Jumper cu v-gât

Jumper cu v-gât

Jumper cu V-Neck – Nakhodka pentru femeile care caută o combinație de stil și confort. Deschide multe oportunități de elaborare a cepei la modă curente. Cu privire la avantajele produsului, modelelor, țesăturilor, soluțiilor de culoare și imaginilor la modă, vom vorbi în acest articol.

Plusele cu decupare în formă de V

V-gâtul este atât de unic încât a iubit aproape întreaga jumătate frumoasă a omenirii. Jumper, în ciuda ceasului simplu și concis, are o serie de beneficii:

  1. Partea superioară a figurii devine vizibil subțire. Această caracteristică a jumperului îi permite să poarte doamne cu tipul de figură triunghi. Formularul V se adaptează dezechilibrele corporale evidente+
  2. Subliniază frumusețea și eleganța gâtului+
  3. Pentru proprietarul formei luxuriante un astfel de lucru – o mare oportunitate de a pune accentul pe piept+
  4. Trage ovale de fețe, astfel încât acest model va trebui să aibă gust.

Da, plus foarte mult. Cu toate acestea, nu ar trebui să cumpărați primul jumper prietenos.

Cum de a alege lucrurile perfecte? Foarte simplu! Iată câteva reguli simple:

  1. Culoare. Dacă jumperul cu un v-gât este achiziționat pentru prima dată, este mai bine să acordați atenție nuanțelor neutre. Ele sunt potrivite pentru crearea oricărei imagini+
  2. Marimea. Pentru a sublinia toate avantajele figurii, jumperul alege strict în funcție de dimensiunile lor+
  3. Lungime. Lungimea standard este potrivită pentru toată lumea, dar de la modele scurte este mai bine să refuze, vor face o formă de ghemuit și adăugați kilograme suplimentare.

Modele

Designerii pentru a satisface toate gusturile la modă, oferă mai multe clasificări ale modelelor de jumperi de femei cu un gât V. Ele diferă în mai multe krittera.

În profunzimea decupajului

Standard, decuparea obișnuită pare a fi reținută și potrivită pentru orice situație. Adânc – nu pentru fiecare caz, se pare prea sincer și sexy. Pentru a-l ușura, stilistii sfătuiesc sub jumper să poarte o cămașă sau un corp. Astfel, actualul casual.

Lungimea manșonului

Sunt scurte, ¾ și lungi. Ultimele două opțiuni sunt perfecte pentru mâinile complete, dar scurta poate permite proprietarului mânerului elegant.

Lungimea produsului

Lungimea standard, scurtată, alungită, jumpers tunică. Merită să ne amintim că modelele standard și alungite fac o siluetă mai subțire și să sublinieze în mod avantajos avantajele figurii.

Material

Cel mai popular material pentru jumper este cașmirul. Se face din puful caprinelor montane și are un cost destul de ridicat. Cu toate acestea, lucrurile de la cașmir – opere de artă, moale, delicate, plăcute pentru organism, cu îngrijire și depozitare adecvată, nu vor dura un an.

Viscoze are un drapens bun, așa că îmi place să gustăm cu doamnelor luxuriante. Jumpers din această țesătură sunt frumos curg, cu o atingere cu piele, o răceală plăcută se simte.

Jersepers din tricou au o suprafață netedă și sunt bine întinși.

Acrilic este de asemenea utilizat în producția de jumperi. Este plastic, durabil, nu se estompează la soare, se transformă bine și nu laminat.

Produse din tricotaje Angor cald, blând. Un astfel de tricotaj se va încălzi în frig și va oferi senzații plăcute.

Culoare

Nuanțe clasice neutre – negru, alb, gri și bej. Ele sunt universale, cu ei pe oricine. Mai ales că astfel de culori sunt potrivite pentru stil de birou și de afaceri, oferind imaginii o anumită rigoare și rafinament.

Luminos, verde, roșu, portocaliu, roz, bucurați-vă mai puțin popular. Ele sunt potrivite în setările informale – pe o plimbare, în hit-uri de cumpărături, pentru a întâlni prieteni în cinema și cafenea.

Recent, nuanțele pulverulente de culoare galbenă, cremă, verde, violet, albastră, sunt la vârf de modă. Tendința și greutatea lor dă lumina și un zbor tânăr. Jumperii acestor culori vor deveni o bază excelentă a cepei pentru ieșirile din datele luminoase și romantice.

Ce sa porti?

Moda pe jumperi cu un gât V, se pare că a fost pentru totdeauna. Acesta este ceea ce îi va face proprietarul mai subțire și mai elegant. Și răspunzând la o întrebare ce să purtați un astfel de jumper, nu gândiți-vă mult. Este purtat absolut cu orice fund – de la pantaloni scurți la fuste.

Cea mai actuală ceapă – jumperul în combinație cu blugi înguste. Casual, imaginea laconică va oferi încredere și confort. Adăugând încălțăminte confortabilă, sac peste umăr, decorațiuni masive luminoase, puteți merge în siguranță în studiu sau întâlniți cu prietenii.

Conectarea jumperului și a pantalonilor drepți stricți cu săgeți, obțineți o imagine pentru a funcționa. Schimbați pantalonii cu creionul de fuste – arcul pentru o întâlnire de afaceri gata. Aceste kituri sunt combinate cu nuanțe clasice neutre și o pungă de portofoliu.

Jamper ușor Culoare luminoasă cu mâneci scurte de la Viscoză, Shorts, Sandale sau Sandale, Original Bijuterie – Opțiune excelentă pentru o petrecere de noapte de noapte.

Pentru o dată romantică a Fashionista, jumperul cașmir de nuanțe blânde, cu o fustă îngustă în partea de sus a vârfului, pe picioare – pantofi cu toc înalt.

Nu vă limitați fantezia, deoarece un jumper feminin cu un gât V este un lucru universal și poate face elegant orice arc.

Imagini spectaculoase

Imaginea spectaculoasă a unui jumper cu un gât V – ușor și simplu! Următoarea selecție foto va dovedi acest lucru.

Bright Orange Jumper combinat cu pantaloni albastru închis – un răspuns demnă al toamnei iminente. Luminos și foarte atractiv. Într-un astfel de costum, puteți merge oriunde – în cinema, într-o cafenea, pentru o plimbare și un magazin.

Casual Leek pentru Studiu – Jumper neutru alungit alungit și blugi. Convenabil și în tineret.

Dar acest arc este pentru ieșirea de seară. Sexy Neckline va accentua pieptul și gâtul frumos. Un astfel de lucru este bine combinat cu pantaloni negri înguste și pantofi cu toc înalt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: