Rochie neagră cu pantofi roșii (56 de fotografii)

Rochie neagră cu pantofi roșii (56 de fotografii)

Roșu și negru este un roman întreg despre pasiune. O rochie neagră cu pantofi roșii nu mai este mai puțin clasică, vorbind lumea despre rigoare și impunere, mister și farmecul femeilor. Acest costum necesită curaj, deoarece nu va rămâne niciodată neobservată. Dar pentru a păstra întreaga misteriozitate a unei astfel de combinații, ar trebui să fie amintit pentru micile sale secrete.

Cum să ridicați pantofii

În imaginea cu pantofi roșii în lumina reflectoarelor va fi întotdeauna. Prin urmare, astfel de pantofi sunt un punct de atracție interesant și, în același timp, o alegere responsabilă. Cineva poate părea că nu este nimic de ales – pantofi obișnuiți, doar roșu. Dar, de fapt, ele pot fi o varietate de stiluri, nuanțe și din materiale diferite. Și la fiecare caz individual va fi potrivit.

Ridicol și chiar vulgar poate arăta ca un pantofi cu toc înalt, în combinație cu un costum de afaceri, iar dimpotrivă, pantofi prea simplu – mat, fără tocuri cu o rochie de lux de seară.

Pantofii cei mai frecvenți și universali – bărci roșii pe încălzire. Ei vor veni la costumul de afaceri, și la rochia din ultimul mod. Pentru birou, este întotdeauna mai bine să alegeți un călcâi stabil și tonuri de pantofi amuzite, de exemplu, culorile cireșelor coapte astfel încât să nu devii un violator al codului de îmbrăcăminte. Și pantofii simpli de balet roșii sunt buni pentru plimbarea în timpul zilei.

Suede pantofii sunt mai potrivite pentru seara de lux sau ocazie oficială, cum ar fi tocurile înalte. De asemenea, pentru o petrecere sau la o ocazie specială sunt pantofi buni lacuri. Acestea conduc mingea în imagine, nu suferă excesele în alte detalii, iar negrul strict cu ei vor fi deosebit de adecvate. Chiar și bărcile obișnuite, decorate cu stras, arcuri sau accesorii neobișnuite, vor arăta mai festive.

Sub costum de la o țesătură luxoasă sau cu finisaje, drenaj, decorațiile sunt anulate cu pantofi pe o platformă înaltă și cu un călcâi gros.

Cum să ridicați chilotul

Pantofii roșii sunt destul de capricioși și nu-i plac rivalitatea pe picior. Prin urmare, alegerea ciorapilor este foarte limitată. Iar principalul favorit dintre ei sunt corpuri matane, cu efectul „lipsei” pe picior. De asemenea, cu rochie neagră și duo strălucitor strălucitor, creați ciorapi negri. Dar cu unele rezerve: o astfel de combinație este potrivită pentru rochii de țesătură densă, costum sau tricotate, iar ciorapii în sine trebuie să fie aproape transparenți. Arata armonios cu ciorapi negri de brioșe înfundate flori, cum ar fi burgundia.

Sub pantofi roșii strălucitori nu purta colorate, alb, dense negru, gri și doar lână de lână.

Roșii roșii în pantofi de ton și cu o rochie neobișnuită scurtă pot deveni o cartografiere luminoasă a modului modern. Aceasta este o combinație îndrăzneață pentru oamenii tineri și eleganți. Dar găsirea faței în care „sună” și unde este foarte dificil „fals”. Dar deschiderea, modelele, în special plasa, pantofii roșii nu sunt acceptabili.

Cât de bine să combine rochia neagră cu pantofi roșii

Rochie neagră cu pantofi roșii – întotdeauna o combinație uimitoare pentru o femeie de orice vârstă. Aceste pantofi sunt ideale pentru lucruri discrete de bază. Și pentru femeile mature în această șansă excelentă de a vă face imaginea mai proaspătă și de tineret. Dar dacă alegeți o astfel de culoare strălucitoare pentru încălțăminte, atunci trebuie să respectați moderarea pe tot parcursul restului.

Pentru toți iubitorii de ambarcațiuni roșii clasice pe tocuri medii și o rochie montată la genunchi – de asemenea, o mare oportunitate de a vă diversifica imaginea. O astfel de combinație este bună pentru muncă și pentru alte cazuri. Numai în imaginea de afaceri ar trebui să evite alte detalii luminoase. O rochie neagra mica, cu un luciu elegant și pantofi de lux stiletto va evidenția un eveniment festiv.

tocuri pantofi roșii vor fi la fel de bune și cu un șervețel de vară de lumină, și cu tricotaje densă. Rochii de stil clasic sunt deosebit de elegant, imobilizat adiacente sau liber, cu un accent pe talie, precum și modele mai lungi, fără tăieturi în exces și inserții. În cazul în care combină rochii și pantofi de asemenea, este important să se ia în considerare materialul de unul și textura unui alt.

Satin sau pantofi lacuite dragoste tesatura neteda, si modele de piele de căprioară și mată poate fi purtat cu tricotaje, catifea, produse tricotate.

Dar o culoare roșu aprins poate atrage atenția asupra faptului că nu este prea doriți să arate. Chiar dacă el este doar pe picioare. Prin urmare, numai un astfel de stil de rochii ar trebui să fie ales, care va plăti inițial atenție avantajele figurii și pieile eronate. șoldurile celebre pot fi ascunse sub o rochie cu o fusta arcuit, talie pentru a sublinia tinuta de silueta montat cu corset sau centura, nu se contracta în jos picioarele de la picioare pentru a ascunde sub o rochie lunga. La urma urmei, nu există oameni urât – se întâmplă ales incorect tinuta.

Expresivă și imagine armonioasă – nu este doar o rochie și pantofi. Nu trebuie să uităm despre astfel de detalii importante, cum ar fi coafura, machiaj, accesorii.

roba neagra a siluetei de montare, pantofi de culoare rosu aprins cu toc înalt și același ton de ruj pe buze – jocul de astfel de contraste întotdeauna fascinează. Tandemul alb-roșu este bine adaptată pentru includerea unor culori neutre suplimentare – de exemplu, o serie de butoane strălucitoare și același decor pe șosete de pantofi. Imagine interesantă în stil retro de la rochia neagră în mazăre albă și pantofi roșii – pentru fete tinere și flirte.

Pantofii roșii pot fi singurul loc luminos din imagine – și este acum la modă la modă. Și poate fi suplimentat cu o centură largă sau curea îngustă, ambreiaj, căptușă de aceeași culoare. O opțiune interesantă este o centură largă cu o cataramă care este susținută în ansamblul pantofilor de platformă.

Ele sunt încadrate perfect un plămân și o rochie deschisă. O curea îngustă cu o tinuta strictă va accentua talia. Sau o rochie lungă, pantofi pe o platformă mare, care privesc timid din ea, iar o floare mare în păr va crea o imagine romantică și misterioasă în același timp.

Dacă nu ar exista pantofi roșii în garderoba dvs. – profitați de încercarea de ceva nou și neobișnuit. La urma urmei, pantofii roșii sunt buni nu numai pentru o rochie neagră, chiar și blugi obișnuiți vor dobândi o nouă nuanță de eleganță cu ei. Și cine știe – vor fi aceste pantofi, atunci cei mai iubiți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: