Pulover și fustă

Pulover și fustă

Când în viața de zi cu zi vorbim cuvântul „pulover”, înțelegem orice bucată de îmbrăcăminte tricotată care pune pe cap. Acesta poate fi, de asemenea, cardigan sau pulover, care nu au un guler.

Dar, dacă ne uităm în Wikipedia, știi că pulover – tricotate articol pentru șosete. El nu are fermoare, dar există guler înalt, care se potrivește perfect gât. În acest articol ne vom uita la pulover într-un context larg, la fel cum vorbim despre asta în viața reală.

Alegerea o fusta pulover

Fusta lunga

Aeriene fusta lunga arata grozav cu pulovere voluminoase. Ea fusta poate fi cusute din sifon, matase, bumbac usoare. Această combinație este ideală pentru fete subțire, dar femeile cu un pulover supradimensionat forme poate pe deplin.

Mini

Pentru fusta mini voluminoase lungime se potrivesc, pulover nu foarte mult timp.

Atenție la tendința de moda, care implică o combinație de fuste scurte și pulover lung, care este literalmente un cuplu de centimetri mai scurt decât fusta.

Pantofi, puteți alege, la discreția sa. Slipov sau adidași vor ajuta la crearea unei imagini mai sportive, iar pantofii, pantofii sau jumătățile de cizme pe tocuri înalte vor crea un aspect mai feminin.

Fusta MIDI

Fusta MIDI Orice stil poate fi purtat cu un pulover montat, asigurați-vă că adăugați imaginea cu o curea subțire pe talie. Imaginea obișnuită va juca imediat vopsele noi. La o astfel de tandem este mai bine să alegi pantofii pe călcâi.

Este posibil să umpleți puloverul în fustă?

La prima vedere, se pare că reținerea unui pulover nepoliticos într-o fustă este greșită. Dar uitați-vă la imaginile prezentate pe podiumurile la modă. Designerii s-au dovedit în mod repetat să facă acest lucru nu numai posibil, ci și să aibă nevoie.

Desigur, numai dacă aveți o talie subțire și doriți să o subliniați. Altfel purtând un pulover.

Cum să purtați și să combinați pulover cu o fustă?

Pulover cu o fustă de creioane

Creionul de fuste cu o talie copleșit arată grozav cu un pulover cu tăiat liber, reumplut în fustă.

Un pulover alungit poate fi pus pe ochi, dacă nu vă este frică să creați un volum de extracție în partea de sus a corpului.

De asemenea, excelent se va uita la cartierul în vrac Krop-Sweater, care poate chiar și banda de piele ușor de orz pe talie.

Cu fusta de soare

Cu o fustă scurtă, soarele va arăta bine la puloverul în vrac. Lungimea puloverului trebuie să se termine în mijlocul fustei, astfel încât tivul să fi văzut încă de sub pulover. O astfel de combinație arată bine pe fetele subțiri.

Ciocnire

Cu fusta sacrificată, puloverul atașat va arăta bine, ceea ce este mai bine să completați. Dacă îl purtați, nu uitați să accentuați talia cu o curea subțire.

Cu o fustă luxuriantă

Fusta FATIN trebuie purtată cu un pulover subțire, umplut cu interior sau alegeți în schimb pulverul de cultură. Acest lucru va face posibilă demonstrarea taliei dvs. subțiri.

SkIR-PACK este ideal pentru o întâlnire. Dacă doriți să jucați pe contraste, alegeți un pulover de împerechere dură și alegeți pantofi masivi în stilul bărbaților ca încălțăminte. Creați o imagine mai feminină va ajuta un pulover subțire de angor și pantofi cu toc înalt.

Uşor

Fusta ușoară din material fin poate fi purtată și în sezonul rece, dacă îl purtați cu un chilot strâns și ridicați un top interesant.

Poate fi un pulover în vrac cu un efect „întins” sau un model extins cu laturi.

Plisse

În mod obișnuit, fustele pliate arata foarte activ si atrage atenția, astfel încât partea de sus a acestora trebuie să ridice lacul maxim. Excelent va arăta un jumper simplu semi-granulat, condimentat în interior.

Dacă sunteți încrezător în figura dvs., puteți încerca combinația de fustă pliată și pulovere lungi.

De dantelă

Fusta de dantelă Arată minunat cu un pulover nepoliticos de împerechere volumetrică. O astfel de imagine a ciorapilor dense și a cizmelor înalte va fi completată.

Dacă doriți o imagine mai feminină, alegeți un jumper tare, care va demonstra cifra. De sus puteți desena un blazer sau cardigan.

Piele

Fusta din piele Universal, se poate găsi în imagini de afaceri, festive și de zi cu zi.

Un pulover simplu este potrivit pentru un pulover subțire de umbră neutru. Dacă doriți să vă uitați într-un stil sportiv, adăugați imaginea adidaților.

Înlocuirea adidaților pe glezne, obțineți o imagine mai sofisticată și mai feminină.

Dar fusta din piele curbată sau luxuriantă va arăta grozav cu un pulover scurt. Poate fi subțire, volumetric sau texturat.

Dacă doriți să arătați uimitor, acordați preferință fusta de creion din piele și dimensiunea suprastrucției. Completați-o înăuntru și adăugați o imagine cu accesorii elegante.

Midi

Ridicând partea de sus la fusta lungimii MIDI, trebuie să respingeți de la stilul ei.

Lungimea MIDI Magnifică sau curbată Fusta trebuie să poarte cu un pulover montat în interior. De asemenea, este permisă fixarea marginii frontale dacă puloverul nu este foarte lung.

Puteți alege un pulover de volum la o fustă îngustă, cu o lungime de care puteți experimenta.

Maxi

Cu fusta lungime maximă va arăta grozav să arate orice pulover de configurare. Poate fi un produs subțire, reumplut în interiorul, puloverul volumetric sau subțire „, un pulover scurtat, pus pe o cămașă sau tricou. Toate opțiunile sunt bune, deoarece fusta lungă deschide un domeniu mare de experimente.

Pulovere de fuste

Purtând puloverul obosit în pulover cu o fustă de aproape orice stil.

Principalul lucru este că puloverul este suficient de subțire, va permite experimentarea cu forma sa. De exemplu, umpleți și ridicați astfel încât să se uite în vrac. Puteți umple doar partea din față sau laterală. Puteți purta un pulover cu o fustă de creion și să accentuați suplimentar talia pog.

Pulover, fustă și adidași

Răbdare combinație – Adidasi cu mini fusta. Imaginea va completa puloverul volumetric sau montat, deasupra căruia puteți desena un bombardier sau o jachetă drăguță. O opțiune excelentă pentru cumpărături sau de mers pe jos în oraș.

Dacă doriți să schimbați adidașii la lucru, adăugați-le o fustă lungă și un pulover volinin.

Aspectul cel mai romantic poate fi creat cu o fustă luxuriantă sau cu pachet de fuste. La prima vedere, această combinație poate părea neașteptată, dar dacă sunteți o fată sportivă activă, unul ales va aprecia cu siguranță o astfel de combinație.

Arcuri spectaculoase

  • Această imagine este potrivită nu numai pentru muncă, ci și pentru un cocktail cu prietene după o zi lungă de lucru. Jumper gri subțire, fusta plisată MIDI LENGI, Bocanci deschise de gleznă de înaltă călire și o tabletă mică de ambreiaj. De mai sus puteți desena un blazer sau o jachetă și înlocuiți ambreiajul într-o pungă de cameră.

  • Asemenea aspect este ideal pentru prima dată. Pulover subțire în mazare mare, fustă de traducere albă și balet nud nud. Arată foarte blând și sofisticat.

  • Mergi la petrecere? Apoi dați preferință unei fuste scurte, pulover negru subțire și un golf negru mare. Completați imaginea unei glezne pe călcâie și o geantă strălucitoare pe un lanț lung. Obțineți un aspect foarte spectaculos!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: