Legins de compresie

Legins de compresie

Lenjerie specială, care este confectionata din tesatura elastica, și capabil să redea presiunea necesară, se numește compresie. Printre cele mai multe modele comune includ jambiere. Datorită tehnologiei speciale de producție, produsele sunt capabile să furnizeze gradul dorit de compresie pe o anumită zonă a picioarelor pentru a preveni apariția întinderii, convulsii și rănilor, precum și reducerea încărcăturii pe vasele de sânge, datorită cărora munca lor poate fi ruptă.

Pentru ceea ce este necesar?

Legăturile de compresie sunt necesare în primul rând de sportivii profesioniști care au petrecut cea mai mare parte a timpului în formare. Îmbrăcăminte specială se potrivește strâns picioarelor, dar în același timp absolut nu strălucește mișcările. Cea mai mare presiune este pe glezne, iar cea mai mică – pe șold. Datorită acestei distribuții de compresie, este asigurată circulația corectă a sângelui și chiar și cu încărcături extreme, navele se compun cu sarcina lor.

Nu mai pugri de compresie mai puțin importante sunt pentru sportivii amatori, T.E. acei oameni care încearcă să se mențină în formă și să facă în mod regulat fitness, alergând și alte sporturi. Îmbrăcămintea specială vă permite să reziste încărcături grele și să contribuiți la o recuperare și o presiune musculară mai rapidă după antrenament. De asemenea, trebuie remarcat faptul că persoanele cu vene varicoase sau predispuse la el trebuie să fie angajate în exercițiu fizic în îmbrăcăminte de compresie.

Caracteristici și avantaje

Jambierele cu proprietăți de compresie au o serie de avantaje, ceea ce explică cererea lor în rândul sportivilor și persoanele care suferă de încălcări ale sistemului circulator:

 • Navele de sprijin în picioare și contribuie la circulația corectă a sângelui+
 • Eliminați senzațiile de durere cu încărcături grele, de exemplu, în timpul funcționării+
 • Reduceți riscul de cheaguri de sânge și blocuri de sânge+
 • au proprietăți de design limfatic care promovează pierderea în greutate+
 • Susțineți temperatura optimă a corpului, fără a crea un „efect de seră”, T.La. Țesătura trece de aer+
 • Tăiați navele de la întinderea varicoasă și vă permite, de asemenea, să eliminați problema existentă+
 • Previne ligamentele de tracțiune și apariția convulsiilor musculare.
Citește mai mult  Totul despre rochii de Anul Nou pentru fete

În ciuda tuturor aspectelor pozitive, jambierele de compresie trebuie utilizate cu atenție, nu pot merge în ele în mod constant. În plus, alegerea lor ar trebui făcută numai după consultarea unui medic.

Vizualizări

Există mai multe tipuri de jambiere cu efect de compresie, dintre care fiecare are propriul scop, de exemplu:

 • Pentru sport, fitness, yoga, atletism ușor și greu+

 • Pentru tratamentul venelor varicoase+

 • pentru gravidă+

 • Pentru a menține sănătatea în patologiile sistemului venos.

În plus față de destinație, toate produsele sunt împărțite în 4 grame în funcție de gradul de compresie:

 1. Lenjerie preventivă care trebuie purtată sub sarcini reduse. Este recomandat femeilor însărcinate și persoanelor care sunt periodic angajate în sport.
 2. Legături medicinale care ajută la combaterea etapelor inițiale ale tromboflebitei și a varicelor.
 3. Lenjerie de vindecare pentru persoanele cu deteriorarea gravă a sistemului circulator.
 4. Produsele cu cel mai înalt grad de comprimare pot fi numiți de către un medic și sunt eliberate exclusiv de rețetă. Ele sunt destinate persoanelor cu leziuni și boli grele ale sistemului sanguin.

Modele

Gama de legi de compresie este destul de diversă, astfel încât fiecare consumator va găsi o opțiune potrivită pentru sine. Există produse homoochildren și colorate, realizate din unul sau mai multe materiale, cu o bandă de cauciuc elastic și îngustă. În plus, modelele pentru sportivii profesioniști au inserții speciale din țesuturi mai dense care au o compresie sporită. Datorită acestei decizii, locurile vulnerabile sunt protejate în mod fiabil, de exemplu, genunchi sau shin.

Unele modele de jambiere sunt echipate cu elemente reflectorizante care sunt extrem de necesare pentru ca oamenii care efectuează jogging-ul seara.

Branduri

Astăzi, multe companii producătoare de îmbrăcăminte sport sunt implicați în producția de jambiere de compresie. Cele mai populare dintre ele sunt următoarele reguli:

 • Adidas TechFit – lenjerie de compresie unică cu sistem de inserții PowerWeb, datorită cărora sunt sprijinite toate mușchii picioarelor, iar circulația sângelui este îmbunătățită.
Citește mai mult  Costum de sport Bosco

 • Reebok CrossFit – Jambiere speciale concepute pentru crossfit.

 • Inov Race Elite – Datorită comprimării corecte, produsele permit o alergare îndelungată, iar durerea și oboseala nu vor fi simțite în picioare.

 • Ambarcațiuni termice cu inserții cu plasă situate în câmpurile de transpirație crescută.

Cum de a alege?

La alegerea hainei de compresie trebuie abordate extrem de atent, T.La. În caz contrar, în loc de un efect pozitiv, acesta poate dăuna sănătății. În primul rând, se recomandă consultarea cu un flebolog, prezentându-i scopul de a folosi produse specializate astfel încât să sugereze gradul optim de compresie.

Când cumpărați jambiere, este important să alegeți dimensiunea potrivită – nu ar trebui să stoarceți prea mult pielea sau să atârnă. Materialul trebuie să fie elastic, plăcut la atingere și respirabil. Calitatea cusăturilor este, de asemenea, importantă – trebuie să fie ascunsă, altfel disconfortul va fi resimțit în timpul șosetelor. Nu este necesar să cumpărați jambiere scumpe de la branduri celebre, deoarece producătorii casnici produc și produse decente, dar cu un preț mai mic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: