Jachete gri

Jachete gri

Jacheta gri este un lucru universal care poate fi câștigat în birou și la o dată. Să vorbim mai multe despre cum să alegem modelul potrivit și să combinăm cu ea pentru a obține imaginea cea mai elegantă și spectaculoasă.

Modele

Printre modelele de jachete gri, liderul necondiționat este Modelul clasic unic-breasted Direct Croy. Un astfel de stil într-o versiune monofonică va fi o opțiune de afaceri excelentă, iar în combinație cu blugi sau rochie va deveni o completare excelentă la imaginea de zi cu zi.

Modelul scurtat Stresați talia subțire și, în combinație cu pantalonii cu o linie de aterizare acoperită, este benefică să prezinte o figură nonideală. Un astfel de stil al sacoului este recomandat să aleagă o nuanță gri neutră fără tipăriri care nu vor depăși restul imaginii.

Modele suplimentare Jacheta gri, de regulă, are o lungime până la mijlocul șoldului sau la genunchi. Aceste stiluri sunt foarte relevante în timpul răcoros al anului. De asemenea, ascund o astfel de lipsă de forme ca fese complete. Când alegeți o siluetă blestemată, puteți face vizual aspectul mai alungit și, în consecință, subțire.

Nuanțe mature

Achromatic Gray are o mulțime de nuanțe care sunt folosite în crearea de haine elegante. Argint, culoarea asfaltului umed, styling, antracit … printre o astfel de varietate este dificil să vă opriți alegerea pe un anumit ton, astfel încât să vă sugerăm să luați în considerare culorile principale utilizate în simularea jachetelor gri.

Gri deschis, aproape de culoare albă, într-un aspect strict sacou oarecum solemn, dar nu este mai puțin elegant. Daca sunteti fan de tonuri neutre în haine, apoi o jachetă gri deschis va fi o opțiune excelentă care să completeze o astfel de imagine, deoarece nu va atrage atenția de la accente luminoase, care, sigur există în arcul erodate.

Închis Blazer gri este cel mai adesea un atribut al unui cod vestimentar de birou, deoarece este aproape de tonul clasic negru. Simone de această culoare, cum ar fi Blazer clasic, are o siluetă strict și este un anumit subtip al unui sacou negru, numai că mai luminos pentru un singur ton. Dar este tocmai acest ton, care face posibilă pentru a permite mici de eliberare în design, un pic mai scurt de lungime sau adăugarea de elemente decorative interesante sale.

Imprimare

Deoarece culoarea gri este destul de prostii, jachetele unei astfel de umbre au adesea o varietate de amprente care fac o varietate de model, uneori transformand-o in accentul principal.

Una dintre cele mai populare amprente de pe jacheta gri este cu siguranță o imprimare într-o cușcă. Ea poate fi superficială și mare. Când alegeți o astfel de sacou, țineți cont de faptul că dacă există o celulă undeva în ansamblul dvs., acesta trebuie să aibă aceeași dimensiune în ansamblu.

De asemenea, nu uitați că pătratele mari de pe sacou cresc vizual cifra, astfel încât fetele complete ar trebui să ia o cușcă mică care se îmbină pe un fundal general. Într-un astfel de model, veți face imaginea mai strălucitoare și universală și cu siguranță nu parcă mai mult decât este de fapt.

Jacheta gri cu o imprimare de flori va fi foarte relevantă în sezonul cald. Când alegeți nuanțe de flori pe un model gri, este necesar să se respingă de la restul setului de haine, cu care ar trebui să poarte o astfel de sacou. Se pare foarte reușită cu combinația de gri cu flori roz de jachetă cu aceleași pantaloni în ton sau o jachetă cu ornamente verzi și pantofi de salată.

Abilitatea folosind amprentele, este posibil să vă prezentați imaginea foarte profitabil, în care, suficient de ciudat, elementul cheie va fi jacheta gri.

Ce sa porti?

Jacheta gri este îmbrăcăminte aproape universală, care va fi inadecvată numai pe plajă. În toate celelalte cazuri, cu combinația corectă a ansamblului, este aplicabilă și în birou, iar la o plimbare și la o întâlnire și chiar și în serviciul Bisericii.

Modelele de jachete gri vor fi o opțiune ideală pentru muncă, combinată cu pantaloni clasici sau cu o fustă de creion. Această îmbrăcăminte trebuie să fie fie un ton cu o jachetă (care implică un set de costum de afaceri) sau negru. Partea de sus poate fi ușor albastră și alb. Bluza bej mai bine amâna deoparte, pentru că cu o haină gri vor avea o umbră murdară.

Pentru fiecare zi, purtând o combinație foarte reușită cu o cămașă albastră. Utilizarea unei varietăți multiple în imaginea unei imprimări celulare va face mai elegantă și mai liberă.

În combinație cu o cămașă neagră, o jachetă gri pare oarecum neobișnuită, dar nu este mai puțin elegantă. Dacă alegeți o cămașă cu manevri pe piept și o jachetă de tăiat asimetrică, atunci puteți obține un ansamblu foarte interesant și memorabil, care vă va face apariția mai strălucitoare și excentrică.

Printre pantalonii și blugi, în combinație cu o jachetă gri, dați preferință color albastru – un astfel de kit arată elegant și direct, în ea imaginea dvs. va arăta foarte îndrăzneață, dar în același timp ușor și feminin.

Când alegeți o rochie cu o jachetă gri, este necesar să vă respingeți de la evenimentul pe care intenționați să îl vizitați. Într-o seară seculară, nu este permisă să poarte o rochie în podea într-o culoare gri de combatere a umbrei, și puteți combina o jachetă gri tricotată și o rochie ușoară cu o imprimare de flori pe o plimbare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: