Rochii de Audrey Hepburn și rafinamentul rochiei într-un astfel de stil

Rochii de Audrey Hepburn și rafinamentul rochiei într-un astfel de stil

Primele asociații cu acest nume bine cunoscut, care vin în minte sunt feminitatea, rafinamentul și naturalitatea. Actrița a devenit un exemplu pentru pictograma imitației și stilului de mai mulți ani.

Care este secretul perfecțiunii stea? Audrey știa bine cum să evidențieze toate avantajele și să ascundă deficiențele figurii ei. Alegerea costumelor a făcut doar pe acest principiu și, prin urmare, ea a arătat întotdeauna imaculată.

Caracteristici stil

Preferința în hainele filmului Actrix a dat, desigur, rochii. Încercând să nu se concentreze pe claviculă foarte atractivă și pe sânii mici, a preferat să poarte haine cu o barcă de poartă sau o clemă largă de guler.

Pentru a sublinia talia lor subțire elegantă Audrey îmbrăcată:

  • Rochii prute cu o fustă largă+
  • Rochii-cazuri cu o talie copleșitoare+
  • Rochii-Rubafi+
  • Sudresele de vară ușoare.

Tonurile preferate de actriță de țesături – nu pastelate sau negru.

Cele mai cunoscute rochii

În anii ’60, Audrey Hepburn sa întâlnit cu faimosul designer cu un cuțit. Marele Kuturier a creat o mare colecție de costume magnifice pentru ea, atât pentru cinematografie, cât și pentru actrițele zilnice.

Puțin negru

O rochie simplă și sofisticată mică a devenit o adevărată capodoperă și a intrat în modă după apariția sub formă de Audrey Hepburn. În dulapul ei erau tăiate diferite și lungi.

Rochie de seară din filmul „Mic dejun la Tiffany”

Datorită actrițelor incredibile de energie și carisma, filmul „Micul dejun la Tiffany” a devenit debutul pentru o rochie neagră în podea, decorată cu un colier perlat.

Citește mai mult  Pantaloni de banane unici

A atașat o nobilime de eroină, a reușit să sublinieze subtilitatea naturii și siluetei, umeri fără cusur și lebădă subțire.

Guipure

Kininkomedy „Cum să fure milioane” a adăugat o altă rochie neagră trapezând la genunchii unei găuri cu o excursie în trei sferturi. Imaginea de aventurieri a fost completat cu o mască de dantelă neagră și mănuși albe.

Rochie A-siluetă

Rochia neagra a treia moda Audrey a devenit satin rochie neagră din filmul „Sabrina“, în stilul New On. Toate elementele, ca întotdeauna, a subliniat avantajele figura actriței – o largă fusta clopot, curele pe cravate, o talie îngustă.

De dantelă

Nu mai puțin celebru în imaginea de Audrey Hepburn a devenit o rochie de culoarea fildeșului dantelă, care a fost numit „Flower Rochie Audrey“ din cauza culorilor mari ajurata. Această capodoperă a creat Kuturier Edith Head pentru prima și, patrie, singurul premiu Oscar.

Dantela Crearea Cele mai bune a subliniat rafinamentul și fragilitatea a actriței.

Nuntă

O atenție specială merită, de asemenea, imaginea de nunta lui Audrey Hepburn. Ca o eroina, ea a amintit într-o rochie de mireasa lunga cu broderie, și pe propriile sale nunti purta o rochie scurta roz blând și în stilul unui nou arc. Astfel, jucând o nuntă în stilul Audrey, alegeți oricare dintre opțiunile propuse.

În stilul de ceapă nouă

Cel mai elegant este o rochie de a-siluetă cu o fustă de satin sau dantelă în podea sau genunchi. Corsetul trebuie să fie simplu și fără curele. Este mai bine dacă este acoperită cu o imitație de dantelă de bluze cu un manșon și un gât de pene sau cu un guler de raft.

Trapez

Pentru o nuntă de vară, puteți alege o rochie de trapezing pentru care tricoul și fusta și fusta liberă sunt caracteristice. Rota Rack poate fi schimbat pe o barcă de decupare, o lungime scurtă – pentru o culoare lungă și roz – pe alb.

Citește mai mult  Blugi dsquared

Clasic

A treia opțiune de design de nuntă – rochie de stil clasic, suplimentată, de exemplu, boa boa sau capă de blană naturală. Costumul ar trebui să fie cât mai simplu posibil cu fusta fără fir, taffeta, atlas sau sifon.

Și în cele din urmă, dorind să-și arate figura lor frumoasă, se va potrivi cu o rochie lungă în podea, cu o buclă și un neckline pe spate.

Seară

Cazuri stricte de orice lungime și a-siluetă – Cocktail și costume de seară clasice. Alegerea rochiei în stilul lui Audrey Hepburn depinde doar de formatul celebrării.

Selectarea accesoriilor

Vorbind despre stilul unei actriță magnifică, este imposibil să nu-i observăm maneerul de alegere a accesoriilor la costumele sale.

Ea a iubit ochelarii de forme clasice, care au subliniat fețele ei perfecte. Ea avea nenumărate.

O batistă simplă a devenit un accesoriu preferat, nenumărate capace de divertisment au completat imaginea ei sofisticată.

Din bijuteriile Audrey preferă minimalismul: cercei și margele perle.

Stilul Audrey Hepburn și până în această zi în tendință, pentru că feminitatea simplă și impecabilitatea nu vor ieși niciodată din modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: