Rochie Tataba – pentru o figură elegantă

Rochie  Tataba  - pentru o figură elegantă

Cu siguranță, toți modei au auzit de o astfel de albine de rochii ca „rochia lui Tatyanka”. Indiferent dacă ați crezut vreodată de ce acest astfel de stil al costumului a fost numit „Tatyanka”? Versiunea cea mai credibilă este cea în care se susține că acest stil este numit după eroina principală a faimosului roman a.CU.Pushkin „Eugene Onegin” – Tatiana. Este într-un astfel de beon care a fost cusut pentru actorii teatrali ai rolurilor femeilor de balet „Eugene Onegin”.

Acum, rochia lui Tatyanka se bucură de un succes extraordinar la Fashionistan. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de stil este universal în natură – femeile cu o figură diferită și fizică pot fi purtate. Al doilea motiv pentru versatilitatea sa este că o astfel de rochii de furtună pot fi absolut diferite în ceea ce privește scopul lor. Poate fi un cocktail, o echipă convențională zilnică și chiar de afaceri.

Particularități

O caracteristică distinctivă explicită a rochiilor Tatyanka este că fundul său are pliuri începând cu talia. O astfel de formă a rochiei seamănă cu forma unei vieți. Fusta luxuriantă face ca figura să fie mai feminină și mai blândă. Partea superioară a rochiei, inclusiv mânecile cu o tăietură, sunt diferite. Ele pot fi scurte, lungi sau absente sunt, în general, (ceea ce face ca umerii să fie deschisi). Rochia închisă poate fi cu un neckline în formă de V sau rotund.

Cine vine?

După cum sa observat deja, rochiile Tathyanka sunt universale. Ele sunt potrivite pentru fete cu o figură diferită. Fată subțire această rochie se va transforma într-o păpușă delicată. La proprietarii cifrei de tip Hourglass, va accentua demnitatea și va face o imagine mai feminină și elegantă. De asemenea, rochia va ascunde bine coapsele luxuriante la femeile cu o figură de tip triunghi.

Citește mai mult  Bluze elegante

Selectarea lungimii rochiei trebuie să fie susținută în minte că scurtează vizual înălțimea corpului. Prin urmare, reprezentanții scăzuți ai sexului frumos sunt mai bine să achiziționeze modele cu o fustă scurtă. Nu recomandăm rochia unui astfel de stil femeilor cu o figură sub forma unui măr, din cauza că fusta magnifică va adăuga numai volumul fig.

Stofa

Outfit cu un astfel de stil poate fi cusut dintr-o mare varietate de țesături. Principalul lucru este să fii moale și poate fi ușor înfășurat în pliuri mici și mari. Modele de vară de rochii de transpirație din mătase, sifon, in subțire, dantelă sau sitz.

Soiuri

„Rochia lui Tatya” Puteți purta în orice moment al anului. Principalul lucru este că țesătura se potrivește cu vremea. Materialul poate avea diferite amprente: mazăre, dungi, flori, forme geometrice, abstractizare și t.D., Când nu este necesar ca desenul să acopere întregul costum. De exemplu, partea superioară poate fi cusută de la materialul cu un singur foton, iar fusta de la Plaid. În acest caz, zona taliei poate fi decorată cu o centură elegantă sau un arc frumos. Fusta poate fi cusută de la unul sau mai multe materiale.

Pentru a crea un volum suplimentar sub fusta, puteți purta o linie de îmbrăcăminte. În plus, rochii neobișnuit de frumoase cu fuste cu două straturi. Stratul inferior, în acest caz, trebuie să faceți mai mult și să separați un dantelă sau alt țesut decorativ în jurul valorii de tiv. În ciuda faptului că rochia are o tăietură destul de simplă, poate să arate superbe, solemn și costisitoare, dacă preluați corect accesorii pentru el.

Citește mai mult  Jachete de denim

Ce sa porti?

„Tattanka” poate fi purtat cu curele largi sau înguste, cu Bolero, cu blazers, pulovere, piele și jachete denim. Proaspăt și straturile de croli libere sunt perfect potrivite ca îmbrăcămintea exterioară. Pentru a crea o imagine de afaceri, o rochie verificată cu fundul închis și fundul magnific. Dacă rochii sunt umeri deschise, atunci puteți adăuga un șal frumos imaginii.

Accesorii

Selectarea accesoriilor la rochie-Tatyanka, în primul rând, depinde de culoarea și stilul rochiei. În stilul de afaceri este mai bine să limitați sacul elegant sau o ambreiaj laconic de nuanțe întunecate. Coliere, margele, brățări și arcuri aici vor arăta ridicol. Cu toate acestea, un costum festiv într-un astfel de beon poate decora un fir lung de perle, brățări și un ambreiaj elegant. Accesoriile trebuie să fie o umbră sau tonuri diferite de o singură culoare. Cu toate acestea, este recomandat să selectați accesoriile de nuanțe dezactivate la luminos. Puteți adăuga flori decorative pe o centură sau umăr la o rochie romantică.

Pantofi

„Rochia lui Tatya” poate fi purtată cu o varietate de pantofi. Dar este mult mai bine să îl combinați cu pantofi sau platformă cu toc înalt. Ele ajută la menținerea unei poziții drepte, iar forma picioarelor va apărea în cea mai bună formă. Poate fi pantofi frumoși și eleganți, pantofi de gleznă, sandale, sandale de pene sau cizme mici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: