Rochie cu Bask – imagine spectaculoasă

Rochie cu Bask - imagine spectaculoasă

Ce este un Bask, știe fiecare fată care încearcă să urmeze moda. Dacă nu ați întâlnit acest element de îmbrăcăminte mai devreme, voi explica: Cosul este o talie largă pe o rochie sau o curea de fustă.

Numele său al Bascilor au primit în onoarea naționalității, care populează unul dintre domeniile Spaniei – Basques, deoarece a fost detaliile tradiționale ale costumului lor național. La mijlocul secolului trecut, basca a devenit incredibil de la modă, dar a fost folosită ca un decor al unui haine și haina.

Atunci acest element de haine a fost uitat de mult timp și i-au adus aminte de curând. Astăzi, rochii cu Bask se bucură de o mare popularitate.

Care se potrivește?

Coșul nu este doar decorativ, ci și detalii funcționale ale rochiei. Numirea ei este de a ajusta vizual defectele figurii. În mod tipic, coșul este situat chiar sub linia taliei, consolidând astfel diferența dintre volumele șoldurilor și taliei. Fete cu tipul de figură „dreptunghi” Această proprietate a basca va fi foarte apropiată.

În plus, coșul va ajuta la echilibrarea umerilor largi – caracteristica figurii, care de multe ori are sportivi și doar fete mari. Dacă doriți să o atenție Deviere departe de burta proeminente, apoi rochie cu bascii te ajuta cu asta.

Prosques

  • Prezența basques ajută la masca unor defecte de figură – o calitate foarte importantă pentru orice rochii. În plus, această rochie este potrivită pentru fete de altă înălțime și construire. Singura excepție – un suport pentru forma de pe pere. În cazul lor, basc se cântărește în continuare în jos partea inferioară a corpului.
  • Baska este capabil de a infrumuseta chiar și cea mai simplă rochie. Pentru o lungă perioadă de timp a rămas la periferia modei, dar acum că sezonul într-un rând, ea apare în celebrele colecții de designer rochie. Deci, puteți conta pe faptul că rochiile bascii vor fi popular pentru o lungă perioadă de timp.

Opțiuni Basques

alungit basque ca o fusta, purtata peste rochii. Această impresie este întărită atunci când Basc este confectionata din tesatura de altă culoare sau textură.

dual bască – un element realizat din două straturi de țesătură. Un astfel de BASK este de obicei mai scurt și mai mult decât opțiunea clasică.

Incomplet bask, Spre deosebire de solid, nu este nevoie de întreaga rochie de rochii. De regulă, reprezintă „aripile”, lipind pe laturile conturului.

Asymmetric Basque – cea mai modernă variație a acestui detaliu al rochiei. Pe de o parte, este mai scurtă și pe cealaltă – mai lungă. Acest tip include un BASK care formează un fel de înregistrare.

Dress-caz

Basque poate decora o rochie de aproape orice stil, dar arata mai probabil sa arate pe rochii cu o silueta îngustată.

Rochia de teatru cu Baska în ultimii ani a devenit un adevărat clasic. Un astfel de costum arată incredibil de feminin și elegant. La urma urmei, cazul este o versiune câștigătoare, iar adăugarea unui Bask face foarte rafinată. Dress-caz cu un Bask Bine pentru diferite cazuri: de la locul de muncă la dansuri, motiv pentru care îi iubește fetele din întreaga lume.

Cu mâneci

Ne amintim că bascăul a fost folosit inițial ca ornament pentru îmbrăcămintea superioară a femeilor. Poate că arată atât de bine pe rochii cu mâneci lungi. Principalul lucru este că fusta nu este prea luxuriantă. Mai bine, dacă este îngustat, de exemplu, „creion”. Mânecile lungi sunt atașate alături, dar coșul de flirtează compensează o imagine excesivă de gravitate.

Există, de asemenea, modele de rochii cu o baie cu maneci scurte. În același timp, perepenerii sunt adesea o formă originală, ceea ce face un oarecum extravagant.

Cu buclă

Rochii de pini – Aceasta este de obicei o opțiune pentru cele mai solemne evenimente. Destul de des, astfel de costume aleg mireasa, oferind un omagiu tradițiilor europene de nuntă. Recent, Bascul a trecut în moda de nuntă, astfel încât în ​​saloanele puteți întâlni modele de rochii cu o baie, transformând fără probleme într-o buclă. Uită-te la fotografiile – aceste rochii arata foarte frumos și neobișnuit. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că o astfel de număr de linii orizontale „aplatizeaza“ forma, astfel încât această opțiune este adecvată numai pentru fete suficient de mare.

Stofa

Spre Încălzi a avut loc sub forma, trebuie cusute din tesatura densa sau din material cu două straturi. Pentru aceeași rochie nici o cerință pentru tesatura.

Rochie cu o baie poate fi făcută din material autentic sau sintetic, subțire sau dens, elastic sau nu. Trebuie să alegeți numai pentru tine, bazat pe propriile idei despre frumusețea, caracteristicile figurii, timpul anului și formatul evenimentului. Puteți combina într-un singur model de mai multe tipuri de tesatura. De exemplu, o rochie și un coș poate fi cusute din tricotaje, iar manecile din Ghipura.

Lungime

Bască poate participa la o rochie cu o fusta de orice lungime – de la mini la maxi. Dar basca în sine trebuie să fie mai scurtă decât rochia, altfel întregul efect va dispărea.

Lung în podea

Rochia cu Baska arată întotdeauna elegantă, dar pentru cazuri deosebit de solemn, trebuie să alegeți rochii de seară cu o fustă în podea. Basque arată incredibil de spectaculos pe o fustă îngustă lungă. Acest element este adesea decorat cu rochii de siluetă cu șolduri de fixare și cărți de extindere bruscă. Cel mai bun dintre toate un astfel de stil se potrivește fetelor de înaltă creștere cu tipul de formă „Hourglass”.

Midi

Rochii cu fusta de lungime mijlocie Bucurați-vă de cea mai mare popularitate, cât și potrivită pentru o varietate de situații + ele sunt confortabile și elegante. Rochie de la Baska Logy „MIDI” arată foarte bine în prezența unei fuste „creion”.

Dacă o astfel de rochie este făcută în schema de culori restrânsă și este destul de închisă, este destul de posibil să apară în birou. Expedițiile mai luminoase sunt potrivite pentru întâlniri informale.

Un scurt

Rochii scurte – cea mai bună opțiune pentru petreceri, deoarece sunt atât de convenabil să danseze! Fata dintr-o rochie de cocktail cu un Bask atrage întotdeauna atenția, deoarece acest element face un farmec unic în costum. Basque face o rochie mai mare și jucăușă, astfel încât într-un astfel de costum veți prinde privirile admirații pe tine însuți.

Culori populare

Negru

Rochia neagră cu o baie poate fi atât un dulap clasic, cât și un costum pentru accesarea. Totul depinde de caracteristicile modelului.

De exemplu, o fustă scurtă și un neckline va fi adecvată într-un cadru informal, iar evenimente de afaceri sau culturale este mai bine să preferați ceva mai strict. Culoarea neagră în combinație cu o baie are capacitatea de a simula o figură, eliminând-o de la unele defecte.

alb

Culoarea albă înconjoară fata cu un halo de puritate și de inexpstibilitate, indiferent de modul în care ea în vârstă. Baryshni într-o rochie albă provoacă numai emoții pozitive, deoarece această culoare este asociată cu un început bun.

Rochia albă nu este neapărat costumul mirelui. În plus față de nuntă există multe alte situații în care rochia albă cu Baska va fi absolut adecvată, de exemplu, seara de absolvire, premiera teatrală și t.D.

roșu

În nici un alt mod, femeia nu se simte atât de atractivă și seducătoare, ca și în roșu. O rochie roșie este o descoperire reală pentru o fată care dorește să joace rolul de frumusețe fatală.

Deoarece roșu – culoarea este foarte expresivă, rochia ar trebui să fie cât mai simplă posibil. Lăsați bascul să fie singurul element decorativ al rochii tale.

Albastru

Culoarea albastră este foarte expresivă, dar în același timp calm, motiv pentru care este una dintre cele mai iubite în foarte multe fete.

Rochia albastră nu poate fi niciodată vulgară (cu excepția modelelor complet frank) – în ea veți arăta întotdeauna elegant. Basque este un mod minunat de a revigora reținerea unei rochii albastre.

Verde

Verde promite să fie una dintre culorile cele mai la modă în următoarele anotimpuri. Cel puțin o rochie verde ar trebui să apară în garderobă fiecare, mai ales că printre numeroasele nuanțe disponibile de această culoare, fiecare dintre noi va găsi cel care se potrivește cel mai mult.

Emerald, turcoaz, rochii de mere cu basul arata incredibil de atractiv in orice schema de culori.

Seară

Femeie rochii de seară uzură în cele mai solemne cazuri atunci când este necesar să pară în toate strălucirea. Dacă nu conduceți o viață seculară activă, atunci șansa de a apărea înainte de cei care înconjoară în toată măreția nu cade atât de des. Acesta este motivul pentru care alegerea rochiei de seară ale fetei aparține foarte atent. Rochia de seară cu un Bask ar trebui să fie lungă și nu luxuriantă. Asigurați-vă că vă uitați la stilul „Mermaid” cu un criminal și un îngust, rupt în partea de jos a fustei. Dacă rochia este o siluetă dreaptă, acordați atenție modelului din formularul non-standard BASK.

Nuntă

Moda de nunta nu ocupă rochii cu coșul. Recent, tot mai multe mirese sunt alese pentru cel mai important eveniment din viața lor doar un astfel de stil. Fetele sunt ghidate de diverse motive: unii doresc să urmeze modă, alții – pentru a demonstra o figură frumoasă, iar al treilea – ascunde tumma emergentă. În toate cazurile, rochia cu Baska va arăta foarte frumoasă și va ajuta la lumina avantajoasă pentru a preveni toate caracteristicile aspectului.

Multe mirese sunt tradițiile abandonate și preferă costumele scurte. În acest caz, rochia de baie este o modalitate excelentă de a crea o imagine de nuntă modernă și elegantă.

Ar trebui să port plin?

Fete complete, desigur, pot purta rochii cu o cadă. Cu condiția ca costumul să fie corect corect, este capabil să ajusteze câteva momente, adesea motivul tulburării tinerelor tinere. Regula principală – Basque ar trebui să fie amplasată mai jos sau prin înclinația zonei pe care o considerați o problemă.

De exemplu, cu o burtă proeminentă, aveți nevoie de o rochie cu o baie, care începe aproape sub piept și pompată pe linia coapsei. Frumusețile de la Piscentul ar trebui să acorde atenție modelelor ale căror valuri provine din talie. În orice caz, cei care au forme de lux, trebuie să alegeți rochii cu o baie largă, deoarece elementele mici subliniază numai volumul.

Ce sa porti?

Puteți combina o rochie cu o baie cu cele mai diferite lucruri de la garderoba ta. Cele mai frecvente haine pe care le poate face un nou mod. Pentru a crea o imagine de afaceri, puneți rochia jachetei (numai ea nu ar trebui să fie prea scurtă). Rochie foarte bună cu o baie se uită cu o triplă clasică și pantofi stricți. Colanții subțiri de bej sau ciorapi vor fi întotdeauna adecvate, dar în sezonul rece puteți face cu chilot dens negru. Modelele de vară sunt bine combinate cu lider larg pe scară largă în stil romantic. Completați imaginea va ajuta o curea subțire și o mână mică elegantă.

Accesorii

Rochia cu o cadă nu aparține nici unui stil în haine, deci se combină bine cu orice accesorii. De exemplu, o cutie de rochie neagră cu ornamente cruciale și mari de piele și metal este destul de un costum armonios într-un stil de rocker. Aceeași rochie cu sacou de lumină și bărci de încălțăminte – o imagine perfect potrivită pentru o femeie de afaceri. Scoateți jacheta, purtați decorațiuni luminoase și sandale cu toc înalt – în această formă puteți merge în siguranță la petrecere.

În căutarea unei imagini ideale pot fi experimentați cu cele mai diferite accesorii: decorațiuni luxoase, bijuterii originale, ceasuri, ochelari și capace de col uterin. Ca rezultat, veți putea găsi cu siguranță câteva soluții stilistice interesante.

Pantofi

Rochia cu o baie nu necesită nici un pantof special. Desigur, ca orice altă rochie, arată cel mai bine cu un călcâi înalt. La urma urmei, în pantofi pe o fată curată arată deosebit de atractivă, iar mersul lor doar fascinează. Pantofii trebuie să aleagă, în funcție de ocazia purtați o rochie. Pentru muncă, va fi pantofi de birou strict, pentru o plimbare prin cizme elegante și pentru sandale spectaculoase de vacanță. Culoarea pantofilor poate fi aproape de rochie sau, pe contradicție, contrastante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: