Rochii de seară în stil grecesc

Rochii de seară în stil grecesc

Grecia antică a prezentat lumii nu numai descoperirile și lucrările unor mari gânditori, ci și legende frumoase, mituri realiste despre zeițe și preotese care erau în mod inevitabil îmbrăcați în picioare. Designerii nu au putut rezista frumuseții hainelor zeițelor grecești și au decis că femeile moderne nu erau mai rău. Acum, rochii de seară în stilul grecesc își păstrează cu încăpățânare locul lor în garderoba doamnei moderne.

Caracteristici stil

Rochia greacă nu poate fi confundată cu alte stiluri, deoarece numai o astfel de potrivire antică este caracterizată de caracteristici unice:

 • Fabric – numai lumină și curgere+
 • Linii – contururi netede, ușor definind ale figurii+
 • Fără a crea constrângeri în mișcări+
 • Talie – neapărat supraestimată.

Combinația dintre toate aceste elemente și subliniază crearea unei rochii grecești, care deseori coase în imaginea și asemănarea tunică. Astfel de imagini pot fi încă atribuite stilului „ampi”, în care caracteristica principală excretor este supusă la nivelul taliei și de a începe imediat fuste.

Interpretările moderne ale rochiei

Designerii moderni au preluat ferm rochiile grecești, au făcut schimbările, au creat o serie de imagini noi, au adăugat detalii care nu au fost anterior. Chiar și asimetria cu succes în stilul de seară grecesc. Fiecare dintre aceste inovații este cu succes încorporată și oferă un fel de evidențiere.

A găsit rochii bune de feedback cu element superior sau inferior drapat. Chiffonul de aici depășește toate celelalte opțiuni de țesături. Exemplul de realizare în modelul anului Fusta de jos face rochii atat de elegant ca ei să înțeleagă instantaneu tânăra doamnă admirata.

În ceea ce toată partea de sus a rochiei de seară în stil grecesc, atunci variatiile sunt un set imens și pur și simplu ireal:

 • Single, duble, latimi diferite+
 • lipsa completă de curele+
 • Disponibilitatea manșoane+
 • Festos din dantelă, broderie si strasuri, plasat pe toată linia și răscroială de pe o curea copleșit+
 • Decoratiuni si siret din panglici.

Prezența unui tren transformă foarte mult fata prin adăugarea de măreția regală a imaginii. Dacă există dantelă pe rochia pe partea de sus, imaginea dobândește imediat romantism și sensibilitate.

Daca rochia are un spate deschis, iar acest decolteu este coborât sub talie, și chiar și decorate cu broderie (de preferință manual) sau festons, apoi tinuta mai sexuala va fi dificil de imaginat. Ei bine, dacă sunt introduse cepele de siguranță pentru stabilitate în corset. Sexualitatea și efectul unei astfel de imagini vor fi garantate.

În rochia de seară făcută în stilul grecesc sau stilul Ampir, corsajul efectuează adesea elementul principal pentru decorare. Designerii nu depozitează și încearcă să așeze pietre, margele, paiete ca elegante. Chiar și pietrele Swarovski merg să se miște.

Acest sezon își câștigă popularitatea și relevanța modelului constând dintr-un singur strat de țesut și de la mai multe. Pe frumusețe o astfel de fustă eclipsează tot ce puteai vedea.

Arată rochia originală de seară greacă, partea din față scurtă și lungă. Aceasta este o anumită interpretare a stilului modern.

Chiar rochii de bile sunt acum făcute în stil grecesc. Există mai multe momente obligatorii care trebuie să fie prezente într-o astfel de rochie:

 • Bust compactat, expresiv, cu o cantitate abundentă de elemente decorative+
 • Fuste de caiffon largi+
 • Fluxul discret în jurul țesuturilor figurii de fată.

Chiar și pentru plină este un loc demnă, mai ales dacă nu este mai mare și acoperă complet picioarele.

Cui se va potrivi

Există mai multe costume unice în lumea modă femeilor care se potrivesc tuturor și netezi problemele din figură. De exemplu, Outfit Indian Sari și, apropo, o rochie în stil grecesc.

 1. Formele magnifice vor fi trase, care chiar și pentru o figură subțire va fi posibilitatea de a adăuga câteva kilograme.
 2. Având o figură „Hourglass” nu se poate îngrijora deloc – imaginea perfectă este garantată.
 3. Femeile gravide nu sunt în zadar, adesea alegeți rochiile efectuate exact în stil grecesc. Talie ridicată și țesături ușoare – ceea ce este necesar pentru confort și libertate, care este păstrat la orice mișcare. Chiar și o burtă mică nu este atât de vizibilă sub o fustă liberă care se încadrează.

Nici o altă rochie nu este atât de profitabilă și bună nu accentuează pieptul, făcându-l peste sexy. Motive pentru a îmbrăca o astfel de lot – orice Galan: Prom, Partid, Invitație importantă aniversare sau nuntă. Chiar și pentru mireasă, a fost dezvoltată o varietate de echipamente efectuate în stil grecesc.

Modele scurtate

S-ar putea să credeți că rochiile grecești nu sunt atât de feminine și drăguțe încât niciun element nu mai este capabil să le facă chiar mai perfecți. Și aici nu este! Experimentele cu o lungime au arătat rezultate complet diferite, prezentând rochii grecești tratate în întreaga lume la modă.

Alegerea unei lungimi, ajungând la genunchi sau coborâți puțin mai mică, fata încearcă să-și arate picioarele a căror frumusețe nu le permite să le ascundă pentru fuste lungi.

În modelele scurtate, toate fustele libere rămân, care în cazurile copleșitoare sunt construite șifon. Pe linia taliei, care rămâne și supraestimată, pot fi participate.

În universalitate și practică, rochiile scurte grecești nu sunt inferioare pozițiilor de conducere, mai ales dacă modelul este selectat cu succes, va fi posibil să se facă o întâlnire de afaceri, să mergem la o petrecere cu prietenii, să petreceți o dată romantică sau chiar să vizitați recepţie.

Mânecă lungă țesute chiar și în acest stil, creând o versiune practică de toamnă a costumului dintr-o versiune pur de vară. Pantofi pentru o rochie scurtată nu trebuie să aibă un călcâi, și nu cel mai mic. Vă puteți concentra asupra situației și alegeți din bărci sau călcâiul de mijloc. Sacul sub formă de ambreiaj este potrivit pentru orice imagine, dar în special.

Textile

Stilul grec în moda de seară dictează regulile sale nu numai despre stil, dar chiar și alegerea țesăturilor este limitată semnificativ la trei poziții: satin, mătase, sifon. Este tesatura, selectată cu succes și perfect selectată, va servi ca un punct culminant care ar trebui să fie prezent în fiecare rochie, mai ales seara.

Unde, ca și în rochia greacă, pietrele de diferite culori trebuie să fie prezente, elemente complexe de dantelă, margele, broderie, paiete, pietre și într-adevăr, totul este frumos, elegant și curajos. Din toate aceste sortimente de bijuterii, care servesc ca un decor, trebuie să alegi mai mult de două elemente pentru a păzi simplitatea și nu a existat nici o dezintegrare cu ușurința țesăturii.

Ce sa porti

Dacă avem de-a face cu clasicul stilului grecesc, atunci pantofii trebuie să fie cu siguranță ușor: sandale, panglici subțiri sau curele.

Cu o creștere scăzută, este posibil să se ia în considerare numele sandalelor, dar ar trebui să fie, de asemenea, ușoare, fără elemente grele și grosiere. Pantofi, pene și tocuri masive nu sunt un loc în limba greacă.

Dar atunci când alegeți bijuterii, puteți dilua ușor o imagine ușoară cu o brățară masivă pe mână sau un set de aur (cercei și pendant). Coafura trebuie să fie adevărată greacă: jantă, panglică sau diademă miniaturală. Nu va exista o geantă superfluă.

Nu credeți că rochia cu caracter antic este o opțiune excepțional de vară care poate fi solicitată de vreme însorită. Nu va permite înghețarea șalului, Palatina care poate fi consolidată de un pârâu. Chiar și o haină sau haină de ploaie poate fi combinată cu o rochie aditivă în stilul grecesc sau un stil ampr, dacă lungimea lor nu este scurtată, iar stilul nu are linii aspre.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: