Jachete de stil casual

Jachete de stil casual

Casual Jachete Styled – Opțiune universală pentru fiecare zi. Cu ajutorul lor, este ușor să creați o imagine casuală potrivită atât pentru o excursie în birou, cât și pentru întâlnirea cu prietenii.

Caracteristicile stilului vă permit să combinați cu succes lame de sex masculin și feminin, cu blugi de bază și cămăși, fără a pierde eleganta.

Particularități

jachete Kezhual sunt potrivite pentru persoanele active, de afaceri care au nevoie pentru a avea timp peste tot și să rămână elegant. Viața de zi cu zi a acestui stil vă permite să combinați cu ușurință jacheta cu haine universale de bază în care este convenabil să rămână în mișcare.

Principalele caracteristici ale jachetei acestui stil sunt:

 • Universalitate+
 • Conforturi+
 • nepăsarea elegantă+
 • siluete nederanjante+
 • predominanță în imagini de denim și blugi.

Casual presupune eleganță în care sensul individual al stilului de proprietarul său nu este pierdut. Lipsa unui cadru clar face posibilă combinarea jachete cu blugi filet iubit și aruncat necesitatea de a utiliza în pantaloni clasic incomode și pantofi. Simple reducerea și versatilitatea unui astfel de sacou face orice combinație la care va continua stilul de afaceri total al proprietarului său.

Cu stilul sacoului, este ușor să se combine cu stilul străzii și să provoace accesorii. Opțiunile bărbaților permit purtarea unui lucru în combinație cu tricouri colorate sau pantaloni de snap. Iar femeile pot combina cu ușurință jacheta cu o mână de mână și adidași iubiți.

Vizualizări

Jacheta din acest caz va fi partea centrală a imaginii. De aceea Alegerea restului haine depinde în mare măsură de tipul sacoului, cu care se creează arcul de modă.

Cele mai frecvente includ următoarele tipuri.

 • Blazer. Caracterizat printr-o siluetă montată și prezența butoanelor metalice mari. Opțiunile tradiționale au buzunare și broderie superioare, deși nu este principala condiție pentru adaptările moderne. Ele sunt ușor de combinat cu broaștele și polo. De obicei din țesuturi de elită și personalizate pe figura.

 • Jacheta sportivă. Diferă pe o acoperire mai strânsă și o aterizare moale. Lungimea manșoanelor unei astfel de jachete poate fi clasică sau scurtată la comoditatea șosetelor. Acesta este de obicei cusut din țesuturile bugetare de diferite culori și amprente. În prezent, opțiuni populare pentru jachete Casual nuanțe luminoase în combinație cu baze moi de îmbrăcăminte de bază. De asemenea, acest tip este caracteristic prezenței dungi pe coate de pe piele sau piele de căprioară.

 • Jacheta Tweed. Realizate din materiale dense și potrivite pentru șosete în sezonul rece. De obicei, are o imprimare ușoară neobișnuită – o bandă sau o celulă, datorită căreia dobândește un aspect interesant. Silueta unui sacou tweed cel mai adesea montat drept sau ușor, ceea ce vă permite să purtați un produs cu lucruri calde.

De asemenea, jachetele pot diferi în următoarele criterii.

 • Unic breastat sau dublu-breastat. Determinată de numărul de rânduri de butoane.
 • Numărul de butoane din rând. Cantitatea poate varia de la una la patru – depinde de lungimea și scopul produsului.
 • Numărul de sloturi. Sloturile din partea de jos a jachetei din spate pot fi una sau două, în funcție de densitatea și îmbrăcămintea țesutului.
 • Buzunare promoționale sau aeriene. Ultima opțiune este adesea folosită pe jachete din materiale dense, unde sunt o funcționalitate suplimentară.
 • Căptuşeală. Dragi opțiuni de produs clipește cu căptușeală din țesături de elită, de exemplu, mătase și mai multe opțiuni bugetare – de la viscoză. Unele opțiuni pot fi fabricate și fără.

În funcție de tipul, tesatura și sezonalitatea sacoului casual, îmbrăcămintea de bază, pantofii și accesoriile sunt selectate.

Ce sa porti?

Jachetele casual stilate pot fi combinate cu succes cu un număr mare de haine de bază, în care Imaginea generală trebuie să fie moderată în schema de culori și, în același timp, elegant universal.

Cu cămăși

Cea mai populară opțiune. În acest caz, nu este necesar să adere la paleta de produse unic de produse. Condiția principală este confortul și individualitatea. Deci, cu jachete de astfel de culori saturate, cum ar fi verde, albastru sau maro va fi perfect bucuros de lumină cu imprimare geometrică color.

Purtați o cravată pentru bărbați în acest caz este foarte opțională pentru a păstra versatilitatea imaginii. Costul femeilor acordă atenție cămășilor tăiate non-clasice – scurtate sau montate. Este deosebit de important să se excludă combinația de bază a unei cămăși cu fundul clasic în cadrul cauzalului stilat, astfel încât să nu o suprasolicitați.

tricou

Această combinație este deosebit de relevantă pentru bărbați. Succesul imaginii finale depinde de schema de culori selectată corect. obiecte întunecate vor fi perfect combinat cu partea superioară a culorilor strălucitoare și imprimeuri, în timp ce nud lumina va completa imaginile cu un albastru inchis clasic sau sacou negru Caushal. Tricouri polo va arata foarte bine cu partea de sus a tăiat sport.

Editor

O altă opțiune la care versatilitatea keusolat este ușor. Jacheta combinata cu un guler va combina ambele stiluri casual de afaceri și, în sine,. Aceasta este o opțiune excelentă pentru toamna sub produsul Tweed.

Blugi

Sub blugi se va potrivi cu orice culoare si forma. Acesta este un mod universal pentru a sublinia confortul imaginii. Opțiunea deosebit de populare în combinație cu accente specifice sau adidași alb. Până în acest caz, ar trebui să fie clasic sau monofonic, astfel încât să nu pentru a obține imaginea sportivă în mod inutil.

Pantaloni

Pantalonii echipați nonxcasic cu o imprimare interesantă va fi o opțiune excelentă pentru bărbați în combinație cu o jachetă gri sau negru monofonică. Este util să evitați tăierea pantalonului, deoarece într-o pereche cu o jachetă, ele pot fi atribuite mijloacelor exclusiv stilului de afaceri. Fetele se potrivesc în special unei combinații de pantaloni înguste cu o talie copleșit în combinație cu partea de sus.

Fusta

Alegerea populară a fetelor. În acest caz, stilistii recomandă să aleagă fusta stilului flacără al lungimii mijlocii. Poate fi un produs de țesătură fin plisat sau o fustă de culoare strălucitoare în combinație cu un vârf sau cu gresie. Stilul casual nu are restricții clare la crearea unei imagini. Principalul lucru este că, ca rezultat, Fashion-Bow a rămas elegant și convenabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: