Jachete de velvetian

Jachete de velvetian

Astfel încât imaginea dvs. este întotdeauna elegantă și potrivită modă, este important să alegeți corect nu numai hainele modelului, ci și textura țesăturii din care este cusută. O astfel de combinație ideală sunt jachete de la Venelvet – aceștia cuceresc din nou podium-urile, în fiecare zi devenind din ce în ce mai populare. Printre gama lor de modele, fiecare Fashionista va selecta un lucru practic si elegant care poate fi pus pe si ca o bucatarie independenta de imbracaminte si ca jacheta superioara.

Caracteristici Fabric

Velveen – Aceasta este o țesătură care este o panza densă, darous, netedă din partea greșită. Nu în zadar în traducerea din cuvântul francez „catifea” înseamnă „țesătură regală” – este durabilă, rezistentă la uzură, aproape inconștientă și foarte plăcută pentru corp. În plus, textura de catifea acționează ca un izolator de căldură excelent – lucrurile de la o astfel de țesătură sunt perfecte calde în condiții reci și reține căldura înăuntru.

Din partea din față, grămada lui Velvet este împărțită într-un fel de rulger, o lățime diferită determină diferite tipuri de țesătură. De exemplu, cordon are o grămadă lungă și un rulger larg. Thread rața într-o astfel de țesătură este cea mai densă de toate felurile, astfel încât este cel mai adesea folosit pentru tapițeria canapelelor și alte mobilier tapițat, precum și atunci când coaseți porterul greu.

Tipul de țesătură de catifea în formă Diferă în textura mai ușoară și grămadă scurtă. Cauciucul are forme diferite, deci poate fi folosit în proiectarea diferitelor tipuri de îmbrăcăminte, ajutând la crearea celor mai remarcabile stiluri, pentru care și-a primit numele.

În versiunea clasică, Velvesteen a fost realizat din bumbac 100%, dar în timp și creșterea costului materialelor naturale a început să adauge fibre sintetice, cum ar fi poliester. Proprietățile și aspectul țesăturii din această practic nu sa schimbat, dar a devenit mult mai accesibil pentru majoritatea modurilor și fashioniste.

În jacheta de catifea a salvat vederea sa frumos cât mai mult posibil, este nevoie de îngrijire corectă și foarte atentă. Spălarea se face numai în modul de spălare manuală fără a apăsa sau manual. În nici un caz nu se poate spăla Velveen în mașină cu funcția de uscare rapidă, deoarece cu o astfel de „execuție” deasupra pânzei va pierde pentru totdeauna acest lucru.

După spălare, catifea lucrurile din forma vopsită se potrivesc pe prosopul Terry și se adaugă cu ea – astfel rotirea. Coaseți jacheta de la Velveta avea nevoie de umeri de la baterie și de lumina directă a soarelui, și cel mai bine doar pentru a-l atârna pe umbra, dar deschis, suflat în mod liber de vânt.

Călcarea catifea este făcută în mod ideal de vapor, dar dacă nu o aveți, se poate face numai cu un fier cu o parte de irigare printr-o țesătură subțire, în timp ce temperatura sa nu trebuie să depășească 160 de grade.

Dacă incidentul sa întâmplat cu jacheta de la Velveta – sa dovedit a fi un punct greu sau o mică pierdere, nu ar trebui să se încerce să corecteze în mod independent această problemă, este mai bine să trecim lucrurile într-o curățare chimică profesională, astfel încât să nu Spune-o în cele din urmă.

Modele

Jachetă de clasic Croy De la Velveta va fi foarte relevantă în formularul de birou pentru vreme rece. Strictitudinea logonei vă va adăuga arcul la specia de afaceri, iar textura luxoasă va permite să demonstreze gustul chic și excelent.

Jacheta clasică este selectată cel mai bine dintr-o cârpă gri negru sau gri închis, deoarece aceste culori sunt deosebit de expresive pe fundalul bluzei luminoase și în mod obișnuit se potrivesc în imaginea de afaceri.

Jacheta de la Venelvet Foarte cu succes se potrivesc în imagine și în stil retro și în stilul casual. Este posibil să îl combinați cu orice fund – fie că este vorba de o fustă, pantaloni sau chiar blugi. Dar există o singură nuanță: Jacheta Velveta este recomandată să poarte doar fete subțire, deoarece textura materialului în sine adaugă un volum care nu este complet nimic de făcut doamnelor în organism.

Model de jachetă de catifea foarte lungă pot fi fixate și butoane, și fermoar, care este deosebit de important în vremea rece și vântoasă. Un astfel de stil poate fi recomandat fetelor complete, deoarece pardoseala lungă este capabilă să ascundă centimetri suplimentari de volum pe talie și șolduri.

Ce sa porti?

În imaginea strictă și restrânsă Puteți folosi în siguranță o jachetă de catifea de culori nobile de burgund, gri sau verde închis. Dacă stilul său nu va avea detalii suplimentare, atunci bluzele luminoase, vârfurile în vrac, pantalonii stricți și fustele de tăiere directă vor fi perfect. Ca accesorii din această imagine puteți utiliza orele mici, o mână mică sau o brățară prea volumetrică de contrastanță.

Pentru a crea o imagine în stil liber Jacheta de catifea poate fi inclusa in ansamblul cu blugi si cultura de sus. Va adăuga curaj și imediată acestui arc elegant. În alegerea unei nuanțe a jachetei, culoarea încălțămintei trebuie luată în considerare – ar trebui să fie 1-2 tonuri mai ușoare, deoarece textura „greoaie” pentru țesături de cativerter va crește semnificativ abundența culorii întunecate din imagine. De exemplu, dacă pantofi negri sau cizme, atunci jacheta va arăta grozav în gri, maro închis sau în culoarea indigo.

Imagini spectaculoase

Arcul foarte elegant, în care accentul principal este fluturele. Bluza albă clasică adaugă la această imagine a unei afaceri, dar, în același timp, o vedere solemnă, iar lungimea scurtată a mânșacului jachetei de catifea și pantalonii stricți nu vă permite să umblați stilul și gustul în imagine.

Un exemplu de amicare de utilizare a unei jachete de catifea în stilul urban. Culoarea sa blândă galben este perfect combinat cu o bluză albastră în mazăre, care, la rândul său, arată foarte eficient cu o brățară albastru strălucitor, și o pungă maro și pantofi în ton finalizat foarte competent această imagine.

Foarte luminos Amestec – sacou maro și rochie în podea albastru. Un astfel de ansamblu poate fi pus la o întâlnire romantică – el va scoate in evidenta frumusetea cu ochi albastri si fata ridgeing, făcând imaginea ei foarte blând, dar în același timp luminos și memorabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: