Jachete de piele de căprioară

Jachete de piele de căprioară

Îmbrăcăminte de la piele de piele utilizează în mare cerere nu în primul an, deoarece vă permite să creați o imagine spectaculoasă, potrivită în orice atmosferă. Una dintre tendințele sezoanelor recente este o jachetă de piele.

Lungime

Mic de statura

Modele de orice tăietură, ajungând la talie, combinați cu succes cu rochii de fixare și luxuriante sau fuste.

Jachetele de suede se vor completa perfect imaginea nu numai cu fuste și rochii, ci și cu blugi sau pantaloni.

Alungit

Acesta este subiectul unui dulap care poate fi purtat într-un sezon și se combină cu lucruri diferite.

Modele

Jachetele populare de la Suede în zilele noastre sunt prezentate într-o varietate de fitinguri – atât în ​​versiuni clasice, cât și în foarte extravagante.

Jachete cu tăiere liberă

Jacheta, asemănătoare vizual îngropată, arată non-standard, dar atractivă.

PRODUSE PRIMITE

Designerii de modă folosesc tăieturi adânci, umflături, cazane și alte trucuri, dacă numai tu puteai să subliniezi cel mai bine talia.

Modele cu maneci lungi

Nu există o astfel de sacou, unde maneca lungă curbată, dreaptă sau îngustată ar arăta urât.

Jachete cu mâneci de trei sferturi

Scăderea manșonului pe jachete Suede nu este doar o altă mișcare de designer, el este capabil să facă orice imagine mai viu și interesantă.

Modele fără butoane

Băutchii frumoși au rămas în sezonul trecut. În acest sezon, accentul ar trebui să se facă pe cămăși neobișnuite, bluze și puteți purta un jeleu pe tonul sacoului.

Jachete pe fermoar

Jachete pentru femei Bomber, Pilot și Rooks de la Suede, de preferință să poarte cu rochii ușoare și fuste scurte pentru a crea efectul unei fete fragile care a aruncat o jachetă a prietenului său.

Jachete de suede dublu-breastice

Cel mai strict model, ideal potrivit pentru codul de îmbrăcăminte, garantează nu numai o imagine de afaceri elegantă, ci și gratuită, eliberată dacă butoanele sunt dezbrăcate.

Modele brewed singulare

Diferită de jachetele cu două bresteți cu un singur buton și multe opțiuni pentru crearea arcurilor.

Produse cu centură

Astfel încât modelele alungite sunt mai feminine, ele sunt completate de curele de aceeași culoare ca jacheta sau contrastul.

Modele cu guler

Jachetele sportive și clasice de suede pot avea gulere diferite, cum ar fi gulerul larg sau embosat, gulerul rack-urilor.

Jachete cu Ryushami

Sfaturi pentru alegerea

Cumpărarea unei jachete din materialul de piele, în primul rând, apreciați particularitățile propriei dvs. figuri.

  1. Cea mai bună opțiune va fi achiziționarea unui model adecvat. Atât jacheta copleșitoare și prea spațioasă de la Suede, va strica imaginea totală.
  2. Frumusețile subțiri se potrivesc perfect sacoului de piele atacat, care are o centură largă.
  3. La plinătatea merită să acordăm atenție jachetelor unice, care au un gât rotund și fără guler.
  4. Dacă doriți să vă concentrați asupra bustului, alegeți un model de sacou cu o talie îngustată și un guler mare.

De asemenea, este important să se acorde, de asemenea, atenție calității produsului, deoarece un sacou bun de piele de piele va servi de mult timp, iar dacă își iau cu succes culoarea, puteți crea o varietate de imagini cu ea.

Iată câțiva cântatori pentru alegerea:

  • Cumpărarea unei jachete de la Suede, examinați cu atenție cusăturile, căptușeala și elemente de fixare.
  • Amintiți-vă că jacheta de înaltă calitate de la un astfel de material este destul de scumpă. Dacă lucrul este prea ieftin, poate avea defecte ascunse.
  • Când alegeți o culoare, luați în considerare că, în timp, Suede „arde”.
  • Dorind să achiziționeze un model universal, alegeți o jachetă de piele maro sau negru. Pentru birou, o alegere reușită va fi o jachetă albastră, precum și o jachetă de piele albă.

Ce sa porti?

Foarte des, jacheta de piele combină cu pantaloni clasici, creând un costum pentru birou. Pantalonii poartă o singură mână sau o cămașă, iar pantofii la un astfel de costum este adesea reprezentată de pantofi pe un călcâi.

Se potrivesc bine modelelor de piele și blugi – atât albastru, cât și nuanțe luminoase. Ele sunt purtate cu un tricou sau tricou, precum și completarea de bărci sau pantofi de balet și ochelari de soare.

De asemenea, jachetele de suede sunt perfect combinate cu fuste, de exemplu, cu un stil „creion”. Sub jacheta ai pus pe partea de sus sau de tricou, completând imaginea de argint sau de aur accesorii, precum și o geantă de mână din piele elegantă. fete zvelte pot purta jacheta din piele de căprioară cu montarea fuste mini.

Suede jacheta poate fi pus pe rochie cu, de exemplu, prin combinarea sacou negru și rochie de bumbac luminoase sau rochie de culoare închisă și sacou umbra bogat. Se pare bine și combinație de o jachetă de rochii din piele de căprioară și sifon. Într-o astfel de tinuta, poti sa te duci pentru un eveniment solemn.

Fetele tinere zvelte pot purta în condiții de siguranță o jacheta din piele, cu pantaloni scurți scurt scurt.

Imagini spectaculoase

Pentru a crea o afacere ceapa combina o jachetă din piele cu pantaloni clasic și cămașă.

Pentru a obține un ansamblu casual, în stilul casual, a pus pe un sacou piele de căprioară cu blugi și de top.

Jacheta din piele intoarsa de orice stil, a pus cu o fustă scurtă, vă permite să creați imagini în mod simultan romantica si foarte sexy.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: