Rochie de la eșarfe – tăiere simplă și originalitate

Rochie de la eșarfe - tăiere simplă și originalitate

Nu este un secret că imaginea unei femei moderne ar trebui să fie luminoasă și individuală. De la momentul URSS, Tremitsa a învățat să creeze rochii unice de la headscarves. Motivul pentru aceasta a fost deficitul de rochii frumoase. Inițial, eșarfele pur și simplu legate într-un anumit mod, creând astfel un fel de sunet. Mai târziu, eșarfe colorate au început să taie și să coase rochii de trend reale.

Avantaje

 1. Varietatea de culori vă permite să alegeți un costum pentru orice eveniment – din viața de zi cu zi la orice sărbători.
 2. Prezența în rochii de dulciuri de la mânere – indicatorul de bun gust și dezvăluie individualitatea.
 3. Numai țesăturile naturale sunt prezente în fabricarea eșarfei. Este bumbac, mătase și lână.
 4. Posibilitatea de a combina cu alte materiale.
 5. Ușurința incredibilă a materialelor.
 6. Ușurința de cusut de sine.
 7. Buget, dar rochii frumoase.

Timbre

Prezența amprentelor luminoase, a motivelor de flori în rochii de la headscarves face haine de zi cu zi și solemn de unic și colorat.

Rochii au de obicei o tăietură simplă. Acest lucru este asociat nu numai cu culoarea, ci cu o dimensiune eșarfă.

Din țesături ușoare coase:

 • Sunele pe curele sau cu o credință americană+
 • Rochii tunice+
 • Cazuri+
 • Rochii trapezoidale.

Eșarfe calde sunt de lîna relevante în timpul rece, și, prin urmare, rochii drepte sau o siluetă sunt închise. Acestea sunt decorate cu gulere, falduri greu, felinare, precum și mâneci lungi sau gratuite crouting.

Lungime

În cazul în care există restricții mici într-o rolă de rochii, atunci nu se aplică în lungime. Mai lung perimetrul batista, cu atât mai mult rochia voinței.

Deci, opțiunile sunt abuzate pentru a crea imaginea dorită: mini tinuta va prezenta o privire în jurul picioare frumoase, rochia genunchi se va accentua modestia naturii, iar lungimea maxi va da eleganta.

De la lame de mătase

Colorat, mătase debordant – cel mai bun material de vară să se simtă liber și sexy.

Aceasta din urmă se realizează datorită spate deschise, umerii goi, fusta asimetric și decolteu adânc.

Se crede că rochii cusute tocmai din eșarfe de mătase, a avut loc de la Cape vară – Pareo. Ei sunt bine ședinței și uite în mod deschis.

de la Pavloposadskaya

eșarfe Pavloposad lui – întotdeauna relevante și non-moda clasice. Decorare de Pavloposad Mousets sunt imprimate cu motive colorate si ornamente florale.

Maeștrii Pavloposad Filmarea industrie și la această zi mulțumit cu modele originale. Ele sunt în mod constant modernizate, dar, cu toate acestea, tradițiile stilistice păstrează. Fundalul este adesea realizată în,, albastru roșu închis negru și culorile alb.

Modele de carduri Pavloposad sunt cele mai multe opțiuni complicate pentru executarea rochiei.

Densitatea și dimensiunea mare de carduri vă permit să inventeze modele complexe și să le întrupeze.

Precizia modelului este o componentă importantă a COUTURIER silitor deasupra tinuta.

Pe plaja o astfel de rochie nu este pus pe, dar pentru celebrarea seara – opțiunea perfectă.

Lung și scurt și rochii siluetă sunt de asemenea potrivite pentru diverse tematice sedinte foto.

Va face posibilă să arate diferit pe hainele vieții de zi cu zi, gama de rochii de textură colorată strălucitoare în stilul „A la Russ”.

Cum se face

Vrei o rochie unică de vară de la eșarfe? Încercați să vă coaseți-vă singur. Nu vă va face multă dificultate și costuri fabuloase.

Ceea ce este necesar? Pereche de eșarfe pe gustul și uneltele pentru coasere. Nu este nevoie să aveți abilități speciale de cusut.

Pentru a coase o rochie de vară simplă, trebuie să faceți doar câteva linii pe umeri și în lateral din fiecare parte. Cel mai important lucru este rochia va deveni un lucru exclusiv în garderobă.

Cum să legați

Dacă nu doriți să recurgeți la o metodă de cusut, puteți face o rochie de vară prin fixarea headscarvelor cu noduri. Da da, este noduri! Și această metodă este, de asemenea, foarte fiabilă și originală. De exemplu, sacrificați o eșarfă în jurul corpului, iar sfaturile sale sunt îngrijorate sub piept.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: