Rochie roșie într-o cușcă – imaginea de contrast atrăgătoare

Rochie roșie într-o cușcă - imaginea de contrast atrăgătoare

Sursa de inspirație a designerilor pentru a crea haine în cușcă a fost tinuta națională a poporului scoțian. Moda pe celula a început pentru prima dată în anii ’70 din secolul trecut.

Astăzi a devenit din nou relevantă și câștigă toate noile nuanțe și aplicații. În acest articol, ne vom uita la varietățile unei rochii roșii într-o cușcă și imagini care pot fi create cu un astfel de costum.

La prima vedere, poate părea că nu este nimic special în rochia roșie, dar, s-au familiarizat cu istoria unor astfel de costume și cu toată varietatea de tipuri de celule și imagini de la designeri, cu siguranță veți dori să faceți ceva Ca și în dulapul tău.

Tipuri de celule

Există o mare varietate de forme, dimensiuni și culori ale tipăririi verificate.

Celula există nu numai sub formă de pătrate orizontale, ci și sub formă de diamante. Poate fi un mare și mic, foarte luminos sau ușor vizibil.

Principalele tipuri de celule sunt discutate mai jos.

Celula scoțiană

Este cea mai populară cușcă în haine. Este din costumele naționale ale locuitorilor din Scoția, o cușcă a intrat în lumea modei.

Celula a existat chiar și în zilele celților. Prin kiltul lor în cușcă, a fost posibil să înveți despre afilierea generică umană.

Scoțianii sunt atât de reverenți la celulă că chiar și registrul oficial, care are mai mult de 6.000 de specii de celule. O caracteristică importantă a țesutului scoțian în cușcă este că celula pe ea nu este un desen, ci țesătură de fire de lână de culori diferite. O astfel de țesătură este numită tartan.

Roșu-negru gamma

Rochie în celula roșie-negru – acesta este un gen clasic. Singurul lucru care schimbă această dimensiune și rochii tăiate. Un avantaj important al unei astfel de imprimări este că este capabil să ascundă defectele figurii. Cu aceasta, puteți crea imagini foarte diferite: de la o imagine modestă de zi cu zi în seara supermodică.

Citește mai mult  Bluze de seară

Roșu-alb gamma

În comparație cu gamma anterioară, celula roșie și albă este o opțiune mai ușoară și mai blândă. Rochii cu celule mari de culoare roșie sunt inerente mai multă feminitate și senzualitate. Rochii cu celule mici sunt caracterizate de unele jucători și cochete.

Cine vine?

Rochia tabără este potrivită pentru ambele femei cu o figură ideală și căutând să ascundă defectele corpului. Principalul lucru este să selectați corect dimensiunea și locația celulelor.

Rochii cu o combinație de celulă roșie, albă și albastră / albastră reîmprospătează tenul și arată un caracter jucăuș.

Girlistii foarte subțiri de fete recomandă să poarte rochii cu celule mari peste tot rochia. Nu fetele foarte subțiri sfătuiesc să ridice rochii cu un ornament inversat. O astfel de locație celulară este capabilă să vizualizeze figura.

Lungime

În rochii din celulă, în plus față de schema de culori, lungimea lungimii lor are. Poate fi maximul, mijlocul, adică MIDI și minim, adică MINI:

Rochie lunga

Rochii lungi sunt de obicei preferate să poarte câteva evenimente importante. Contrar acestei opinii, o rochie lungă de celule poate fi pusă nu numai pentru evenimente și petreceri festive, ci în viața de zi cu zi. Lungimea unei astfel de rochii ar trebui să ajungă la gleznă, astfel încât ideea însăși nu este pierdută și în același timp, astfel încât să fie convenabil să se miște.

Dimensiunea și gama de culori a celulelor pot fi diferite, dar designerii și stilistii preferă tipărirea celulelor roșii și negre a dimensiunilor medii și mici.

La o astfel de rochie, este mai bine să alegeți pantofi clasici negri, burgundni sau roșii. Și este de dorit ca rochia să nu fie complet, atunci cel puțin în partea superioară a corpului a facilitat figura, deoarece celula pe costumele luxuriale face imaginea lui Sullen și Heavy.

Citește mai mult  Fusta Sun Clash

La evenimentele de seară, puteți merge în rochii lungi celulare în podea. Alunecând de sus și ușor cu o rochie de fuste arcuită va vorbi despre un stil unic și un gust sofisticat al proprietarului. O astfel de rochie poate fi bătută cu o tăietură profundă pe podol. Pantofii eleganți de stiletto vă vor ajuta să completați imaginea.

Midi

Rochii de carcasă doar o astfel de lungime ar trebui să fie pusă pe muncă. Rochia de birou ar trebui să fie dreaptă și fără detalii inutile, poate fi cu mâneci și fără o tăietură superficială din spate. Pentru figura standard, modelele de rochii de o asemenea lungime cu celule mari arată foarte elegant și elegant. Într-un astfel de costum, puteți merge nu numai pentru a lucra, ci și pentru a studia și întâlniri.

Un scurt

Îmbrăcăminte scurtă, în prezent, deosebit de popular în rândul fetelor tinere.

În funcție de țesutul din care este cusută rochia, ea poate purta atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii sau în offseason. Popularitate specială în această categorie a primit rochii cu un guler alb.

Ce sa porti?

Ce să purtați o rochie roșie într-o cușcă depinde în primul rând, de la rochii lui Leson și unde veți merge în ea. Opțiunea Win-Win este costumul pe care îl puteți purta atât de la Classic, cât și din pantofi originali. În această imagine, puteți merge atât la întâlnire, cât și pentru un eveniment patetic.

Cu o rochie de arc roșu de primăvară, puteți purta papuci frumoși, o pălărie, o pungă și câteva decorațiuni.

Modifică pantofii și unele accesorii, în aceeași rochie puteți merge la club sau pentru a lucra în cazul în care nu este necesară dress-ul strict.

La o rochie roșie scurtă cu celule alb-negru, este mai bine să alegeți încălțăminte sau platformă închisă cu toc înalt.

Citește mai mult  Pentru copii hanorace

În timpul răcoros al anului până la o astfel de rochie, alegeți o jachetă neagră sau o jachetă din piele cu cizme lungi sau cizme de gleznă.

Decorațiile la rochia roșie verificată ar trebui să fie selectate cu prudență.

Este important să ne amintim că hainele de această culoare și cu o astfel de imprimare nu vor tolera multe accesorii. De la decorațiuni suficiente pentru a purta brățara și cerceii dreapta. În funcție de rochia tăiată, puteți ridica o centură și ochelari în imagine.

Îmbrăcăminte lungă în podea sau rochie cu fundul luxuriantă poate fi pusă pe sandale deschise. Bărciile clasice pe știfturile înalte arată bine cu o rochie până la gleznă. Pantofii pot fi roșii strălucitoare, burgundă, negru sau culoarea trandafirii decolorate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: