Negru sarafan

Negru sarafan

Culoarea neagră în lumea modei una dintre principalele. El a recunoscut în mod repetat să iubească designerii celebri și să dedice colecții întregi care se bucură de un succes extraordinar printre public.

Pentru multe femei, negru este iubit. El nu este brand-ul, în afară există o credință persistentă că el este ușor. Prin urmare, în cazul în care există posibilitatea de a alege între produsul negru și luminos, apoi se va acorda prioritate la întuneric.

O altă culoare plus este rigoarea lui clasic. Tinuta mai simplu, în ton negru arată elegant și luxos, și Sarafane confirmare luminoasă.

Modele

Designeri oferă Sarafane negru de o varietate de tăiere și lungimea. Produsele de bumbac sunt una dintre principalele tendințe ale sezonului de vară.

Drepte, montate, cu o talie copleșit – cele mai multe modele populare de Sarafane. Ele pot fi diferite numai în lungime.

Textura Fabric joacă de asemenea un rol important în crearea unei imagini. De exemplu, o sundress restrânge tricotate este mai potrivit pentru mersul pe jos în jurul orașului, dar același produs din satin deja arata ca o tinuta de seara. curele subțiri îi dau eleganță și rafinament.

Foarte elegant arată mult în podeaua sondei. Ele fascinează cu un purtător de zbor, iar imprimarea luminoasă face ca produsul să fie extravagant. În acest lucru poate merge la o întâlnire sau la o petrecere seculară.

Pentru birou, Sarafanul lui Croes direct este cel mai potrivit, care va fi închis și subestimată. Ca și în orice rochie de afaceri din ea, există, de asemenea, un loc pentru picurare – poate fi tăiat pe lateral sau în față.

Tăierea vârfului Sarafan va accentua talia la care vă puteți concentra pe centură cu o cataramă. O astfel de sunet decorată cu butoane în față, care subliniază doar stilul de afaceri.

O impresie importantă produce și fusta Sarafan. Poate fi un cod îngust, de îmbrăcăminte, de asemenea, permite o formă trapezoidală și arcuită.

Dacă dezasamblați Sundrese pe stiluri, apoi cea mai populară lenjerie. Liason gratuit cu gâtul de linie profundă, pe curele subțiri interconectate. De multe ori realizate din materiale subțiri, tip de satin, matase si sifon. Dantela este folosit ca decor.

Stilul styling Kazhuty poate fi atribuită Sarafane tricotate care au un braț profund pentru mână și decolteului caracteristică. purta de obicei, cu un tricou sau pantofi ușori.

Sarafane lungi arata foarte bine pe fete de. Datorită formele vă puteți ascunde defectele din figura.

În acest sezon, modelele sunt relevante cu așa-numita credință „american“. Aceasta este o combinație între un gât îngust și brațul adânc.

Vizualizări

Sundars pot fi împărțite în două tipuri. Acestea sunt definite de tipurile de figuri – pentru full și subțire.

Sundars pentru femei statut cel mai adesea cu o talie copleșit. Acest Tyson ascunde cu succes stomac, dar în același timp, accentuează delicat cantitatea de san frumos. Lungimea podelei face vizual întreaga silueta subțire.

Puteți recomanda un sarafan lung din sifon. Este recomandabil să se aleagă o siluetă de o formă trapezoidală. Toate cifrele de defecțiune vor fi acoperite cu o cârpă de zbor ușor.

Pentru birou, va fi bine să stați pe figura cazului Sundress. El va ascunde absența taliei. În scopul de a fi aparent aparent, lungimea sarathenului trebuie să fie la genunchi.

În ceea ce privește femeile subțiri, vor avea orice modele de față. Principalul lucru este de a determina corect stilul adecvat.

Lungime

Cea mai relevantă lungime pentru sundresse – la genunchi și de mai sus. Se poate vedea în pâinea lenjeriei.

Nu se află în spatele lui și a unui costum de birou. Deși în unele reguli de etică corporativă, este prescrisă o lungime clară, de regulă, chiar sub genunchi. Soarele tricotate aparțin și modelelor de mini și pot fi deja semnificativ mai mari decât linia genunchilor.

Acest sezon este foarte popular în podea. Datorită decorațiilor decorative, unele produse arata ca o evacuare de seara.

Decor și tipărire

Pe un fundal negru, toate amprentele arată luminoase. Acum, celulele, Polka Dots s-au întors.

Print de flori continuă să rămână în centrul atenției universale. El iubește multe modă pentru oportunitatea de a ascunde defectele figurii sau dimpotrivă să le sublinieze. În modă, flori simple și foarte complexe, exotice sau aproape de fantezie.

Două direcții absolut opuse pot fi distinse în decor. Unul dintre ele – decorarea produsului de pietre și pietre. Al doilea este absența completă a bijuteriilor decorative pe fundalul materialului monocromatic și a țesăturilor cu amprente – inscripții.

Din elementele de decor populare pot fi, de asemenea, remarcat cutouts, combinație de țesuturi de diferite texturi, utilizarea dantelă, draperii, laminare cu mai multe straturi.

Ce sa porti?

Sarafan – un lucru ideal pentru o combinație cu el diverse tipuri de haine.

Sub culoarea neagră puteți alege întotdeauna o cămăși luminoase care accentuează stilul de afaceri. Dacă doriți romantism, puteți alege o bluză ușoară cu Ryushkam.

Denim Sarafane arata bine cu tricouri ca monofonic și cu desene luminoase.

Puteți purta o bluză albă de mătase pentru satin sarafane cu corsetul ajurata.

Pe vreme rece, lucrurile sunt selectate cu mâneci lungi. Acesta poate fi un pulover cu gât înalt sau pulover, cu o tăietură în piept. De mai sus sarafane fara probleme poti arunca o jacheta sau haina. Cașmir haina și mantaua de piele va arata foarte elegant.

Pe picioarele sub un sundress scurt, cel mai bine este de a ridica pantofi platforma, ghete, cizme. În vara purtați pantofi în aer liber, pe un toc jos sau o pană. Sub sundresses lungi, opțiunea perfectă va fi pantofi pe o talpă solidă, dar sub seara costumele pantofi splay mod necesar lumina.

Imagini frumoase

sarafane Lumina, cusută din bumbac, perfect tinuta pentru mersul pe jos și datele pe o zi fierbinte. Romanticity Împreună cu Ripples, decorat cu dantelă. Rochie decorată cu dungi paralele înguste de dantelă. Geanta de pe lanțul decorativ și sandalele pe o talpă solidă este traversată cu detalii de aur. Margele subliniază imaginea feminină.

Sundress direct tricotat pe curele subțiri aparține stilului de zi cu zi. Ca centură de piele de decor cu o cataramă de aur, care sa concentrat pe o talie subțire. Culoarea și stilul au întărit doar frumusețea naturală a proprietarului său.

Evaluarea de seară de lux, accesul decent la evenimentele la nivel înalt. Long Sundress pe curele subțiri coase de la țesături ușoare cu paiete, care dau efect fascinant. De la liniile cu centură a adăugat o fustă de capetă transparentă cu o talie la atunci. Întregul ansamblu creează o imagine ușor elegantă. Cureaua de mătase accentuează talia subțire și adaugă o notă a aristocraticității.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: