Rochie-țărănesc

Rochie-țărănesc

Mai multe sezoane în urmă, rochia țărănească a supraviețuit reîncarnării, de atunci nu se îndepărtează cu podiumurile de modă și paginile revistelor de modă. Este liber, plămân și curge, și datorită unei siluete libere, ascunde în mod fiabil orice defecte. Pe scurt, dacă sunteți obosit de blugi apropiați și de vârfuri strânse, rochia țărănească este obligată să se stabilească în dulapul tău!

Beneficii și caracteristici

În interpretarea clasică a rochiei țărănești este cu siguranță un picioare lungi, complet ascunse. Dar astăzi puteți întâlni stilul MIDI sau chiar MINI Lungime.

Condiție obligatorie – utilizarea exclusiv a țesuturilor naturale pentru coasere. Poate fi bumbac, in, batist și alții.

Astfel de rochii au în mod necesar o caracteristică distinctivă sub forma oricărui motiv folcloric. Poate fi broderie, mâneci de lanterne, gât adânc, care uneori decolează numai zona toracică, dar și umeri.

În acest sezon pe podiumurile puteai vedea rochii cu o abundență de volanse, roci și guler înalt în stilul Evului Mediu.

Într-o astfel de rochie, orice fată arată foarte feminină, deoarece face silueta mai sofisticată și fragilă, prelungește vizual gâtul și crește pieptul, datorită disponibilității draperiei.

Caracteristica Forma este de așa natură încât se potrivește absolut orice tip de figură, pentru că vă permite să ascundeți toate neajunsurile existente, adăuga sau elimina volumul cu coapsele.

Dacă aveți nevoie pentru a ascunde burtica, alege o rochie netedă, ușor montate. Și pentru a sublinia talia, da preferință la o siluetă, adăugându-l la o curea din material textil moale.

Modele

Cu umerii goi

Un astfel de stil este ideal pentru vara, ceea ce știu despre designeri moderne. Astăzi putem întâlni în multe branduri de lux de conducere și de piață în masă.

Caracteristicile sale distinctive sunt largi și decolteu mânecă-Reglan. Poate fi larg, se potrivesc sau cu o fusta Sun-Clash.

Un astfel de stil de rochii va face imaginea blând și romantic, deci este perfect pentru o dată.

Puteți să-l purta cu balerini sau sandale pe o dezumflat sau care pantofi pe un toc. Complement imaginea de cercei masive și decorațiuni păr frumos.

cu incizie

Rochia cu o tăietură pe picior arată foarte elegantă. Este ideal pentru fete cu picioare lungi și subțiri care doresc să arate modest și seducător.

Principalul avantaj al tăierii este că el face ca picioarele să fie încă mai subțiri, întorcându-vă în supermodel. Purtarea unei astfel de rochii este cea mai bună cu un călcâi care vă extinde vizual picioarele. Din sacul în vrac este mai bine să refuze să favorizeze un ambreiaj elegant.

Vară

Pentru vară merită să alegeți o rochie de aer luminos din țesături translucide. Preferați culorile pastelate cu imprimări florale delicate.

Chiar și în viața de zi cu zi, puteți purta în siguranță o rochie cu tot felul de mâneci elvețiene, dantelă și în vrac pe o bandă de cauciuc.

Cel mai important lucru este că acest sezon o astfel de rochie va fi adecvat aproape peste tot. Pentru o plimbare, la nunta surorilor, la o petrecere seculara sau o data romantica.

Este posibil să o combinați cu un cardigan de vară ușoară, o vestă denimă sau o capă ușoară.

Pentru a completa imaginea delicată, utilizați decorațiuni de păr cu flori, pălării feminine cu panglici, genți mici.

Lungime

În podea

Rochie lungă țărănească arată foarte frumoasă și feminină. Este potrivit pentru fiecare zi și pentru relaxare sau de mers pe jos în jurul orașului. Și dacă alegeți o rochie dintr-o frumoasă cârpă strălucitoare, va fi adecvată și la un eveniment solemn într-un cerc îngust.

Mic de statura

Care nu-i plac costumele lungi, poate alege rochii la genunchi sau fronturi scurte lungi spate.

Accesorii

Rochia țărănească este perfect combinată cu îmbrăcăminte și accesorii din Denim. Rochii Logsa obligă la coafura adecvată sau accesorii de păr. Poate fi doar panglică, sau coafura, completată de o pălărie sau un golk.

Alegeți o decorare rustică – pandantive cu elemente din lemn, margele din pietre naturale sau colier realizate în tehnica Macrame.

Dacă intenționați să o purtați pentru fiecare zi, este mai bine să alegeți un pantofi cu run. Acestea pot fi sandale cu curele subțiri sau bărci clasice.

Dacă doriți să jucați în contrast și adăugați brutalitatea imaginii dvs., puteți ateriza cizme grosiere și completați imaginea cu un creuzet din piele.

Rochia țărănească este alegerea perfectă pentru zilele fierbinți de vară. Este liber, lumină, iar pielea respiră în ea, astfel încât să-l poarte – o plăcere!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: