Jachete albastre

Jachete albastre

Jachetă – satelit constantă de garderobă pentru femei. Dar încă aproximativ 50-60 de ani în urmă, acest element de îmbrăcăminte a fost considerat exclusiv de sex masculin. În lumea modernă, jacheta – un prieten al frumoasa jumătate a omenirii! Lucrări, studiu, călătorii, campanie în cinema – relevanța acestui element al dulapului este dificil de supraestimat. Hai sa vorbim despre Jacheta albastra.

Care se potrivește?

Are haina albastră? Cu siguranta tu ai mai intrebat o data asta. Îndoielile sunt în zadar. Albastrul este perfect combinat cu alte culori și nu mai puțin inferior Classicului Negru Jacobe.

Particularități

O astfel de universalitate face posibilă utilizarea acesteia de către femei, indiferent de vârstă și de tipul de activitate. Și subliniază sau ascunde caracteristicile figurii va ajuta la dimensiunea și produsele selectate corespunzător.

Modele

Există o opinie că jacheta este potrivită numai femeilor cu proporții corecte, dar este departe de adevăr. Varietatea modelelor vă va permite să alegeți stilul real al sacoului, care este de a vă decora.

Să distrage atenția de la albastru și să acordăm atenție modelului, luând în considerare caracteristicile figurii dvs.

 • Proprietarii de volume impresionante în domeniul sânilor, fără îndoială, opțiunea câștigătoare va fi o jachetă de fixare cu o gât mare.
 • O femeie cu o linie de talie copleșitivă este perfectă pentru modelul jachetei alungite. Acest model, de regulă, talia este ușor subevaluată.
 • Fetele și femeile cu forme mai puțin volumetrice sunt cele mai potrivite pentru modele ușoare ale sacoului. Țesături auxiliare sau elemente suplimentare de decorare vor ajuta la acordarea unui volum suplimentar.
 • Din ce în ce mai mult, sunt prezentate modele de modă, sunt prezentate modele largi de jachete, care pe femeile fragile arată elegant și original.
 • Pentru femeile cu un ten luxuriante, o jachetă alungită va fi un dulap alungit. Dar femeile de creștere scăzută, un astfel de stil ar trebui să fie utilizate cu prudență. Este demn de remarcat faptul că proprietarii de forme luxuriante în zona șoldurilor sunt o opțiune excelentă va fi o jachetă de siluetă montată cu pene. Și nu uitați de tăierea originală de cracker Asymmetric – acesta este un punct culminant fără îndoială al dulapului de sex feminin.
Citește mai mult  Bluze cu Ryushami

O varietate de modele de sacou, vă rog și surprize. Cu mâneci lungi sau cu mâneci lungi sau cu două sferturi, cu un guler sau fără butoane sau fulgere.

Și dacă modelul unic-breasted al jachetei stă bine în aproape orice figură, atunci când alegeți o jachetă cu două brațe, ar trebui să se țină cont de faptul că caracteristica tăierii poate face o imagine mai „grea”. De aceea La alegerea stilului cu două bresteți reprezintă prudență pentru a trata femeile cu forme luxuriante – Rândul dublu de butoane va crește vizual silueta.

Și o altă prudență – Modelul dublu-breasted nu se va potrivi femeilor de creștere mică – va distorsiona proporția și totuși centimetrele de creștere se vor fura.

Dar încă înapoi la culoare. Jacheta albastra. Culoarea armoniei și liniștea, culoarea marii și cerul. Și, spre deosebire de negru clasic, albastru este izbitoare cu o varietate de nuanțe. Ce culori sunt armonizate cu albastru?

Tints

Nuanțele multiple oferă zborul de fantezie și o cantitate mare de imagini luminoase. Dacă ați învățat cum să combine culorile în mod corespunzător în haine – sunteți pe partea de sus de eleganță și gust.

 • Întunecate nuanțe de albastru – Clasic și eleganță, nuanțe de stricte și profundă – culoare noapte cer, bleumarin, safir, cerneală. Puteți combina cu nuanțe de gri sau violet, camuflate din culorile galben sau roșu. Dar, pentru a combina albastru inchis cu negru este extrem de elegant. O astfel de unire a este considerată pe bună dreptate, prea grea și sumbru
 • nuanțe albastru deschis – sensibilitate și romantism – praf de azur, de culoare albastru, albastru gri, acvamarin. Aceste nuanțe sunt armonizate cu albastru gri, auriu, inchis, galben și flori roșii.
 • nuanțe de albastru strălucitor – sete de viață și originalitate – ultramarină, flori de porumb, indigo, electrician, culoare mare. Nuanțele luminoase sunt bine combinate cu flori albastru, gri, portocaliu, roșu, castane și flori de aur.
Citește mai mult  Bluze elegante

Imprimare

Jacheta albastra. În același timp, expresia, în conștiință apare imaginea este monofonică și strictă. Dar nu merită limitarea.

Dacă decideți să cumpărați, de exemplu, Jachetă albastră într-o cușcă – aceasta este o combinație îndrăzneață, dar interesantă. Principalul lucru de reținut că jacheta din celula mijlocie sau mică este mai versatilă.

O celulă mare va crește vizual cifra. Dacă alegerea dvs. a căzut încă pe o jachetă într-o cușcă – apoi lăsați să fie dominată numai în imagine. Alte elemente de îmbrăcăminte care merită să aleagă monocrom și de preferință în ton cu una din culorile celulei de sacou.

Principala preferată a unei jachete albastre este un floral. Romantic, nu este adevărat?! În primăvară și vară – potrivită și inteligentă. Dar nu uitați de accentul pe sacou și reținere în elementele rămase de haine.

Imprimare selectată în culoarea sacoului? Imaginea ta a devenit din nou strictă și elegantă.

Ce să poarte o jachetă albastră?

Cu pantaloni

Pentru a crea un stil de birou – este suficient pentru a combina o jachetă albastră cu pantaloni de tăiere clasică. Pentru a crea gratuit stilul de stradă fete tinere iubesc să combine jachete albastre cu blugi de aceeași umbră. Pantalonii strălucitori buni sau alb vor face un ansamblu frumos albastru închis sau o jachetă albastră strălucitoare.

Pentru a vă întâlni cu prietenii sau plimbările seara de-a lungul ganglionului, o adăugare minunată la sacoul albastru va fi pantaloni scurți sau pantaloni. În plus, pentru a da o privire mai mare, este absolut necesar să combinați pantaloni scurți cu un ton al unei jachete. Experimental!

Cu rochii și fuste

Combinația unui sacou cu rochii și fuste oferă o varietate de imagini și se potrivește femeilor de toate vârstele. Elementele unice de îmbrăcăminte vor crea o imagine clasică și, eventual, se adaugă solemnitate.

Imaginea romantic și elegantă va crea rochii cu o imprimare florală albastră sau liliac, în combinație cu o jachetă albastră.

Citește mai mult  Bluze de dantelă

Imaginea reală reală va crea o rochie de umbre suculentă într-un ansamblu cu o jachetă albastră a unui stil alungit.

Cu pantaloni gri

Combinația dintre un sacou albastru închis și pantaloni gri este remarcabil de potrivit pentru întâlnirea cu prietenii, în mișcare într-un film sau o expoziție. Dar săptămânile de birou vor dilua foarte mult un astfel de kit. Lucrări proaspete și luminoase în pantaloni gri de tandem și jachetă de flori de porumb sau nuanțe turcoaz cu:

 • Bluză+
 • Cămaşă+
 • tricou.

Cu cămașă

Tricou sub jachetă – cea mai comună și win-win versiune a imaginii feminine. Varietatea de combinații și stiluri este imensă.

 • Culoare cămașă cu un singur foton sub jacheta de umbra dreaptă – și imaginea gata pentru Institut sau Office. cămașă albă sau un tricou sub sacou albastru – imaginea a devenit limitată și strictă.
 • cămașă albă în dungă albastră cu blugi sau pantaloni scurți – opțiune de tineret la modă.
 • sacou albastru strălucitor cu o bluză de lumină romantică – o imagine minunata pentru o dată sau o întâlnire cu prietenii.
 • Elegant și tineret idee – tricou roșu cu blugi. Original, luminos, bold!
 • jachetă albastră cu un tricou – universal și se aplică pentru toate ocaziile. Diverse culori și facturi și imaginile vor fi unic și individual.

Imagini spectaculoase

imagine spectaculoasă – jachetă albastră cu pantaloni negri

Soluție de culoare Bold și extraordinare stiluri – pantaloni luminoase și lama albastru

Eleganță și stil – Albastru închis Blazer Cu Classic Denim Produse

Bright, dar în același timp, o combinație de licitație un tricou clasic, un fluture strict de sex masculin și pantaloni scurți largi negru cu un sacou albastru mai închis

Deci Rezuma Să.

Stereotipurile depășite sunt distruse! Jachetă albastră – un dulap care este universal și foarte popular. Spectrul de combinație de culori, texturi, stiluri – imens.

Jacheta albastră – în afara timpului și vârsta. Și să-i spună că nu hainele pictează un bărbat. Dar jacheta albastră este, fără îndoială, culori!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: