Pantaloni Bocho

Pantaloni Bocho

Libertate, Comfort, Harmony – Aici sunt trăsături caracteristice ale boho. Cu toate acestea, nu este chiar un stil, dar amestecarea diverse direcții, cum ar fi hippie, etnic, safari, Gypsy, țară, coloniale, grunge, vest și gotic.

Acesta este un stil de viață în cazul în care este evaluată de viață, astfel încât nu blănuri naturale și piele, numai artificială. Bocho este o artă care combină lucruri incompatibile și accesorii: rochie de lumină și pantofi masive sau cizme de cowboy, blugi blugi și sandale și gladiatori, fusta și adidași.

Caracteristici stil

Caracteristicile stilului sunt moderate stratificat-multiple, țesături naturale, sentimentul de unitate cu natura. Haina nu limitează mișcările + imagini pulmonare, aer, romantic si feminin. Accentul se pune pe tot felul de dantelă, Ryushi, Volani, franjuri, broderii și lucruri tricotate.

Culori, calm și cu sunetul dezactivat, diluat cu accesorii luminoase. Accesorii în Bocho sunt de o mare importanță, deoarece acestea atașați finisajul. eșarfe, Volumetric colier masiv, turbane, jante cu flori, pălării lat, saci pungi – toate acest soi este combinat ca sursă de inspirație și fantezie.

Modele

pantaloni Bocho stil poate fi alladins (afghani, Zuyava), blugi, jambiere, prieteni, skinnie, pantaloni de catifea sau chiar velur. Blugi poate fi atât îngust și larg strâns legate, de multe ori blocat sau rupte.

Pantaloni tăiat spațioasă, cu curea, panglica, monofonice, cu motive etnice sau de imprimare de flori. Nu contează ce ai prefera, cel mai important – să fie confortabil.

Ce sa porti?

Despre hainele în stilul de Bocho, puteți vorbi la infinit, orice imagine va fi limitată doar de fantezia ta.

Citește mai mult  pantaloni scurți negru

Bocho – stil de libertate și romantism, astfel încât să arate organic tunici brodate cu margele și pietre, vârfuri libere cu broderie, cardiganuri subțiri și pulovere, cămăși translucide, longsive, jachete din blană artificială, veste.

Pantofii ar trebui să fie confortabil: pantofi de balet, sandale pe o talpă plat cu ornamente africane, în stilul Greciei antice sau Roma, cizme de cowboy, UGGS.

Imagini spectaculoase

Bocho este bun în asta, indiferent de tipul de figură pe care le puteți crea o imagine unică, care va accentua frumusețea naturală și unicitatea. ANELEWomen, deținând cu tricotat, croșetat sau ac, au ocazia de a crea lucruri originale în acest stil.

Mai jos sunt exemple de ceapa spectaculoasă, bazându-se pe ele, vă puteți crea propriul dvs. Booh unic.

  • Jeans-blugi, Sandale de top, stil etnic, cardiganul în vrac, 2-3 cabine, frânate în părul panglică – toate acestea vor crea o imagine a unui visător de oraș, romantic și feminin.

  • Pantaloni-alladina, Savo sau pantofi cu toc înalt, inele și brățări în stil arabă, Bluză spațioasă – Întruparea Estului, Misterios și atractiv.

  • Pantaloni buggy cu imprimare florală, Top Top – o imagine de aventură Gata.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: