Jachete cu bass

Jachete cu bass

Diversificarea stilului de birou uscat va ajuta sacul elegant și elegant cu de bază. Un astfel de model este frumos montat o figură, subliniază talia și face silueta mai feminină.

Modelele cu Baska sunt utilizate din ce în ce mai mult nu numai ca un element al unui costum de afaceri, ci ca parte a dulapului de seară.

Cine vine?

Jachetele cu Baska vor se potrivi cu siguranta doamnelor, preferând un stil de afaceri romantic și elegant în haine.

Astfel de veste sunt perfect așezate pe femeile cu o figură subțire. Stilul de familie vă permite să accentuați talia subțire și linia coapsei și mai mult. Titularii de forme luxuriante ar trebui să-și acorde atenția asupra jachetelor de tonuri adânci și întunecate. Astfel de modele fac silueta mai subțire și elegantă.

Femeile cu șolduri luxuriante sunt recomandate pentru a încerca modelele cu BAS mari sau alungite. Un astfel de stil vă permite să ajustați vizual cifra, este benefică să accentuați meritele și să ascundeți defectele. O astfel de sacou va arăta grozav cu pantaloni drepți clasici.

Modele

Jachete cu Baska diferă de la Basque în sine:

  • Lush basc cu Balenele mari+
  • Formularul trapezoid basc+
  • Basket având o formă arc sau aripi.

Bască poate fi destul de mici, laconică. Un astfel de model este un foarte potrivit pentru miniaturale, fete fragile. Bask poate fi asimetric, situată de-a lungul partea de jos a mantalei sau numai din spate.

Ca o regulă, basc se realizează în tonul jachetei. Cu toate acestea, modelele cu o baie de culoare contrastantă sunt foarte populare.

Cel mai adesea sacou cu o SEWS de baie dintr-o densa, tesatura costum. Dar nu mai puțin eficient și elegant uite la cașmir, piele de căprioară, scrisoare, lână subțire și t.D. Acum, la vârf de popularitate de sacou din stofa dantelă. O astfel de sacou este potrivit atât pentru cele mai tinere fete și femei cu vârsta elegantă.

Citește mai mult  Fuste pentru femeile însărcinate

Jacheta cu basc poate avea un drept clasic sau montate.

Culori populare

Dacă sacoul cu o baie face parte dintr-un costum de afaceri, atunci schema de culori trebuie completată într-un stil clasic. Culoarea neagră, albă, gri deschis este folosită în mod tradițional pentru costumul oficial. Jachetă foarte elegantă și neobișnuită, realizată în combinație de alb-negru.

Diluați stilul de birou discret va ajuta culorile luminoase și saturate – roșu, albastru, smarald. În acest caz, îmbrăcăminte concomitentă – pantaloni, fusta, bluza sau partea de sus este de dorit să reziste în culori neutre și pastelate.

Pentru a crea o imagine zilnică, puteți alege o jachetă de tonuri blândă – albastru deschis, verde moale, nisip, pal roz, menta, piersic sau culoare corporală.

Pentru a crea o imagine de seară într-o rochie elegantă, puteți ridica o jachetă din țesături strălucitoare de aur sau argint.

Ce sa porti?

Jacheta este asociată în primul rând cu un costum de afaceri. Prin urmare, este perfect combinat cu pantaloni clasici, rochie strictă și fustă dreaptă. Suplimentați imaginea strictă Pantofi de călcâi clasic.

Pentru un stil mai puțin formal la o astfel de sacou, puteți alege blugi potriviți de culori clasice. Barcile elegante sunt perfecte pentru un astfel de set.

Pentru sezonul cald, sunt preferate modelele de la dantelă, mătase sau sifon. Pentru perioada de primăvară de toamnă, puteți alege modele din materiale mai dense. Jacheta din panza tricotată, aspectul foarte interesant cu modele de fusta luxuriante, cum ar fi soarele sau jumătate. Mai ales dacă partea superioară și inferioară a kitului vor fi selectate culoarea contrastantă.

Jacheta din țesătură frumoasă, va fi un supliment elegant în rochia de seară din podea.

Dacă setul de haine sunt planificate să folosească jacheta cu o baie, alegerea unui model adecvat de pantofi, este recomandat să vă opriți alegerea pe modele de înaltă călire. Coșul se usucă vizual cifra, o face mai largă. Heel corectează situația, prelungirea vizuală a picioarelor și făcând silueta mai subțire.

Citește mai mult  Blizii: colector de model pentru fiecare gust

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: