Rochii de baie – ce stafidele lor?

Rochii de baie - ce stafidele lor?

Se pare că rochia de scăldat a fost mult timp rămășița trecutului. Costume pentru înot, în care femeile au fost aplicate la un alt secol în urmă, foarte puțin asemănătoare cu costume de baie miniaturale moderne. Pentru a accepta proceduri de vindecare a apei, doamnele trebuiau să poarte multe lucruri, inclusiv o cămașă de scăldat în podea cu mâneci lungi și un guler, pantaloni și șepi. În același timp, hainele de scăldat cusute din materia densă, care ascunse contururile corpului chiar și atunci când sunt umede. În tivul de rochii de îmbăiere au fost investite de haltelificatoare, astfel încât să nu se ridice în apă și nu au deschis picioarele.

De-a lungul timpului, costumele de baie ale femeilor au devenit laconice. Versiunea cea mai minimistă a acestui costum este un costum de baie de bikini, care este doar câteva bucăți mici de țesături. Cu toate acestea, în ultimii ani, costurile de baie solide realizate sub forma unei rochii scurte au devenit din ce în ce mai populare. Această varietate originală de îmbrăcăminte de plajă este dedicată articolului de astăzi.

Caracteristici Rochii de baie

Rochia de baie, sau rochia de înot este un costum de baie solid cu o fusta. Bunchul unui costum de baie poate fi absolut – un top clasic de sport cu două curele, un bandaj, bustier, în formă de V, „inimă” și t.D. Nu mai puțin diverse și stiluri de stiluri. Puteți găsi modele cu aripi scurte, cu fustă pliată, cu o talie largă și multe alte opțiuni diferite.

Fusta poate începe sub piept, pe talie sau pe șolduri. De vanzare sunt rochii-costume de baie lungi mini si midi.

Care se potrivește?

În mod tradițional se crede că rochia de baie este destinată fetelor complete. Într-adevăr, costume de baie de o singură bucată cu o fustă sunt perfect potrivite pentru proprietarii de forme luxuriante. S-au confruntat bine cu sarcina de a masca cele mai multe zone de probleme: șolduri și abdomen. În plus, costumele de baie solide au un efect de tragere mic și ajută la ascunderea defectelor pielii, de exemplu, întinderea postpartum.

Cu toate acestea, și alte tipuri de cifre un astfel de costum de baie nu sunt contraindicate – chiar și opusul.

 • Cea mai bună rochie de baie se uită la fetele cu figura „Hourglass”: evidențiază talia subțire, șoldurile rotunjite și sânii.
 • Dacă aveți șolduri largi, ar trebui să alegeți o rochie de baie cu o fustă dreaptă, dar în partea de sus în vrac.
 • Titularii unui mic san și coapsele înguste, dimpotrivă, au nevoie de o fustă și un corset magnific, decorate cu rufe sau draperii.

Stofa

Rochii de îmbăiere produc din aceleași materiale ca costume de baie obișnuite. Alegerea țesăturilor nu este atât de mare, deoarece costumele de scăldat trebuie să îndeplinească mai multe cerințe stricte.

Deci, pânza pentru rochii de baie de baie ar trebui să fie:

 • dens+
 • uşor+
 • opac+
 • Elastic+
 • Rezistent la uzura+
 • „Respirabil”+
 • Uscare rapidă.

Costumele de scăldat cel mai adesea coase din materiale sintetice cu includerea fibrelor naturale. Rochiile de baie de baie pot include: nailon, microfibră, poliester, lycra, poliamidă și t.D. Îmbrăcămintea din aceste materiale tolerează efectul apei (inclusiv a numărului clorurat) și a razelor ultraviolete.

Vizualizări

Costum de baie scurt În aspectul său, costumele clasice de baie Fusion este cel mai reminiscent. Are o fustă mică, „simbolică” care abia acoperă fesele. O astfel de opțiune alege cel mai adesea fete tinere cu non-jetoane.

Costum de baie cu fustă alungită Mai mult ca o rochie de vară obișnuită. Fusta vine de obicei la mijlocul șoldului, dar unele modele se termină la nivelul genunchiului. Cu ajutorul unei astfel de rochii de baie de baie, puteți deghiza cu ușurință completitudinea în șolduri sau manifestarea celulitei.

Costume de baie-Sarafan – Aceasta este una dintre cele mai populare varietăți de rochii de baie. Acesta are un corset pe curele subțiri și o fustă liberă, începând sub sân. Într-o astfel de rochie, este confortabil nu numai să înoate, ci și să meargă în jurul plajei, să participe la jocuri sportive și la t.D.

Culori populare

Alb-negru

Rochii de baie alb-negru rămân în cerere deja acel sezon de modă la rând. Nimic nu-i place Tânărul frumos ca aceste două culori sau combinația lor. Dacă sunteți o bunică a clasicilor, vă sfătuim să cumpărați o rochie de scăldat în schema de culori monocrome.

Colorat

Vara este un moment în care doriți să vă mulțumiți infinit de culori strălucitoare. Abordarea vacanței – un mare motiv pentru a cumpăra un nou costum de costume de colorat neobișnuit, frumos. Fiți atenți la rochiile spectaculoase de scăldat de vin, albastru închis, turcoaz, piersic, lavandă și nuanțe de lămâie.

Cu imprimări luminoase

Cei care nu-i plac costumele monofonice vor fi cu siguranță ca rochii de costume de baie cu desenul original. Fetele îndrăznețe și decisive aleg tipărirea animalelor de pradă, natura romantică – ornamente florale și legume, călători – modele etnice și intelectuali – imagini abstracte.

Cum de a alege o rochie mare de baie?

Rochia este versiunea perfectă a costumelor de baie pentru fetele complete care se rătăcesc să ofere anumite părți ale corpului. Titularii de forme luxuriante ar trebui să aleagă o rochie de scăldat, pe baza caracteristicilor cifrelor lor. Adesea avantajul principal al doamnei de campanie – sânii de lux. O astfel de bogăție trebuie să fie cu siguranță accentuată printr-o ridicare cu o gât frumos.

Ascundeți plinătatea în șolduri și stomac ajută o rochie de baie cu o siluetă în formă de o formă. Acest model al fustei începe sub piept și se termină la nivelul mijlocului coapsei. Fusta – trapezoidală, ușor pliată. Nu se potrivește cu șoldul, ci și nu creează un volum inutil.

Sfaturi pentru alegerea

 • Există modele de rochii de baie de baie, concepute special pentru fete complete. Au inserții speciale cu un efect corectiv. Cu ajutorul lor, puteți „trage în sus” zone problematice.
 • Modelul pe un costum de baie poate fi la fel de vizibil pentru a strica cifra, atât de aproape de ideal. Pentru a părea mai subțire, alegeți o rochie de baie cu un model vertical sau contrastant în inserții laterale de culoare.
 • Vizual pentru a mări pieptul va ajuta rochia de baie cu un corset care are elemente decorative volumetrice. Poate fi un arc magnific, fringe, draperie, flori dureroase sau ruffles.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: