Rochie tunică – imagine elegantă și modernă

Rochie tunică - imagine elegantă și modernă

Rochii de tunică ale tunicului sunt adesea găsite în dulapul Modnitz. Astfel de costume sunt convenabile și se potrivesc unei femei de orice vârstă. Rochiile moderne de tunică sunt reprezentate de o varietate de modele, cu atât un stil, cât și o culoare și folosite pentru țesăturile lor de croitorie.

Particularități

În comparație cu o scurtă tunica, rochia unui astfel de stil este caracterizată de o lungime mai mare, ceea ce îl face o bucată de îmbrăcăminte independentă care nu trebuie să fie suplimentată cu pantaloni sau pantaloni scurți. Deși, dacă există o dorință, tunica de rochie este permisă combinată cu obiecte de garderobă. Această versatilitate este principala diferență.

Alte caracteristici ale echipamentelor de acest stil sunt:

 • Free Cut.
 • silueta în formă de T.
 • Lipsa de guler.

Manșonul în rochia tunica poate fi absent sau să aibă o lungime diferită. De asemenea, multe modele au secțiuni de pe părțile laterale.

Un pic de istorie

Tunici a început să poarte chiar și în timpul Romei antice și Grecia, și a fost nu numai îmbrăcăminte pentru femei, dar, de asemenea, obiectul unui dulap de sex masculin.

A fost creată din două bucăți din țesătura formei dreptunghiulare, care au fost atașate unul la celălalt pe umeri folosind catarame. Potrivit tunica utilizat pentru tunica, a fost posibil să se evalueze starea proprietarului său.

tunica bărbați a fost o lungime medie a lungimii de mijloc (la genunchi), iar femela a diferit pana la glezna. Aproape întotdeauna tunica a fost completat cu o curea, precum și Cape. Puțin mai târziu, tunica a rămas doar în garderoba femeilor. În finisare lor a început să pietre de utilizare și broderie.

În Evul Mediu, numai preoții au fost purtați, precum și oamenii care trăiesc în est. De la mijlocul secolului al XX-lea, tunica a început să poarte din nou femeile.

Acum, rochia unui astfel de stil este în cerere și apare în mod regulat pe podiumuri.

Cine vine?

Rochii de tunică iubesc pentru versatilitatea lor, pentru că o astfel de costum se potrivește absolut oricărei femei, indiferent de felul de fizic sau ce vârstă este ea.

Este suficient să alegeți un stil credincios, iar fiecare fată va fi capabilă să sublinieze avantajele cifrelor și toate defectele vor fi ascunse.

Acest stil pe fete mari și fete de creștere mijlocie este deosebit de frumos. Dacă fata are o înălțime mare, tunica va accentua în profunzime picioarele lungi. Frumusețile cu rate de creștere mijlocie, o astfel de rochie poate prelungi vizual linia de picior.

Citește mai mult  Rochie de seara, croșetat

Big Plus din rochia tunică tunică este ocazia de a folosi un astfel de costum în garderoba fetelor cu plină. GRATUIT KRA va ajuta la distragerea atenției de la defectele din zona taliei. Acest avantaj al tunică este, de asemenea, iubit de viitorii mame care nu doresc să se concentreze asupra buricului în creștere.

Timbre

Tunica în garderoba de modă este adesea reprezentată de astfel de modele:

 • Rochii directe nebune cu lungime diferită. Variația acestui model poate fi o tunică puțin extinsă.
 • Wide Beach Rochie. Este fabricat din materiale translucide și purtate pe plajă. Dacă o astfel de tunică este pusă în oraș, atunci asigurați-vă că ați completat blugi sau pantaloni.
 • Tunică tricotată-tuntleneck. Modelul se distinge prin coapsele închise și inferioare.
 • Tunică-cămașă. O astfel de rochie este similară cu cămașa bărbaților, dar se distinge cu o lungime mai mare.
 • Model cu o talie copleșitoare. Sub piept, o astfel de tunică are adesea o adunare, astfel încât o astfel de rochie este în cerere în fete foarte subțiri și mame viitoare.
 • „Băţ”. Aceasta este o versiune de vară a unei rochii tunice care ajută la ascunderea plinătății.

Soiuri

Tunica poate diferi:

 • Decizia de culori. În mod tradițional, o cerere mare este folosită de rochii de tunică monofonică, dar există și câteva modele cu amprente luminoase.
 • Lena. Rochii de un astfel de stil sunt prezentate de modelele ultrashort la produse la podea.
 • Răscroială. Cel mai adesea decupaj în rochia de rochie de tunica sau în formă de V, dar, de asemenea, există modele cu tăiat pătrat.
 • Decor. În plus față de un desen interesant, o tunică poate atrage atenția cu buzunarele false, cu șlefuirea, paietele, broderii și alte elemente.

Culori populare

La culorile clasice în care cele mai frecvente rochii ale acestui STYX includ alb, negru și roșu. Tunicile albastre și turcoaz sunt, de asemenea, populare. Produsele în nuanțe ale acestor culori sunt relevante în orice moment al anului, deși modelele luminoase sunt adesea alese pentru perioada de vară.

De asemenea înclinat la culori pastelate atunci când alegeți un astfel de stil ca haine în birou. Femei de afaceri pe tunica mlaștină în cremă, bej, nisip sau gri. Costumul negru al acestui stil poate înlocui cu succes o cutie de seară.

Stiluri

Rochia tunică se poate referi la:

 • Stil de afaceri. Astfel de tunici sunt laconice și stricte, aproape fără decorare, în principal bej, gri și negru pictură.
 • Stil romantic. Astfel de rochii tunice sunt adesea decorate cu drenaj, arcuri, grade și alte decor.
 • Etno-stil. Particularitățile unei astfel de tunice sunt o imprimare strălucitoare și un neobișnuit.
 • Stilul țiganilor. Există mâneci magnifice în astfel de dresuyev (ele sunt adesea colectate de o bandă de cauciuc) și o decupare largă.
 • Stilul estic. Diferențele caracteristice ale unei astfel de tunice includ prezența furtunurilor-kimono, guler-rafturi și alte elemente ale hainei naționale asiatice.
 • Stilul sportiv. O astfel de tunică are adesea mâneci lungi și capota.
Citește mai mult  Sarong - Element spectaculos de garderobă plajă

Lungime

La lungimea tunică este foarte variabilă. Puteți vedea atât modele scurte, cât și produse în podea, dar cele mai frecvente rochii ale unui astfel de stil se disting printr-o lungime genunchi sau puțin mai mare (până la mijlocul șoldurilor).

Selectarea lungimii costumului, merită să luați în considerare caracteristicile picioarelor și fizicului în general.

Dacă o femeie vrea să ascundă completitudinea coapsei sau nervozitatea picioarelor, preferabil modele lungi și fetele de nămol cu ​​picioare subțiri pot fi constrânse să poarte o tunică cu o lungime de mini. Tunica la genunchi se uită perfect la doamnelor subțiri și la frumusețile cu o figură luxuriantă.

Materialele

Pentru fabricarea unei tunica utilizează o varietate de țesături. Modele de vară coase în mod tradițional de la astfel de materiale ușoare, cum ar fi sifonul și satin. Mătasea folosește adesea mătase pentru modelele de seară, iar lână, cașmir și tricotaje sunt cele mai solicitate de îmbrăcăminte. Crearea de echipamente într-un stil etno, utilizați pe scară largă in de in și bumbac.

Sezon

Vară

Rochii de tunică albă ocupă unul dintre locurile de lider atunci când alegeți hainele de vară.

De asemenea, modelele de vară includ tunici luminoase cu imprimare geometrică, abstractă sau legume.

Primăvară toamnă

În vreme rece, fetele preferă tunica din țesături calde, de exemplu, modele tricotate asemănătoare cu o bluză alungită.

Iarnă

În timpul rece, rochiile tunice și tricotaje sunt foarte mult în cerere. Adesea, modelele din aceste materiale sunt locuitori și monofonici, iar lungimea lor ajunge sub genunchi. Ele sunt combinate cu o jachetă sau cardigan, precum și cu cizme de tocuri.

Croșetat și rochii de tunică de tricotat

Rochii tunice tricotate se bucură în mare cerere, subliniind avantajele cifrelor femeilor. De regulă, ele arata ca un pulover alungit.

Lovituri calde și confortabile de la astfel de lucruri. Puteți achiziționa atât modele subțiri de vară, cât și cald pentru perioada de toamnă-iarnă. Dacă doriți un exclusiv, comandați rochiile tunice de tricotat manual în vechime. Tunicile tricotate sunt purtate pe cont propriu și complete cu o altă îmbrăcăminte. Trebuie să aibă absolută!

Imagini cu ocazia ocaziei

La birou

Modele de tunică de colorare nepeterală a unei opțiuni bune pentru o imagine de afaceri. Tunica monofonică este combinată cu succes cu pantaloni negri sau cu un creion de culoare color contrastant.

Adesea, tunica de rochie într-un stil de afaceri este purtată de sus pe o broască țestoasă sau bluză. În plus, pentru perioada de toamnă-iarnă, modelele de birou ale tunicului combină cu jachete clasice sau cardigane.

A merge

În rochia Tunica, este convenabilă și plimbare în jurul orașului cu prietene și mergeți la o întâlnire. În timpul verii, imaginea merită creat de la tunică translucidă și blugi strălucitori sau pantaloni subțiri.

Pentru o plimbare în primăvară sau toamnă, puteți purta tunici tricotate, complementalând cu broaștele și jambierele lor. În același timp, este important să alegeți accesoriile potrivite, de exemplu, o subțire subtilă pentru a atrage atenția asupra liniei taliei și ca decor – un pandantiv pe un lanț sau eșarfă.

De asemenea, pentru o plimbare puteți pune pe rochii de tunică strălucitoare, tăiate cu broderie, perle artificiale, pietre sau dantelă. Produsele sunt foarte populare – atât abstracte, cât și florale.

Citește mai mult  Bluze de dimensiuni mari

Dressing plajă tunică

Tunicul poate fi numit una dintre cele mai bune opțiuni pentru îmbrăcămintea de plajă. O astfel de rochie translucidă este purtată cu sandale sau sandale cu un talpă plat. Cele mai multe ori opțiunile de plajă rochii Dresan sunt reprezentate de modele scurte care pot fi purtate cu pantaloni scurți sau pantaloni.

Pentru un accent pe zona taliei, tunica de plajă este completată de o curea sau curea subțire.

Ce sa porti?

 • Tunicul de vară uzură cu capri, pleks fusta, pantaloni scurți, pantaloni largi, precum și poduri.
 • În vremea rece sub tunică, blugi puse pe blugi, ciorapi dense, jambiere, broaștele.

Accesorii

Rochii de tunici sunt margele bine adaptate sau lanțuri lungi, cu o carcasă interesantă. Acestea ar trebui evitate numai în cazul broderiei pe produsul însuși. De asemenea, rochia acestui stil este completată de brățări și cercei.

Multe tunici sunt perfect combinate cu o centură sau curețe, mai ales dacă se dorește, fac un accent pe o talie fină.

Dacă fata are supraponderali, nu ar trebui să poarte o centură largă cu o tunică, precum și bijuterii mari.

Pantofi

Rochii de tunică de iarnă sunt purtate cu cizme din piele sau piele, care ar trebui să aibă tocuri înalte, fie un tanner. Dacă alegeți sub pantofi de îmbrăcăminte cu o talpă plat, ea poate reduce vizual creșterea fetei.

Dar, la scurt, sandalele de tunică scurte pe tocuri mici vor fi o adăugare foarte reușită. Cu toate acestea, modelele cu lungime scurtă și medie sunt combinate remarcabil cu încălțăminte cu toc înalt.

De asemenea, tunică deasupra genunchiului se uită atractiv cu cizme de deschidere. Dacă sunteți pus pe un pantaloni tunici sau pantaloni scurți, pantofii la un astfel de kit poate fi reprezentat de pantofi de balet sau Sabo.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: