Pantaloni pentru femei pe elastic

Pantaloni pentru femei pe elastic

Designerii moderni plătesc o mare importanță nu numai la stilul și designul îmbrăcămintei, ci și confortul acestuia. Acest lucru se aplică oricăror haine, inclusiv pantalonilor pentru femei. Ei trebuie să fie bine să stea pe orice figură, nu trage și nu argumentează mișcări, să fie practice în șosete. Toate aceste cerințe sunt îndeplinite pe deplin de modelul pantalonilor de pe banda de cauciuc.

Ce prezintă pantalonul pe elastic?

Pantalonii pe o bandă de cauciuc sunt considerați unul dintre cele mai confortabile și universale modele care sunt potrivite pentru diferite ocazii. Cauciucul poate fi amplasat pe o centură sau în partea de jos a pantalonilor. Poate fi subțire sau făcută sub forma unei manșete elastice.

Pantaloni cu bandă de cauciuc de mai jos au, de regulă, un stil mai larg în partea de sus și fundul îngust. Astfel de pantaloni sunt ideale pentru activități în aer liber, sport și t.D.

Pantaloni cu o bandă de cauciuc se află perfect pe figură, nu constrânge mișcările, nu trageți talia și, de asemenea, vă permite să ajustați vizual zonele problematice ale formei.

Modele și stiluri elegante

Pantalonii pe o bandă de cauciuc sunt prezentați într-o varietate de modele și fitinguri, inclusiv:

 • SHAROVARI (pantaloni lăcuscați, adesea cu o linie de talie subevaluată, realizată în stil oriental). Cureaua și partea inferioară a pantalonilor sunt colectate pe gingie.
 • A generat din modelul genunchiului sau al coapsei+
 • Halifa (pantaloni, largi în partea de sus și o carte foarte îngustată)+
 • Modele strânse, Skinnie+
 • Capri (modele de pantaloni scurte până la mijlocul caviarului)+
 • Cargo (pantaloni de casual cu pantaloni largi). Au o aterizare scăzută, buzunare mari de patch-uri, cusături vizibile, supape. Colorarea adesea imită camuflajul militar.
 • Banane+
 • Pompe (lungimea pantalonilor tăiată largă până la mijlocul piciorului). De la mai jos sunt colectate pe o gumă sau o manșetă.

Gama de culori de pantaloni pe o gumă poate fi cea mai diversă:

 1. Pentru imaginea oficială, strictă, puteți alege modelele de culoare alb, alb, oțel, maro închis și alte culori.
 2. Pantaloni pentru șosete de zi cu zi pot fi efectuate într-o varietate de culori, inclusiv nuanțe pastelate și tonuri de acid saturate.
 3. Modele de imprimare întotdeauna relevante. Poate fi geometrie, ornament floral sau abstractizare.
 4. Mă întreb opțiunile făcute în combinație de mai multe materiale.

Pantaloni de tip sharovar luxuriantă, cu sharovar foarte elegant și feminin caută din materiale translucide. Unele modele pot avea unul sau mai multe împărțite pe laturi, decorate cu panglică, strasuri și alte elemente decorative.

Lungimea pantalonului de pe banda de cauciuc poate fi oricare – de la opțiunile cu rază scurtă de acțiune chiar sub genunchi până la gleznă de închidere lungă.

Pantalonii pot avea înălțimi de aterizare diferite – de la înălțime la scăzut. O bandă elastică poate fi, de asemenea, destul de diferită – de la o manșetă largă pe glezne sau curețe la benzi abia vizibile.

Pantaloni pe o bandă de cauciuc în funcție de model, precum și sezonul pentru care sunt destinate, coaseți din diferite țesături.

Pentru perioada de vară, materiale ușoare, curgătoare, cum ar fi mătase, sifon, satin, in, sitherium, bumbac etc.D. Pentru mai multe detalii vreme rece, materiale mai dense sunt recomandate, care sunt bine deținute de forma: denim, tricotaje, lână, piele de căprioară, lână, piele și t.D.

Cine merge?

Deoarece gama de modele de pantaloni de pe banda de cauciuc se distinge printr-un număr foarte mare de diferite modele, poate fi perfect pentru mine pentru tine. Poate fiecare femeie, fără excepție. Totul depinde de vicii gustative, tendințele modei tip de fizicul, vârsta, stilul preferat în îmbrăcăminte și T.D.

Una dintre cele mai cunoscute modele și originale de pantaloni de pe banda de cauciuc – Sharovari. Elegant, pantaloni de aer arata foarte bine, nu numai la subțire și fete de. Wide centura de mestecat ajută pentru a juca rolul de corset și ascunde mici centimetri în exces pe talie și stomac.

Alegerea unui sharovary, nu se poate face griji cu privire la forma imperfectă sau lungimea picioarelor, precum și problema coapse largi. Toate acestea sunt perfect mascat sub elegant, pantaloni la modă, luxuriante.

Cum de a alege pentru a alege pantaloni femei pe o banda de cauciuc?

 1. Femeile cu un tip de figură „triunghi“ Joggers se potrivesc perfect – solduri libere pantaloni, carte redus. Un astfel de model a vă permite să aliniați vizual șolduri și umeri și să facă figura mai armonioasă.
 2. Proprietarii formei de tip „Apple“ pentru un astfel de model un trebuie avut grijă de precauție. Se recomandă să se acorde o atenție la pantaloni cu o banda elastica de plantare de mare și non-piață pronunțat pe talie.
 3. Doamnele cu tipul de fizicul „dreptunghi“ ar trebui să aleagă modelele tăiate clasice cu aterizare obișnuită. Astfel de modele formează talie și frumos accentuează linia coapsei.
 4. Proprietarii de tip de tip „Pear“ nu sunt recomandate pentru a alege pantaloni extinse la partea de sus. Un astfel de stil o face solduri chiar mai mare și volum, crescând astfel diferența vizuală între lățimea umerilor și șolduri.
 5. Fetele miniaturale ar trebui să acorde atenție modelelor clasice fără un număr mare de buzunare, supape și alte elemente decorative mari. Ei „mănâncă” în mod vizual lungimea picioarelor, figura pare mai mult ghemuit.

Ce sa porti?

Pentru a crea o imagine strictă, de afaceri, se recomandă să acordați atenție modelelor scurtate cu o bandă de cauciuc pe gleznă. Pantaloni foarte elegant și feminin, care poate fi folosit ca element de costum de afaceri.

Cu astfel de pantaloni, arata grozav pentru o bluza clasica, o cămașă strictă, un top elegant, cardigan, sacou. Barcile clasice sau pantofii de călcâi vor fi potriviți ca pantofi.

Pantaloni liberi cu o bandă de cauciuc în partea de jos cea mai eficientă și elegant, cu o călătorie concomitentă, concisă. Poate fi un top sau o cămașă. Puteți alege bărci elegante, mocasine sau pantofi de balet ca pantofi.

Joggers la modă azi sunt un detaliu al unei imagini de zi cu zi. Prin urmare, dulap de însoțire, iar pantofii trebuie să selectați corespunzătoare.

T-shirt, tunica, camasa bluza, de top va deveni un excelent plus față de un astfel de model de pantaloni. Pe vreme rece la kit-ul puteți adăuga o jacheta din denim sau cruciale.

Pantofii sunt de dorit să se aleagă pe o talpă plată.

În ceea ce privește alegerea accesoriilor potrivite, este necesar pentru a respinge din imaginea creată și stilul de îmbrăcăminte. Casual ceapa va completa fular elegant, suspensie sau lanț cu un pandantiv neobișnuit, bijuterii mari.

Pentru a crea o imagine de seara, bijuterii potrivite: bratari, lanturi, brose si t.D.

Imagini spectaculoase

opțiune excelentă pentru fiecare zi: Negru preceda Joggers + Alb Top + jacheta denim. Orice opțiune pe o talpă plată este adecvată ca pantofi: adidași, aluneca, pantofi de balet și t.D.

Joggers foarte proaspete și elegant, cu aspect de denim și o bluză liberă în dungă alb-negru. O opțiune excelentă pentru o plimbare în oraș.

În cazul în care joggeri leopard pus elegant de top negru, pantofi și adaugă un geantă de mână elegantă de o formă neobișnuită pentru ei, atunci acesta va fi destul de un set elegant pentru un eveniment solemn sau petrecere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: