Rochii de la prietena – de la simple la cele mai extravagante imagini

Rochii de la prietena - de la simple la cele mai extravagante imagini

Timpul fluxului nu se oprește. Moda nu se oprește. Urmați tendințele la modă în fiecare zi, devine mai ușor, pentru că tot mai multe ori pe podiumuri apar costum de prietena.

Rochii făcute de propriile lor mâini nu numai că vă vor arăta abilitățile și creativitatea, ci și actualizați perechea de garderobă de haine originale noi. Majoritatea rochii prezentate în articol sunt puțin potrivite pentru viața de zi cu zi, dar câteva idei vor fi perfect în viață și vor face imaginile mai interesante.

O varietate de materiale de prietenie

Totul decât materialele voluminoase și grele este potrivit pentru crearea de echipamente.

Într-un cuvânt, merită să punem tot ceea ce a căzut pe mezanină și era deja un picior în găleata de gunoi.

De ce este rochia originală

Rochia de la mijloacele progresive vă va permite să vă demonstrați creativitatea, să participați la concurs, să ieșiți la celebrare, precum și să actualizați hainele vechi care au ieșit din modă sau să vă hrănească deja.

Mai ales, acesta este cel mai original mod de a achiziționa câteva rochii fără costuri financiare speciale.

De la cămașa bărbaților

La vârful popularității acum rochii de la cămașa de dimensiuni mari de bărbați. Puteți găsi multe modalități de a transforma o cămașă în rochie, dar ne vom concentra pe două principale.

Primul dintre căile – fără coasere. Cămașa se fixează pentru ca gâtul să fie deasupra pieptului, iar gulerul a devenit ca un kaym. Mâneci vântul în jurul taliei și cravată pe arcul. Rochie neobișnuită și elegantă gata!

Citiți mai multe în articolul despre cum să faceți o rochie făcută din cămașă pentru bărbați.

A doua opțiune, așa cum ați înțeles deja, este transformarea unei cămăși într-o rochie cu coasere. Internetul este completat cu cele mai diverse moduri de modificare, astfel încât să puteți găsi cu ușurință opțiunea potrivită și să arate extraordinar și luminos.

De la tricou sau tricouri

Un alt material popular este un tricou sau tricou pentru bărbați. Există, de asemenea, multe modele minunate și interesante.

Dacă tricoul de dimensiuni mari și ești o fată subțire, atunci poți folosi coaserea pentru a transforma acest tricou în rochie.

De la batista

Plaja Pareo sau batistă mare, cu aceeași ușurință se transformă într-o rochie.

Luând două eșarfe identice, le legați într-un colț. Să presupunem că va fi umărul drept. Arunca o batistă înainte, al doilea – înapoi. Batistele din spate preiau colțurile laterale și legătura din partea dreaptă și unghiurile laterale ale frontului – peste și pe partea stângă. Adăugați o curea subțire pe centură și sunteți frumos!

Citește mai mult  Fusta de creion tricotat

De la un handker, puteți construi, de asemenea, un costum interesant, legați-l în diferite moduri.

Cravate pentru bărbați

Chiar înainte de asta, a venit moda, și cu ea și designerii. Legăturile, cusute unul cu celălalt și selectat organic unul față de celălalt, se transformă într-o rochie de mini de neegalat și magnific. Dacă aveți o mulțime de materiale în stoc – puteți crea o rochie de lungime maximă.

Exclusiv și excelent arată o rochie de la legăturile a două culori, nu doar cusute împreună, dar în unele locuri de formare a țesăturii.

De la cort

De ce nu? Pregătiți o rochie cu călărie deschisă și montată, în fața fulgerului, o fustă lungă, iar trenul se întinde din spate. Efectuate în mai multe culori, această rochie arată spectaculoasă în sine. Și dacă eliminați tot ceea ce indică numirea și utilizarea anterioară a țesăturii, atunci puțini oameni ghici că această rochie a fost creată de dvs. de la prietena.

Creativi au continuat și turismul compatibil cu moda, creând rochii de cort.

Hârtie

Fiecare casă a avut o reparație, după care erau felii și chiar rolele de tapet și hârtie. De-a lungul timpului, au fost visați de mansardă sau mezanină. Este timpul să le luați și să respirați o a doua viață în ele, creând rochie de hârtie cu propriile mâini.

PLUTTED TOP Creați cu mai multe motoare de hârtie în jurul torsului. În spatele sau în partea laterală, lipirea hârtiei Scotch. În acest fel, puteți face, de asemenea, o fustă dreaptă care se conectează cu corsetul. Dacă o astfel de opțiune nu-i place – puteți lua o fustă veche la care se află conul de hârtie și în mai multe straturi. Se pare că o fustă în vrac și luxuriantă. În acest fel, puteți coase o buclă sau un nivel suplimentar.

Cel mai uimitor lucru este că un studio întreg pentru crearea unor haine originale.

Pentru a crea echipamente de hârtie, puteți lua imagini de fundal, ziare, reviste, șervețele, ambalaje cu bomboane, cutii, ambalaje, carton, hârtie ondulată și chiar toaletă.

Dar nu toată lumea pare să coase o rochie din cartea copiilor.

Rochii de hârtie pot fi purtate de mai multe ori dacă au tăiat cu atenție „prin cusătura”, care se umflă. Doar și aproape liber. Și cel mai important – frumos. Nu în zadar nu spune că totul este ingenios în simplitate.

Din revista lucioasă

Absolut toate acasă sunt grămezi de reviste lucioase inutile, în care unul sau două articole ca tine. Tăiați sau trageți articole și pliați în tată și lăsați jurnalele pe rochie. La urma urmei, nu ați avut rochii din reviste?

Ac cu fir, capsator, foarfece, reviste, scotch și bază de îmbrăcăminte – tot ce ai nevoie.

Citește mai mult  Costum sportiv negru

Comestibil

De la bomboane

Da da nu ați auzit. Dacă nu sunteți dulce, încercați să creați o rochie de bomboane. Frank Wrapper vă va ajuta să creați o anumită gamă de culori, iar diferitele forme de bomboane va contribui la emiterea diferitelor elemente ale costumului.

Tot ce aveți nevoie pentru a cumpăra bomboane și înarmați cu un ac și fir. Rochia noastră de bomboane pe rochia veche, având-le pe măsură ce faceți o fantezie – și succesul vă este oferit. Veți fi regina Bala, cel mai important, de la degetele de la picioare pentru a rămâne departe.

De la ciocolată

Din acest frumos desert creați colecții întregi de rochii care sunt completate de festivalurile de ciocolată.

Fructe și legume

Pentru vegetarieni și de conducere stil de viață sănătos, artist plastic din Coreea creează rochii de la varză, ceapă, verdeață, banane și alte legume delicioase și sănătoase.

de la coacere

Designerii de moda a arătat cum manecile pot fi înlocuite cu bare de pâine delicioase. covrigi convenționale găsit, de asemenea, un loc într-o lume de moda extravaganta. Acestea au fost folosite ca decor.

din carne

Comestibile, dar nu o rochie destul de delicioase făcute din carne crudă. Se pare, de asemenea, nu estetic, dar nu a împiedicat Lady Gaga să-l folosească în fața lui.

Din bilele

Pentru experimentatori aldine, ideea de rochii din baloane este potrivit. Pentru a crea, potrivite ambele bile alungite pentru modelare și bile obișnuite care decorează interiorul.

Le puteți conecta la toate tipurile de tesatura si modele – totul este în mâinile tale și depinde de imaginația ta. rochie usoara de bile spectaculos și preaplin și joacă lumină neuitat, potrivite pentru fete decisive care nu se tem să fie în centrul atenției.

nostalgie ușor gonim copilărie rochie de mingi pentru copii jucător. În cazul în care o siluetă voluminos este un pic de îngrijorare, atunci le puteți înlocui cu bile din deodorante sau pe tenis, pre-decokes.

de la feluri de mâncare

furculițe și linguri, Acumulate precum și chei, pot fi folosite și prin aplicarea. Rochia din plastic este mai accesibil și ușor arată, și din oțel inoxidabil va da imaginea claritatea dorită.

Nu este nevoie să se presupună că feluri de mâncare rupte sunt, din păcate,. Din fericire – în formă de o rochie nouă. Deci, cu ajutorul unor fragmente de porțelan puteți crea o operă de artă.

Din pachetul de gunoi

rochii excelente și uimitoare pot fi create din pachetele de gunoi. pachete va crea o umflate printesa tinuta luxuriant. Și pachetele tăiate în fructe, iar apoi floun-urile luxuriante vor ajuta la crearea unei imagini a Amazon-Warrior.

Se uită speoțiant la rochii-cazuri de la pungi negre. O astfel de imagine este perfectă pentru celebrarea Halloweenului.

Merită, de asemenea, o atenție la alte plastic de uz casnic. Din fundurile de sticle se pare o rochie magnifica. Și din mâncăruri de unică folosință – o prințesă combinată a costurilor de la un basm.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre Pantone

De la saci

Checkered sau în pungi de piață comune nu sunt mai rău pentru a crea costume neobișnuite. În plus, celula este întotdeauna la modă.

De pe disc

Pe vechi de un foton T-shirt, tricou sau rochie, puteți pune discuri sau bucăți de discuri – o tinuta pentru o excursie la club sau o discotecă.

Rochia de disc arată interesantă și neobișnuită, și datorită proprietăților reflectorizante, de asemenea, în mod eficient.

De la fulgere

Surprinzător și extravagant arată ca o rochie de fulgere prezentată de un tânăr designer. Și ce suntem noi, nu designeri? Noi coase un fermoar între ele pe modelul și fără pullouts. Dimensiune Personalizați-vă.

Puteți crea o rochie combinat, în cazul în care corsetul sau fusta este confectionata din fulgere, iar al doilea element este preluat de la un alt costum. Se pare foarte elegant și interesant.

de la Scotcha

Surprinzător, o bandă adezivă multicolora ajută la crearea unor rochii extraordinare, acide pentru o petrecere.

Autumnal de frunze

În toamnă, o rochie din frunze va fi o opțiune foarte la îndemână și buget. În scopul de a se crea, ai nevoie de frunze întregi curate, care sunt cusute pentru coada în același principiu, cum ar fi discuri. Arată uimitor și proaspăt. Dar încă mai există o serie de minusuri semnificative să acorde atenție.

  1. Rochie din frunze trebuie create imediat înainte de evenimentul pe care aveți de gând să-l poarte. Frunze uscate foarte repede, și nu se poate obține exact ceea ce doriti.
  2. De asemenea, frunze – foarte fragile. Cozile sunt așezate, iar frunzele cad, creând lacune în panza costumului. Astfel încât costumul merită să purtați cu prudență.

De la flori și plante

Dragostea pentru flori nu va dispărea niciodată. Ele sunt un mijloc excelent pentru manifestarea sentimentelor, decor de acasă și material în ultima vreme pentru rochii.

Costumele culorilor vii rămân relevante nu numai pentru diferite festivaluri și pentru concerte.

De la alte materiale

Materialele girling atât de mult care se potrivesc într-un singur articol sunt dificile.

Rochii sunt create din pene de păun, dar nimeni nu interzice experimentarea cu Federal.

Iarba uscată și paie se vor potrivi, de asemenea, pentru plexul rochii de bal.

Într-un cuvânt, unele dintre materialele de mai sus, precum și mănuși, umbrele vechi, nu este necesar jucărie, capace de bere, cutii de bere, becuri, păr – nu aruncați departe. Și brusc vin la îndemână.

Și dacă ați terminat fantezia, utilizați producătorii de produse diferite.

Sperăm că articolul va veni la îndemână și va deveni util. Amintiți-vă că totul este în mâinile voastre – principalul lucru este să fiți răbdători și înarmați cu fantezie, iar restul se va aplica. Noroc pentru tine în eforturile tale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: