Pulover de sex feminin tricotat

Pulover de sex feminin tricotat

Puloverul este cel mai popular lucru care protejează de frig, deoarece materialul de lână este cel mai bine încălzit și păstrează căldura.

Stilul clasic cu gulerul încântat a fost proiectat în secolul al XIX-lea în partea de nord a Europei și a fost inițial folosită ca element de îmbrăcăminte pentru fiecare zi.

Mai târziu, puloverele au început să se aplice în procesul de scădere în greutate, deoarece sa crezut că un astfel de lucru cald sporește transpirația și contribuie la procesul de ardere a grăsimilor. În întreaga istorie a existenței sale, puloverul a achiziționat o gamă foarte largă de utilizare, făcând parte din uniforme militare și un element al robilor de marinari și pescari și una dintre opțiunile pentru îmbrăcăminte de iarnă.

Puloverele înțeleg adesea puloverele acum și jumperii. În articolul nostru, puloverele pe care le vom lua în considerare într-un astfel de context larg.

Avantajele puloverelor tricotate

Când se produce vremea rece, fiecare fashioană vrea să se înfășoare într-un lucru cald să se simtă confortabil și confortabil. Puloverul tricotat este potrivit în acest caz, deoarece este imposibil, deoarece materia de lână naturală este incredibil de caldă.

Avantajul fără îndoială al lucrurilor tricotate este că în fabricarea lor sunt utilizate diferite metode de împerechere, datorită cărora produsele în sine sunt decorațiuni și nu au nevoie de decor suplimentar.

Modele

Domeniul de pulovere din timpul nostru este izbitoare de diversitatea lor, deși destul de recent a fost imposibil și imaginat că printre modelele acestui produs va fi o astfel de selecție imensă.

Modele de împerechere mare, precum și grosieră și groasă, în special în combinație cu lucrurile, realizate din țesut mai ușor curg. Un astfel de joc în contraste arată incredibil de feminin și accentuează foarte bine avantajele figurii și dezavantajele contrar – se ascunde bine.

Fiecare dintre modele are o caracteristică distinctivă proprie, de exemplu, puloverul – Raglan are o tăietură liberă a manșonului, un pulovere de trăsnet se deosebesc prin conveniență datorită dispozitivului de fixare, tăiere liberă vă permite să vă simțiți confortabil și cald – mai ales bun În timpul iernii Struran.

Modelele de pulovere cu panglice arată foarte elegant și festiv, cu un guler – protejează bine gâtul de la vântul rece și, într-o anumită măsură, înlocuiește eșarfa, scurtă – perfect combinată cu cămăși și bluze. Puloverul lung poate fi folosit ca o rochie de lână, iar un model cu gât vă permite să eliberați un guler de cămașă care dau imaginii o vizualizare de afaceri.

Pulovere de tineret

Printre tinerii sunt destul de comune pulovere, volumetrice, stil liber sau chiar modele pentru mai multe dimensiuni mai mari, oferind imaginea un fel de libertate și stil lipsit de griji ușor huliganilor.

În plus, cele mai multe ori alegerea fete tinere cade pe modelele puloverele de același tip de împerechere, fără elemente decorative, precum și pe modelul făcut în Vizitați străvechiul.

Populare și pulovere alungite, care pot fi folosite și ca element dulap independent, cât și în combinație cu alte lucruri.

Tendințele modei în 2016

După cum se prevede anterior, în zilele de demult, puloverele făceau parte din garderoba masculină și au fost utilizate în diverse domenii. Modelul feminin, precum și bărbați, a avut doar un singur stil, care este un produs de linie dreaptă cu un gât de măcinare cu un guler cu mai multe straturi.

Numai în timp și schimbarea tendințelor de modă, puloverele femeilor a început să facă într-o varietate de reprezentări de modele. Acest sezon, modelele de stil liber alungite sunt cele mai populare, în care vă puteți încheia, ca într-o placă caldă și uitați de frig.

Material

Puloverele pot fi fabricate din chestiunea de pe lână de origine naturală, dar poate avea un dezavantaj semnificativ – pentru a fi un alergen puternic. Atunci mântuirea va fi fibre sintetice de lână, care sunt folosite și pentru fabricarea de pulovere, deși mai puțin cald.

În plus, cașmirul este adesea folosit în fabricarea de pulovere, datorită care produselor sunt moi, ușoare și subțiri, dar nu mai puțin calde.

Un alt material comun pentru fabricarea de pulovere este vana angora, care este fibre foarte blânde și calde derivate din lână a animalelor de același nume: angora iepure și caprine.

Vorbind despre capra Angora, trebuie remarcat faptul că problema obținută din lână este numită mohair și este, de asemenea, bine folosită în pulovere de tricotat, dar conține și alte fibre, deoarece caracteristica lânii oilor Angora necesită adăugarea de oi Lână sau fibre acrilice în fire.

Metode de tricotat

Puloverele pot fi efectuate într-o varietate de tehnici de tricotat, folosind diferite căi, datorită cărora vor avea un aspect caracteristic. Printre tehnicile vâscoase sunt cea mai populară linie dreaptă, Facial înclinat spre dreapta și la stânga, precum și partea greșită a înclinării.

Printre cele mai populare metode de tricotat, primul loc ocupă o mașină de tricotat, din moment ce se distinge prin rata de producție a unui produs, care este mult mai mare decât opțiunea manuală. Mașini de tricotat sunt utilizate atât în ​​fabrici (unitate cu drepturi depline mari) și la domiciliu (mini versiune specială).

Mașini de tricotat poate efectua, de asemenea, diverse tehnici de tricotat, principalul lucru este de a instala corect modul necesar și setați toate setările.

În plus, produsele de artizanat sunt deosebit de apreciate, care poate fi asociată cu ajutorul unor spițe sau cârlig. Este demn de remarcat faptul că tricotat pulovere de croșetat poate fi foarte dificil, deoarece lucrarea iese destul de mare, dar în efectuarea oricăror mici detalii, acesta va fi indispensabil.

Culoare și imprimare

În plus față de varietatea de rouțe și metode de fabricare a metodelor, există, de asemenea, diferite variații de culori ale produselor, datorită căruia îi vor găsi proprietarii în funcție de preferințele lor.

De exemplu, puloverele negre se bucură de cea mai mare cerere, deoarece materia întunecată nu este o astfel de marcă, la fel de strălucitoare, care este destul de practică, precum și culoarea neagră se concentrează asupra avantajelor figurii și ușor ușor.

Printre opțiunile de iarnă și de Anul Nou în tendință există pulovere albastre, precum și modele de culori roșii, gri și verzi. Printre amprentele cele mai populare sunt modelele tematice, cum ar fi cerbul sau fulgii de zăpadă, care au o dispoziție de Crăciun.

Ce sa porti?

Puloverele tricotate sunt perfect combinate cu alte elemente de îmbrăcăminte, sub rezerva selecției corecte a stilului și a lungimii produsului.

Fuste excelente de diferite stiluri și pantaloni de aproape orice tăietură, poate chiar utilizarea de rochii tricotate.

Este de remarcat faptul că regula principală, atunci când alegeți un nas volumetric, este cel mai bine să utilizați modelul puloverelor montate și, în cazul în care partea inferioară, strânsă și îngustă – puloverele de volum sunt potrivite.

În ceea ce privește pantofii, puteți observa același lucru, deoarece în combinație cu un pulover, orice pereche de pantofi va fi potrivită, ceea ce va fi mai mult cu partea inferioară.

Imagini spectaculoase

Fiecare fată vrea să arate atractivă și elegantă, chiar și în vreme rece, dar nu toate știe că, chiar și cu un pulover, puteți crea o imagine la modă, făcând detalii neobișnuite luminoase. Mai jos sunt cele mai populare și non-standard arcuri cu pulovere.

Modalitate foarte neobișnuită de a purta un pulover – pentru al combina cu o rochie tricotată. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un pulover alungit de culoare menticolică având un stil și un decor liber sub forma unei împerecheri deschise, precum și o rochie gri, fără tipăriri, lungimea căreia este de aproximativ douăzeci de centimetri sub pulover.

În plus față de această imagine, colorați de culoare corporală, șosete calde negre și cizme de gleznă pe un jeker gros. Ca și îmbrăcămintea exterioară, este posibilă utilizarea culorilor de nisip fin cu mâneci de scurtă durată și ca accesorii – un ambreiaj mare în tonă la pulover și un robinet negru tricotat.

Imagine elegantă ideală pentru o distracție informală, Se pare că se combină cu blugi negri strânși cu genunchii de panglică și un pulover gri, o tăietură liberă, partea din față a cărei parte este făcută în echipamentul de împerechere invalidă. Este de dorit pentru a ridica un model de lungime standard, cu un guler gratuit de mare, care poate fi lipit de mai multe ori – acesta va da imaginea unele reținere că va fi destul de interesant să se uite cu blugi panglică huliganice.

adidași alb cu benzi negre sunt perfect adecvate ca pantofi, schi pe picior fără ciorap sau cu un model de șosetă scăzut, abia trage cu ochiul de pantofi. În ceea ce privește accesoriile, este posibil să se utilizeze un ambreiaj dreptunghiular mare de culoare albă, precum și decorații de argint în formă de brățări, inele de ore și.

imagine luminoasă, cu un element de stil de afaceri Puteți crea cu un pulover fără un guler maro, care are o tăietură ușor liberă, și este, de asemenea, decorat cu o împerechere specială aparat, imitând șnururi împletite, situate în fața mijlocul a trei rânduri, precum și pe laturile de pe mâneci.

Combinând acest pulover cu o cămașă clasică de bumbac alb, merită un mânecă ușor, precum și partea inferioară a puloverelor, astfel încât manșeta și partea de jos a cămășii să se uite dintr-un produs cald dens – va da imaginii o lumină ușoară element de creștere, care este incredibil de elegant în acest sezon. Complet cu o fustă mini-negru plasată și chilot negru dens și șocuri de călcâi Imaginea va fi ușoară, percelă și tinerețe.

Imagine destul de interesantă de toamnă Se dovedește atunci când o combinație de pulovere gri de model liber, cu blană laminată și blană pe gât, imitând gulerul de pulovere. O astfel de combinație de lucruri este percepută vizual ca un produs holistic, deși are un aspect oarecum neobișnuit și neobișnuit.

Extraplate această imagine de alte lucruri, merită să fie atentă și să nu o supraîncărcați, deci este mai bine să se potrivească pantalonilor negri și în tonăi la ei cizme la genunchi. În accesorii, nu-l exagerați, deci o pungă brună, o pereche de inele de argint și ochelari de soare – asta e tot ce ai nevoie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: