Jacheta clasică

Jacheta clasică

Jacheta a fost de mult timp unul dintre articolele obligatorii nu numai pentru bărbați, ci și pentru un dulap de sex feminin. Cel mai adesea este folosit ca element al unei rochii de afaceri sau de seară.

Designerii moderni creează multe modele de jachete pentru orice ocazii. Ele pot fi de diferite lungimi, tăiate, rulați din diferite țesături. Fiecare nou sezon la vârful modei apare toate modelele noi și noi, dar jacheta clasică este relevantă indiferent de tendințele modei.

Modele

Analogii jachetelor moderne au apărut cu câteva secole în urmă. De atunci, mulți ani au trecut, mai mult decât odată schimbat tendințele de modă, dar în cele din urmă, jacheta a intrat în dulapul de sex masculin doar la sfârșitul secolului al XIX-lea. Jacheta de sex feminin a intrat în mod mult mai târziu – în a doua jumătate a secolului XX.

Jacheta clasică poate fi unică sau dublă. Diferența este numărul de placoane verticale cu butoane. Single-breasted are un bar, dublu-breasted – doi. Jacheta unică este cel mai popular model, este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

Jacheta dublă este considerată un element al unui stil mai oficial și mai strict. Este adesea o parte obligatorie a unui pantalon de afaceri sau a unui costum de fusta.

Jachetele sunt cusute din diferite țesături, cel mai adesea este – tesatura costumului, tweed, lână, denim, piele, tricotaje, catifea, catifea.

Jacheta poate fi de diferite lungimi, dar se crede că modelul clasic trebuie să aibă o lungime de mijloc sau ușor sub nivelul șoldului.

Modelul clasic poate avea liber sau ușor de potrivit. Capacul drept vă permite să ascundeți defectele figurii și montarea – accentuați toate avantajele sale.

Blazers cu coate nu sunt doar modele practice, ci și foarte elegante. Inserțiile sunt de obicei efectuate din piele sau alte materiale rezistente la uzură și pot avea o culoare apropiată sau de contrast.

Gama de culori a modelelor clasice este tradițională: negru, albastru, gri, maro, alb. Cu toate acestea, tendințele moderne au permis să extindă în mare măsură această linie prin adăugarea de nuanțe de culori verzi, violente, brusariale, nisipoase și alte culori.

În ceea ce privește amprentele, există întotdeauna desene clasice neschimbate pentru jachete: o cușcă, bandă „, laba de gâscă”.

Ce sa porti?

Modelul clasic al sacoului este bun, deoarece este perfect combinat cu hainele de diferite stiluri.

Costum de afaceri. Jacheta clasică va completa perfect un set de bluze stricte sau romantice și o fustă de creion sau pantaloni drepți. Schema de culori este de dorit, pantofi de călcâi elegant sau bărcile tradiționale vor fi potrivite ca pantofi.

Pentru a crea o imagine casuală, o jachetă clasică este perfectă pentru orice blugi, jambiere, pantaloni înguste, rochii, fuste de trapezoidal sau drept tăiat și t.D. Puteți alege o cămașă, tricou, Top, Turtleneck.

Foarte ușor și romantic arată o combinație de o jachetă alungită de costum dense și plămâni, rochii luxuriante de la sifon, batista, dantelă sau mătase.

Jacheta culorilor luminoase necesită o culoare mai relaxată și neutră în restul setului. Jacheta clasică neagră, albă sau gri arată perfect cu haine luminoase sau motle.

Alegerea pantofilor adecvați, ar trebui să acordați preferință modelelor de pe toc. Combinația unei jachete clasice și a pantofilor pe călcâi arată întotdeauna foarte elegantă, elegantă și modernă.

Imagini spectaculoase

Imagine foarte elegantă și sexy: un sacou albastru închis dublu cu mâneci de plajă, înclinat pe un corp gol. Un pantalon clasic de aceeași umbră sunt activate pentru sacoul sacoului, butoanele placate cu aur și o geantă mică sunt folosite ca accesorii. Nu există culori strălucitoare sau accesorii atrăgătoare. Imaginea ar trebui să fie îndrăzneață, dar nu provoacă!

Opțiunea spectaculoasă pentru doamna de afaceri: Suport alb de zăpadă a rupt + cămașă albastră ușoară. Accesorii folosesc butoane mari, atrăgătoare pe o eșarfă de sacou și gât. Strict și foarte feminin!

Exemplu excelent de stil de casual: blugi albastru rupt + sandale de călcâi + tricou + sacou alb de zăpadă. Simplu și elegant!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: