Montana Jeans

Montana Jeans

Fiecare fată din dulapul său are mai multe lucruri de la Denim, printre care blugi ocupă un loc special din cauza practicității și a comodității. O varietate de stiluri și modele vă permite să alegeți fiecare opțiune ideală la modă.

În dezvoltarea modă, ciclicitatea este adesea găsită. Montana Jeans sunt un salt în trecut, pentru că s-au bucurat de o mare popularitate în anii optzeci ai secolului trecut. Dar chiar și astăzi sunt în tendință.

Un pic de istorie

Marca germană Montana sa declarat încă o jumătate de secol în urmă. Fondatorul său este Klaus Haycell și locația – Hamburg. A fost acest oraș care a devenit punctul original în producția de blugi Montana faimoși din lume.

Ideea de a coase pantalonii feminini din Denim a venit din America, dar marca a devenit populară datorită calității și eleganței ridicate a stilului.

Tăierea perfectă, o varietate de modele și tehnică incomparabilă de coasere au atras atenția multor branduri noi. În anii optzeci ai secolului trecut, Montana a făcut blugi de cusut din materiale italiene, care au fost diferențiate prin colorare de rezistență și rezistență excelentă.

Deja în anii nouăzeci ai secolului trecut, compania a început să-și piardă poziția liderului, deoarece tinerii branduri au apărut, care sa concentrat pe o varietate de modele și preț accesibil. Dar Montana a trecut această perioadă dificilă și chiar a extins zona de comerț. Deci, în 1997, ea a început să furnizeze produsele lor în Rusia.

Astăzi, blugi Montana nu se bucură de o mare cerere, dar rămân un standard constant de gust excelent, stil unsolding și de înaltă calitate.

Times clasic al URSS – banane cu fulgere pe picioare

La mijlocul anilor optzeci, blugi „Banane“ au fost foarte populare. În acest sezon, acestea sunt din nou in trend datorita partea de sus și de jos liber ușor aliniate. Acest stil arata grozav pe fete cu o talie subțire și de strângere șolduri.

Citește mai mult  Dress-caz

Principalele caracteristici ale modelului:

 • Free COO+
 • Cusătură dublă+
 • Buzunarele din spate închise pe fermoar+
 • Aterizare înaltă+
 • Buzunar cu fermoar pe genunchi+
 • fermoar în partea de jos a Pantianului, datorită căruia se creează silueta de banane într-o formă fixată+
 • Simboluri: caseta de selectare verticală cu trei culori pe buzunarul din spate din spate, steagul american și triunghiul din alamă.

Modele

Montana Jeans nu este doar un clasic non-partajat, ci și o calitate excelentă. În astfel de haine vă puteți prezenta întregii lumi ca proprietar al unui bun gust. Modelele clasice de brand sunt la conservatorism, dar puteți găsi alte opțiuni care se potrivesc perfect în dulapul dvs.

Modelul 10040

Montana 10040 blugi atrag atenția asupra varietății de fitinguri utilizate, care este utilizată ca decor. Buzunarele posibile posedă fermoar, iar o mulțime de valuri sunt folosite în față.

Modelul 10722

Un alt model 10722 este toate clasicele iubite. Este fabricat din denim foarte dens, care uimite practic. Caracteristică acasă – CRA directă, aterizare adâncă și cinci buzunare.

Acest model este perfect combinat cu lucruri diferite, deoarece prezentate în culoarea sau culoarea albastră sau indigo. Pe centură există un logo de brand brodat cu fire de aur.

Pentru timpul de vară, compania produce modele de la Denim Dark Blue, precum și opțiuni care au un efect de pulpă. De asemenea, puteți ridica modele elegante de culoare albastru deschis din bumbac natural.

Modelul 10730

Fashionista își poate reface garderoba cu un model luminos 10730, care este reprezentat de culoarea coralului.

Modelul 10644

Pentru fetele cu o cifră nestandard, o soluție excelentă va fi modelul 10644 în Culoare Indigo, care are o aterizare și buzunare scăzute pe fermoar. De la genunchi există o ciocnire care face ca picioarele să fie mai subțire.

Citește mai mult  Terracota Rochie - Imagine universală

Modelul 10745

Modelul 10745 cu buzunarele pe laturi, înalte și cu tăiere directă va ajuta, de asemenea, să creați o siluetă subțire.

Compania produce modele reduse și dezvăluite care sunt produse nu numai din bumbac natural, dar au, de asemenea, o ușoară adăugare a firului sintetic pentru a crește elasticitatea materialului.

Tabel cu marimi

Montana Bijen Dimensiune poate fi ușor aleasă datorită rețelei dimensionale. Trebuie să cunoașteți înălțimea și circumferința taliei. Fiecare model indică faptul că doi indicatori – W (volumul în centură) și L (lungimea pantalonilor prin cusătura internă).

Blugi Montana sunt reprezentați de un conducător mare: de la 24 la 36.

Cum de a distinge originalul din fals?

Marele succes al mărcii Montana a devenit un impuls pentru producătorii neloiale care creează blugi de calitate slabă sub numele de brand.

Există o serie de caracteristici ale Blugi Montana, care vă vor permite să distingeți cu ușurință originalul din fals:

 • Folosind Denim Hard care nu trece înainte de coasere. La prima vedere, blugi par a fi neschimbabile, dar după primii șosete, ei iau forma corpului.
 • Toate cusăturile sunt procesate de o linie triplă.
 • Buzunarele din spate au un fermoar sub formă de fermoar.
 • Simbolismul de marcă este o strălucitoare ovală, decorată cu un vultur, care este plasat pe buzunarul din spate și un semn de formă triunghiulară metalică – pe buzunarul frontal.

Unde sunt produse acum blugi Montana?

Reprezentantul oficial al mărcii Montane din Rusia și alte țări CSI este compania AEROL-1, care a luat acest loc în 1997.

Interesant este faptul că blugi Montana nu au vopsit niciodată în Germania, marca în sine a fost înregistrată acolo. Producția de îmbrăcăminte a fost efectuată mai întâi pe teritoriul Poloniei și apoi în Turcia și Ungaria.

Citește mai mult  Costumul național Komi

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți blugi, merită să luați în considerare caracteristicile figurii. Deci, modelele strânse sunt potrivite pentru fetele subțire. Titularii de forme luxuriante Este mai bine să acordați atenție modelelor directe.

Dacă blugi nu se află perfect pe figură, puteți utiliza câteva recomandări:

 • Blugi lungi nu ar trebui să fie cusute înainte de spălare, pentru că după ce le dau contracție.
 • Dacă mărimea blugi este un pic cam mare, atunci trebuie să fie înfășurate în apă rece. După blugi în cantitate de scădere la aproximativ un centimetru.
 • Blugi mici costă de mai multe ori să poarte, apoi se întind puțin, și se așează perfect.

Recenzii

Montana Jeans au devenit deja un clasic care doresc să cumpere o mulțime de modă. Proprietarul blugiilor elegante de la acest brand este întotdeauna mulțumit de alegerea lor. În plus față de înaltă calitate germană, Blugi Montana posedă tăietură elegantă, decorată cu fitinguri originale. Simbolismul brandului este un atribut obligatoriu al fiecărui model.

Multe fete acordă atenție varietății de modele, stiluri și soluții de culoare. Jeans de roz, coral sau albastru vor ajuta la perceapă un set bun pentru întreaga zi. Ele arata grozav in garderoba de vară, deoarece pot fi combinate cu lucruri diferite, creând arcuri originale, proaspete și spectaculoase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: