Pulover tăiat

Pulover tăiat

Privind în Wikipedia, aflăm că puloverul este un produs tricotat pentru partea superioară a corpului care nu are elemente de fixare. Caracteristicile sale distinctive sunt mâneci lungi și guler înalt, gâtul bine fixat.

Cu toate acestea, în viața de zi cu zi sub pulover, înțelegem alte produse tricotate – jumperi, pulovere care nu au guler.

Prin urmare, în acest articol vom considera pulovere în mod special într-un astfel de context larg.

Particularități

Văzând undeva un model scurtat al jumperului sau a puloverelor, începem imediat să ne gândim așa cum este numit corect. De fapt, destul de simplu –Puloverul tăiat sau pulover de cultură (din limba engleză „Crop” – tăiat).

Un scurt pulover aparține categoriei de haine tricotate solide și are caracteristici distinctive proprii:

  1. Lungime. Maximul ajunge la talie, dar poate fi semnificativ mai mare – abia acoperă lamele. Fetele tinere preferă adesea o lungime ușor deasupra ombilicului, ceea ce vă permite să demonstrați o burtă plată.
  2. Mânecă. Poate lung sau scurtat. Este interesant să arate modele „întinse” în care o maneca lungă acoperă o perie de mână.
  3. Material. Nu există restricții în alegerea materialului. Poate fi fire groasă sau o deschidere subțire, în funcție de timpul anului.

Care se potrivește?

Puloverul scurtat este perfect pentru fetele subțire, cu o figură băiat. Același lucru este valabil și pentru proprietarii figurii „triunghi”, care au șolduri înguste și umeri largi.

Fetele somnoros cu o figură „Hourglass” pot fi purtate și de pulovere largi, punându-le cu pantaloni înguste sau fuste.

Dar proprietarii de șolduri largi și fese sporite pronunțate Un pulover scurtat nu se vor potrivi. Singura excepție, dacă o puneți ca un lucru mai mic, schițând cardiganul alungit de sus.

Modele

Supradimensionate

Modelele gratuite gratuite continuă să fie populare. Puloverul s-au scurtat pe Baggy arată foarte elegant și sexy pe fetele subțire. Volumul poate fi ușor sau destul de semnificativ. Dacă sunteți foarte subțire, este permis să purtați un pulover, care pare a fi mai mult de 4-5 dimensiuni. Modelele cu efectul „întins” arată deosebit de interesant. Într-un cuvânt, un pulover larg scurtat – trebuie să aibă un mod de garderobă.

Cu mâneci lungi

La modă scurtează pulovere cu mâneci lungi sau chiar întinse. Imaginea lui „Piero” este potrivită pentru fetele slabe, iar mânecile lungi nu vor da mâinile să înghețe. Dacă uitați mănuși de acasă, mâinile pot fi întotdeauna ascunse într-o canvază tricotată.

Cu mâneci scurte

Este interesant să vezi un pulover de cultură cu mâneci scurte. Se bucură de asemenea lungimea lungimii manșonului ¾.

Una dintre tendințele modei este un strat multi-strat, prin urmare un astfel de pulover este deosebit de elegant, pus pe partea de sus a cămășii. Veți arunca o privire, în care nu numai cu fundul cămășii și gulerului, ci și o parte semnificativă a manșonului. Arată foarte neobișnuit.

Vâscozitate textuală

În biții de modă volumetric și textura neobișnuită. Poate fi o țesătură geometrică, panglică, hamuri, o varietate de modele. Cel mai bine este să combinați de la pantaloni sau fuste cu textură netedă. De exemplu, cu blugi sau jambiere din piele.

Tendințe de modă

În modă, pulovere fără dimensiuni pe care le-am scris deja mai sus. Volumul vă permite să simulați figura și să ascundeți dezavantajele în partea superioară a corpului. Mai ales merită acordarea atenției modelelor din stilul de Grunge 90s.

Dacă vă place această tendință ca un strat multiplu, un pulover scurtat poate fi purtat peste o cămașă sau bluză prin schițarea unui cardigan sau a unei jachete de sus.

Astăzi asimetria este relevantă, deci merită acordată atenție modelelor de tăiere neobișnuită, care va arăta foarte original.

Cele mai multe tendințe de modă sunt alungite sau, dimpotrivă, scurgerea mânecilor, gulerul înalt sau umerii goi. A lovit manșoane în vrac care sunt bine conservate.

În ceea ce privește factura, la modă o mare varietate de opțiuni, astfel încât fiecare fashionista va fi capabilă să ridice un pulover la gustul său. Fiți atenți nu numai la împerecherea în vrac, ci și la modelele netede cu aplicații, margele, pietre și margele mari.

Decorul ar trebui să arate luminos și să contrasteze cu o gamă comună de produse. Un astfel de pulover vă va permite să vă accentuați individualitatea și să ieșiți printre alții.

Materialele

Lână

Lana este considerată cel mai bun material pentru un pulover cald, păstrează căldură bine chiar și într-un îngheț puternic. Cu toate acestea, un pulover dintr-un astfel de material nu este potrivit pentru producătorii de alergie, care este mai bine să se pronunțe materialelor artificiale. De exemplu, acril, cu care lâna se combină adesea astăzi.

Caşmir

Cașmirul este, de asemenea, un material natural care este mai subțire și moale. Se face din subactul caprei de cașmir. Pulover de la un astfel de material este foarte cald și plăcut la atingere, este perfect pentru perioada de toamnă-iarnă.

Pentru iarna, o opțiune mai caldă este potrivită – combinația de cașmir este de obicei lână. Pulover de la un astfel de amestec va fi cald, moale și nu ghimpată.

Bumbac

Este adesea folosit pentru coasere scurte pulovere de lumină, deoarece este ușor, natural, material respirabil. Un astfel de pulover este perfect pentru offseason cald.

Nu se încălzește bine, deci nu este potrivit pentru iarnă. Cu toate acestea, bumbacul este destul de subțire, astfel încât un astfel de pulover scurtat poate fi pus pe o jachetă sau cardigan.

Acril

Puloverele de la acrilic sunt foarte populare. Ele arata foarte la moda si elegant, este ieftin si pastreaza bine. Singurul acrilic de dezavantaj în uzura sa rapidă. Cu toate acestea, durata de viață este pe deplin justificată de valoarea sa.

Culoare

Cea mai populară și cea universală este negru. Este potrivit pentru orice ocazie și arată grozav pe fete cu orice figură.

Pulover scurtat albă este, de asemenea, foarte popular. Este remarcabil combinat nu numai cu blugi, ci și rochii romantice și fuste, permițându-vă să creați o imagine cu mai multe straturi multiple.

Calmă Gamut de culoare fie nu iese niciodată din modă. Anul acesta oferă preferință cremă, bej și alte culori pastelate.

Albastru-pulover-pulover se potrivește fetelor de orice vârstă, arată foarte frumos și elegant. Nuanțele bogate în întuneric sunt potrivite pentru muncă, culorile luminoase vor fi potrivite într-un dulap casual, iar Gama de culori pastel este potrivită pentru o dată romantică.

Toate nuanțele de verde sunt populare, arată foarte atractive, reîmprospătează instantaneu orice imagine. Alegeți nuanțe adânci saturate și „acid” luminos până la momente mai bune.

Pulover roșu este potrivit pentru o imagine de afaceri și festivă, atrage imediat atenția. Dați preferințe la Burgundia luminoasă roșie sau saturată.

Gamă luminoasă de culoare galben-portocalie a intrat în modă: portocaliu, canar, lămâie, cărămidă. Astfel de culori vor ridica starea de spirit chiar în ziua cea mai tulbure.

Ce sa porti?

Cu pantaloni sau blugi

Scurt pulover Dacă o purtați ca un lucru independent, va fi minunat să privim cu blugi cu o talie copleșitoare. Asigurați-vă că lungimile puloverelor sunt suficiente, este permisă că numai o bandă mică de piele poate fi văzută între centură și sub acoperire.

Acest lucru este permis dacă aveți o burtă plată, altfel dați preferință puloverului de cultură a unei astfel de lungimi care ar intra în contact cu pantalonii curelei sau blugi.

Cu fusta

Cu fusta, un pulover scurtat nu pare mai puțin atractiv. Ca și în cazul precedent, neapărat condiția – prezența unei talii umflate. Cea mai comună opțiune este o fustă de creion, dar, de asemenea, arată bine cu o fustă trapez. În acest caz, renunțați la puloverul surround în favoarea modelului montat.

Cu cămașă

Dacă doriți să purtați un pulover de cultură pentru a lucra, puneți-l pe tricou. În acest sezon, este la modă să expunem nu numai capul și gulerul, ci și manșetele. Ca Niza, puteți folosi pantaloni sau blugi cu o talie mare.

Cu o rochie

Crearea unei imagini romantice, puneți pe un pulover scurtat peste o rochie ușoară. Este de dorit ca acesta să fie cu o imprimare florală. Dar puloverul la el trebuie să ia un foton unic, dar realizat în aceeași schemă de culori.

Cultură-pulover ușor combinat cu cele mai diverse haine de top. Cea mai optimă opțiune este o jachetă, un bombardier sau o rădăcină de jachetă. Oricare dintre aceste opțiuni vă va ajuta să creați o imagine cu adevărat la modă și elegantă!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: