National Suit osetin

National Suit osetin

Fiecare naționalitate este unic în felul său, pentru că toate tradițiile diferă unul de altul, și fiecare naționalitate are propria caracteristică a ei, obiceiuri. Poate nu este un secret faptul că diferite popoare sunt bogate nu numai de tradiții și obiceiuri, dar, de asemenea, au hainele lor naționale – luminoase, costume colorate.

Costum foarte frumos există popoare dintr-o astfel de regiune minunată ca ossetia. Ossetienii respectă și respectă tradițiile lor, și, de asemenea, cu adevărat mândru de îmbrăcămintea lor națională.

Trăsături de bază ale hainei tradiționale

Costumul național Ossetienii, în ciuda culorii sale strălucitoare, pline de culoare, este destul de restrânsă în cultură și fasole, în primul rând, deoarece ossetienii nu acceptă nici măcar cele mai mici manifestări ale vulgarității și vulgarității în îmbrăcăminte.

Este demn de remarcat faptul că tradițiile ossești nu permit producția de costume din fabrică, această ambarcațiune este angajată exclusiv la femei și exclusiv la domiciliu, extinzându-se manual fiecare, chiar și cel mai mic, detaliile robiei.

În trecut, din cauza lipsei unei selecții largi de materiale destinate fabricării hainelor naționale, femeile ossetiene au ales țesăturile disponibile în culorile de care au nevoie. Este demn de remarcat faptul că vopselele au fost făcute și de propriile lor.

În zilele noastre, abundența materialelor pe ferestrele magazinului permite să nu recurgă la trucuri și să aleagă cu ușurință materialul structurii corespunzătoare și de umbra dorită. Dar, în ciuda utilizării țesăturii din fabrică, costumul în sine este încă fabricat de manual.

Citește mai mult  Rochii de seară 50 de dimensiuni

Costumele naționale Ossetienii au o istorie veche de secole și semnificația istorică corespunzătoare. Costumul tradițional constă nu numai de la haine, dar include și diferite tipuri de decor. Famon însuși nu a fost aproape că nu este supusă schimbării, iar în această zi a păstrat caracteristicile principale caracteristice.

Costum de femeie

Până în prezent, costumul feminin ossetian este păstrat doar ca o îmbrăcăminte pentru ceremonii de nuntă deținute pe toate tradițiile oamenilor. Dar în primele vremuri, fiecare fată și femeie au intrat într-o astfel de haină pe orice sărbătoare și cazuri solemne.

Femeie osetin costum național include:

 • Cămașă ușoară+
 • Corset sau salopete decorative speciale+
 • Rochie în podea, cusute din tesatura care curge luminos+
 • Velur sau catifea rochie-rochie-rochie fara elemente de fixare, care este fixat cu ajutorul unei curea sau o curea+
 • batistă+
 • Cap, care se numește „Hood“+
 • pantofi speciale moi – „Svetaki“

Primele etape ale costumului feminin osetin a avut doar diferențe la distanță de modelul de sex masculin, dar a lungul timpului au existat schimbări semnificative. Costum proiectat pentru frumoasa jumătate a umanității dobândite corespunzătoare, caracteristici feminine.

Stilul a devenit mai atacat, partea din spate a produsului în versiunea moderna arata mai elegant, dar gulerul de produs este încă un nivel ridicat, de închidere în piept și o parte a gâtului.

Pentru ocazii speciale, ca ornament, un cap special destinat, brodate cu pietre decorative și decorată cu o broderie strălucitoare strălucitoare, care priveau de sub rochie.

Pentru modelele straturilor superioare cu mâneci înguste, au fost utilizate elemente suplimentare sub formă de furtunuri montate din același material de catifea brodate cu modele de aur și ornamente.

Citește mai mult  Camouflage Sweatshirt

Talia a fost învățată frumos, decorată cu aur și pietre, curea largă. Un astfel de element a fost deosebit de frumos pe fetele Osetian Slender, subliniind statutul și eleganța figurii.

Dar, în plus față de modelele elegante, au existat și multe opțiuni de zi cu zi pentru rochia feminină ossetiană. Gulerul amânat, mâneci, îngustarea treptată în zona de mână și aspectul discret – acestea sunt principalele caracteristici ale costumului casual al femeii ossetiene.

Costum de bărbați

Detaliile tradiționale ale costumului ossetian masculin sunt:

 • Cherkesska – îmbrăcăminte specială, ca o caftana+
 • Beshmet este un alt element al îmbrăcămintei exterioare, caracteristica distinctivă este un guler de raft.

În plus față de elementele descrise mai sus, un costum de sex masculin include alte detalii:

 • Bashwick – Hota de Crow, din cârpă. Puneți pe partea superioară a capului Îndepărtați dacă condițiile meteorologice necesită.

 • SHAROVARI – pantaloni casuali, fixați pe talie, un pic însămânțat în coapse, având un element de amortizare în regiunea gleznei

 • Nalog – un element special considerat o parte a încălțămintei, dar nu are un picior. Acest element este conceput pentru a proteja piciorul.

 • DAD – FURNIZAREA FURNIZATELOR FURNIZATE A LELOR DOODLE SAU PASEI TRADITIONALE.

 • Burk – haine speciale fără mâneci din material restrâns. Cloak are doar trei opțiuni de culoare: alb, negru și maro

 • RON – centură îngustă tradițională ossetiană, din material sau material de țesut.

 • O parte integrantă a costumului a fost, de asemenea, un pumnal.

Costumul tradițional pentru bărbați a pus peste lenjeria specială utilizată pentru confortul și protecția pielii.

În raport cu componenta de încălțăminte a costumului se poate spune doar că în vremurile anterioare a fost cizme speciale și în timp, bărbații ossetiană au început să utilizeze în mod activ cele mai obișnuite galoși.

Citește mai mult  pulovere cașmir

Costum de nunta

Costumele de nunta ossetian sunt cu adevărat frumoase.

Rochia de nuntă a femeilor este făcută în conformitate cu toate tradițiile posibile, subliniind onoarea și castitatea naturii feminine, caracteristice acestui popor.

Rochia are aceeași tăiere ca fiind obișnuită și constă din aceleași elemente. Caracteristică este doar o gamă de culoriOutfit de nunta facut din materiale dense de zăpadă decorate cu broderie de aur.

Nunta de nunta Femeie Costume Osetian Costume este fabricat din metal cu aur, decorat cu diverse ornamente si emblesing, si in unele cazuri si pietre mici ale umbra de rubin.

Costumul de nuntă masculină diferă puțin de cele obișnuite, cu excepția unui decor mai abundente al îmbrăcămintei exterioare, făcută, de regulă, din materialul dens al umbrației rubinului. În unele cazuri, costumul poate fi făcut în aceeași schemă de culori ca rochia mirelui.

Hotărârea și alimentatoarele sunt, de asemenea, o parte integrantă a robiei masculine de nuntă. Aceste elemente pot fi decorate cu pietre mari sau broderie de aur.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: