Rochii de mâneci Raglan – ascunde defectele și adaugă farmecul

Rochii de mâneci Raglan - ascunde defectele și adaugă farmecul

Multe articole și garderoba femeilor de modă au fost împrumutate de la uniforma militară. Pantaloni Halifer, curele largi cu catarame mari, o căptușeală, numită un capac – toate acestea sunt acest exemplu. Sleeve Raglan este, de asemenea, luată de la haine militare masculine. Mai precis, el este împrumutat de la îmbrăcămintea unui general, care în timpul bătăliei a pierdut o mână. Acest general a numit Raglan și purta o uniformă cu astfel de mâneci pentru a ascunde această lipsă a corpului ei.

Particularități

Esența mânecilor lui Croo Reglane constă în faptul că acestea se taie împreună cu spatele și cu un raft al produsului, adică mânecile și partea umărului hainelor sunt un singur întreg. Nu există cusături de umăr în produse cu astfel de mâneci și, în schimb, poate exista cusătura superioară a mânecilor.

Îmbrăcămintea cu astfel de mâneci arată foarte neobișnuită, interesantă și astfel atrage atenția. În ciuda faptului că, atunci când coaserea unor astfel de mâneci este de obicei folosită mai multă țesătură decât atunci când se coase obișnuindu-se, ei arată destul de ușor și ușor.

Care se potrivește?

Rochii, pulovere, tricouri și bluze cu mâneci astfel de ocazionale potrivite pentru multe femei. Ei vor fi la fel de frumoase și umeri largi și înguste. Mai ales că vor arăta bine pe fete complete. Deoarece mânecile largi vor masca umerii și brațele continue. Și curba cusăturii, care conectează mânecile cu produsul și merge de la gât la armură, volumul sânului va reduce vizual.

Citește mai mult  Hoodies pentru fete

Pentru fetele cu tip de siluetă de triunghi inversat optimă sunt rochii cu o poartă în formă de V adânc sau medie și reglaNet cu mâneci scurte sau trei sferturi lungi. În ele umerii vor părea mai puțin pronunțați și mai înguste. Pentru fete cu o figură de triunghi de tip, dimpotrivă, este de preferat să purtați o rochie de raglan cu un neckline superficial. Sleevele elegante din mâneci vor ajuta vizibil la extinderea umerilor. Nu a recomandat îmbrăcăminte raglan fete subțire cu siluetă dreptunghiulară.

Stoys și modele

Cel mai adesea cu mâneca Raglan, există forme de trapez și rochii. Există diferite variații ale mânecilor din Crinul Regular. Ele diferă unul de celălalt cu adâncimea și configurarea armelor, lungimea manșonului însuși, precum și a manșetei sau a benzilor de cauciuc absente pe încheieturi. Astfel de mâneci pot fi pe rochii, bluze, tricouri și pulovere din diferite țesături. Ele, la rândul lor, pot fi libere, potrivite sau drepte.

Cele mai potrivite magazine ale tăieturii pentru Ralaunovsky Croes sunt: ​​Cutout Boat, Angelica, rotunjită sub gât și decupare în formularul V. Foarte feminină și frumoasa costume de aspect cu o clemă tăiată. Împreună cu mâneci largi și rotunjite, el crește vizual partea superioară a siluetei, care este deosebit de importantă pentru fetele cu sânii mici.

Destul de des există haine cu cabluri sau panglici subțiri în jurul porții. Ele sunt concepute pentru a face fetele să poată ajusta adâncimea gâtului. Pentru a reduce adâncimea gâtului, trebuie să le trageți și să creșteți ușor. Rochii cu mâneci și decupare Angelica Faceți o imagine foarte seducătoare și romantică.

Citește mai mult  Fuste denim: un astfel de denim practic

După cum sa observat deja, diferite țesături sunt folosite pentru a coase produsele cu astfel de mâneci. Acestea sunt în principal materiale subțiri și moi, care sunt ușor de căzut pe figură și nu au constrâns mișcarea. Colorarea țesăturilor și a imprimărilor pe ele poate fi, de asemenea, diferită: cifre monofonice, multicolore, florale sau abstracte. Interesant, produsele cu astfel de mâneci pot fi atât zilnice, cât și cele din față, dar în orice caz, o femeie într-o astfel de haine de stil va arăta ușor, aer și va ieși dintr-un fundal comun.

Tricotate raglan

Rochia tricotată cu mâneci regulante este un lucru foarte confortabil, cald și confortabil. Mai ales o astfel de rochie este relevantă în vreme rece.

Cele mai potrivite pentru astfel de forme în formă de rochie sunt luate în considerare: clema cu tăiere, decupare inversă și decupare. Astfel de rochii pot fi cumpărate sau asociate. Pe internet există suficiente informații diferite despre cum să legați o rochie tricotată Raglan Faceți-o singură. Deci, dacă aveți timp și dorință, atunci nu o veți avea.

Ce sa porti?

Având în vedere că manșoanele Rlanlan fac partea superioară a siluetei mai voluminoase, trebuie să încercați în partea de jos a costumului a fost mai simplă și îngustă. Lungimea rochii poate fi diferită, dar mult mai spectaculoasă se uită la lungimea mini și midi.

Pantofii sub rochii o astfel de tăietură este mai bună pentru a selecta un clasic. Este de dorit ca culoarea lor să difere de culoarea rochiei. În funcție de costum, puteți ridica pantofi sau sandale de stiletto.

Din accesorii puteți purta o centură elegantă sub culoarea pantofilor și câteva decorațiuni. Bine combinate cu astfel de costume lungi și cercei mari. Ele pot fi combinate cu un lanț subțire sau colier, precum și cu brățări sau cu ceas mare înfășurat.

Citește mai mult  Fusta bej plisată ca parte a dulapului

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Bianca

    Ce alte tipuri de rochii ar putea ascunde defectele și adăuga farmecul în același timp, în afara celor cu mâneci Raglan?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: