Jacket-Jacket

Jacket-Jacket

Dulapul de sex feminin modern se distinge printr-un colector incredibil. Dacă mai devreme este baza rochiei, bluze și fuste predominant, acum puteți număra zeci de diferite opțiuni pentru hainele de zi cu zi, de afaceri și festive. Și dacă majoritatea acestor lucruri sunt familiare pentru fiecare fashionistan, atunci numele unor dintre ele provoacă întrebări.

Articolul nostru de astăzi este dedicat unui astfel de elemente neobișnuite ale garderobeului – o jachetă de rochie. Vă vom spune în detaliu că acest lucru este însumi, despre soiurile sale, precum și cum și cu ceea ce ar trebui să fie purtat.

Modele

Cum să ghiciți să ghiciți din numele acestui element de îmbrăcăminte, jacheta de rochie este o cruce între o rochie scurtă și o jachetă lungă. Se caracterizează printr-o siluetă montată sau semipizantă și o adâncime profundă. Jacket-ul de rochie poate fi cu sau fără mâneci, prezența lapelurilor și buzunarelor nu este, de asemenea, obligatorie.

Prezentăm atenția dvs. o selecție de rochii cele mai elegante și interesante din producătorii de îmbrăcăminte de vârf.

  • Original ASOS Model: Baggy Silhouette, Cutout cu miros, mânecă ¾, Buton-fixare și buzunare mari de patch-uri.
  • Soluție elegantă de la Laura Clement: un decor de rochie strălucitoare și un decor excesiv, cusute de la un in de 100% natural 100%.
  • Stilul militar de la farmec: model de colorat Khaki fără mâneci cu buzunare de patch-uri, fără elemente de fixare, dar cu o centură textilă.
  • Model spectaculos din Balmain: combinație expresivă a țesăturii neagră și a fitingurilor de aur, fermoar lung pe spate, o siluetă montată și un manșon îngust.
Citește mai mult  Istoria fustei: de la apariția înainte de cucerirea lumii

Sfaturi pentru alegerea

  • Jacket-ul rochiei nu este întotdeauna o opțiune de afaceri, deci dacă alegeți o opțiune de birou, examinați cu atenție modelul pe care îl doriți. Deoarece sub jacheta rochie nu trebuie să poarte vârfuri sau cămăși, decupajul nu trebuie să fie prea adânc. Pentru a lucra, este mai bine să alegi modele cu un manșon, cel puțin nu grozav, în plus, rochia ar trebui să fie suficient de lungă.
  • Dacă obiectivul dvs. este de a cumpăra o jachetă rochie pentru evenimente informale și festive, alegerea nu este practic limitată. Uitați-vă la modelele de tăiere asimetrice, precum și rochii de sacou cu o fustă arcuită. Partea de fund magnifică vă va face imaginea mai ușoară și flirtă.

Ce sa porti?

Jacket-ul rochiei este un lucru auto-suficient care arată cel mai avantajos în combinație cu alte haine, ci de la sine. Prin urmare, acest element al dulapului nu necesită nici un acompaniament, cu excepția pantofilor și accesoriilor adecvate.

Rochia elegantă de jachetă este recomandată să poarte cu sandale clasice de călcâi sau cizme elegante. Pantofi de tip pantofi casual sau KED au permis să poarte numai cu modele de sport democratice sau stil casual.

La selecția decorațiilor și a bijuteriilor la jacheta de rochie, nu există cerințe stricte. În funcție de formatul evenimentului, poate fi un cercei nonsens și un pandantiv sau un colier masiv și mai multe brățări mari.

Nu uitați de accesorii: legături miniatură, centuri, eșarfe de mătase, ochelari de soare și, desigur, genți elegante de genuri diferite specii.

Imagini spectaculoase

Vă sugerăm să evaluați selecția celor mai frumoase și mai strălucitoare arcuri cu rochii de sacou ca element principal. Puteți repeta cu ușurință imaginea, ridicând accesoriile și încălțămintea corespunzătoare.

  • Jacheta de rochie de zăpadă cu fitinguri de aur combinate cu bărci clasice și decorațiuni elegante bej-roz.
  • O altă imagine cu o jachetă de rochie albă: un model de tăiere asimetrică este prezentat aici în combinație cu pantofi spectaculoși stilizați sub pielea reptilei.
  • Imagine înstelătoare: Jacheta de culori Fuchsia în combinație cu sandale simple, elegante și decorațiuni nonsens.
  • Black Rochie Jachetă Classic Siluetă cu sandale masive pe curele groase și colier Lacona.
Citește mai mult  Whitney Jeans

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: