Pantaloni de gleznă

Pantaloni de gleznă

Tendința fără îndoială a acestui sezon – pantaloni de gleznă. Acest model oferă, de asemenea, un alt nume – pantaloni 7/8, deoarece acestea sunt mai scurte de 1/8 lungimi. Principala caracteristică a acestor triburi este că în ele orice fată sau femeie va fi capabilă să se simtă la modă, elegantă și atractivă.

Particularități

Atunci când alegeți un pantalon scurtat, este important să se acorde atenție profunzimii de aterizare, ar trebui să fie exact de-a lungul taliei. La montarea pantalonilor înguste din gleznă, acordați atenție, indiferent dacă sunt prea strânse ale șoldurilor, în special în zona îngrozită. De asemenea, nu uitați că pantalonii în glezna trebuie să se termine în apropierea cel mai fin al piciorului în sine, și nu în partea sa cea mai largă.

Alegerea unui material din care sunt cusute pantalonii glezna, este necesar să ne amintim că întinderea tesatura, cu un conținut ridicat de Elastan este destul de placuta pe corp, dar în realitate poartă astfel de pantaloni sunt destul de incomode, ei vor ieși în afară de toate neregulile existente din cifra, precum și a evidenția lenjerie de corp.

Pentru pantaloni 7/8 este mai bine pentru a alege o țesătură medie densitate, cu un conținut mic de elastan: pantaloni de la un astfel de material sunt o exploatație perfect forma, nu impenet și nu trageți pe genunchi.

Cui se potrivește?

pantaloni fretate drepte cu săgeți și manșete mici sunt potrivite tânără în mod exclusiv subțire. Creați o imagine a unei femei de afaceri de succes și încredere va ajuta pantaloni 7/8 de reducere directă, culori monofonice întuneric.

Îngustă jos, dar larg în șolduri „Halifa” pantaloni, care au multe pliuri pe talie, sunt potrivite pentru doamne cu coapse largi, deoarece plinătatea lor poate deghiza cu succes în pliurile pantalonilor.

O opțiune indispensabilă pentru doamnele luxuriante poate fi un stil de gleznă „Chinos”. Pentru a evita împărtășirea unei masivități excesive a coapsei, este necesar să se acorde prioritate pantalonilor fără pliuri și capace prea adânci și mătură convențională pe centură.

Citește mai mult  Jachete pentru femei 2021

Fetele și femeile mici pot sfătui să poarte pantaloni în gleznă cu pantofi de tonuri ușoare, astfel încât să puteți atinge efectul de a prelungi picioarele, dar pantofii de culoare neagră, dimpotrivă, pot face ca picioarele să fie mai scurte.

Modele

Cele mai frecvente modele și stiluri din acest sezon sunt:

Chinos. Acest model de pantaloni liberi cu buzunare laterale diagonală și linii mici pe linia taliei este larg popular. Pantalonii ușor îngustate în partea de jos și se termină în cel mai îngust loc al tibiei.

Pantaloni Chinos de gleznă reprezintă o alternativă excelentă la blugi obișnuiți.

Galife – Acestea sunt înguste, dar mai degrabă pantaloni largi. Talia este o mulțime de pliuri care cad cu ușurință. Astfel de piffere în interior au de obicei buzunare și le purtăm, de regulă, cu o curea îngustă. Acest stil de pantaloni înguste este potrivit pentru doamnelor cu coapse largi, deoarece plinătatea lor este ascunsă cu succes în falduri.

Faimos Pantaloni banana din nou se află pe valul de popularitate, ca în anii ’80 ai secolului trecut. În mod tipic, aceste pantaloni sunt caracterizate de săgeți Wellgrant, care prelungesc vizual picioarele.

Pantaloni Gaucho. Acest model seamănă cu pantalonii largi tăiați. Aceste pantaloni se disting printr-o centură largă și stropiți ușor de la șold. Poate fi recomandată numai la tinerele doamnelor cu picioare lungi și un bun simț al stilului.

Culota. Acest model de pantaloni largi, similar cu fusta de mijloc, poate fi aproape drept sau extins, cu o lungime de putin inferior sau ușor deasupra mijlocului caviarului. Perfect privi doar pe manechine, restul poate fi sfătuit să încerce pe o gleznă sau ușor deasupra lui.

Citește mai mult  Pantaloni Sammumbras

Jeans Boyfriend – Modelul popular cu ping-uri, convertit ușor deasupra gleznei. Clasic „iubiți”, de obicei, fără acoperiți și pliați pe talie. Formularul ușor de găsit depășește o plantare destul de scăzută pe talie și atingând în partea de jos.

Ce sa porti?

La pantalonii gleznei arata armonios, partea de sus este de dorit sa aleg un pantalon mai brichetar. În cazul proporțiilor non-ideale ale corpului inferior, acesta nu va fi făcut accent inutil, deoarece atenția înconjurătoare se va deplasa la față.

Cu pantaloni albastri, bluze, tricouri, bluze și broaștele de alb, albastru pal sau galben, va arăta bine.

Excelent va arata si setul ales în culori monocrome. De asemenea, face picioarele sunt vizual mai lungi și mai subțiri va ajuta prezența de săgeți pe frații și tocuri înalte.

Într-un birou cu pantaloni drepte cu glezna, ar trebui să poarte strict bluza, sacou, pantofi si accesorii modeste. În vacanță de vară pantaloni 7/8 va arata foarte bine cu tunele de lumină alungite. pantaloni clasice în anklet din tesatura densa mai sunt de asemenea potrivite pentru vreme semisezon – în răcoarea ele pot fi combinate cu puloverul liber și cardigane, și, dacă este nevoie, să completeze windbreaker sau parc.

Sport modele ale pantalonilor de către glezna pentru a combina bine cu tricouri sport, tricouri și hoodies. chinosis sunt combinate perfect trunchiate cu pulovere și manual de tricotat pulover, precum și cu desen tricouri.

Pantaloni înguste la modă de gleznă sunt perfect combinate cu pantofi de balet, mocasine, papuci și lobi, dar pantofi sau sandale pe călcâiul înalt, totuși, fac o cifră mai subțire și strânsă. Merită evitarea cizmelor, jumătății și a ankleonilor, astfel încât să nu deghizeze lungimea interesantă.

Citește mai mult  Fusta-pachet

Culota și scurta pants fusta va arata bine cu cizme de mare – sticla. Pantoții populare de pantofi scurți arată bine cu pantofi sau cizme așezate pe o talpă plat.

Pantofi pe o singură talpă scăzută în stilul bărbaților, de exemplu, Oxfords, merită să luăm numai sub pantalonii de stil clasic cu săgeți.

Imagini spectaculoase

Ca parte a acestei revizuiri, este destul de dificil să să prezentăm toate ideile și opțiunile posibile pentru combinarea pantalonilor la gleznă, astfel încât veți găsi și mai multe idei la modă, originale și proaspete pe această temă în galeria foto de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: