rochii de seara de absolvire 2021

rochii de seara de absolvire 2021

Absolvenții și mamele lor să acorde o atenție foarte mare la problema de a alege o rochie. La urma urmei, acesta este un eveniment incredibil de important în viața lor, posibilitatea de ultima dată pentru a vă arăta în toată splendoarea sa în fața colegilor și colegii de clasă. Deci, este inclusă în tendințele de rochii pentru absolvire? Să încercăm să ne dăm seama.

Culoarea și textura

După ce a studiat numeroase spectacole de moda, o opinie distincta a fost format – toate costumele de seară pentru absolvire sunt concepute pentru a decora persoana tanara, sublinia vârsta ei blândă, precum și frumusețea tinerei corpului.

În același timp, designerii de modă într-o singură voce spun că în noul sezon, tabuul pe țesături strălucitoare, fuste excesiv de luxuriante și un decor bogat, care distrage atenția prea mult. Dar nu cred că rochia nu este obligată să fie modestă și nefericită, cu cea mai ușoară versiune a CRO. Deși chiar și această opțiune are dreptul de a exista dacă sunteți în stare să luați în mod competent decorațiuni fine.

Ca evaluarea specialiștilor, cele mai de succes nuanțe ale sezonului actual pentru costumele de absolvire sunt:

 • Vinuri de vin+
 • Pastel nuanțe ale întregii gamme+
 • Albastru+
 • alb+
 • gri+
 • Negru+
 • Turcoaz.

Încercați să creați o imagine de reținere, să evitați tăierile excesiv de sincer, neckline, chiar dacă aveți ceva de laudă înainte de prietene. Foto Focus, de exemplu, pe o inserție deschisă, inserții transparente, finisaje multi-stratificate, detalii interesante.

Țesături – ușoare excepțional, aer, cu textura curgătoare, dantelă, imprimate contrastante. Toate acestea vă vor face un parfumat cu bomboane strălucitoare.

De asemenea, acordați atenție catifea. El a fost întotdeauna la modă, dar acum ca și cum ar fi întors în topul popularității.

Velvet creează o persoană adultă, încrezătoare și intenționată de la o fată tânără, care nu este lipsită de un farmec de nevinovăție a copiilor. Nu este că vrei să te uiți la petrecerea de absolvire?! În ceea ce privește accesoriile, atunci ei își scutură diversele pantofi de catifea. Tineret, original, permițând să se joace cu nuanțe diferite.

Lung

Subliniem câteva stiluri extrem de atractive, care vor fi, de asemenea, în calea unității de absolvire:

 1. Silueta de pește. Dansul în ea nu va fi deosebit de convenabil, dar este evident subliniat în contextul costumelor clasice de absolvire.
 2. Model cu premium american.
 3. Tricou modele în podea. Aceasta este cu siguranță o rochie spectaculoasă care subliniază perfect frumusețea fetelor tinere. Imaginea este efectuată blândă și în același timp îndrăzneață. Pantofii sunt mai buni să aleagă cu o talpă solidă, ambreiajul în stilul bastonului de pe fermoar și să transforme coafura pentru a controla buclele neglijate.
 4. De sus cu o fustă cu mai multe straturi sau drepte. Un astfel de costum nu va mai puțin spectaculos.

Asigurați-vă că ați completat costumul dvs. interesant, uneori chiar frivol, iar părul dvs. poate fi pus puțin neglijent.

Cocktail în podea

Rochii de cocktail în podeaua țesăturilor curgătoare creează imaginea romantică dorită, potrivită la bal. Cele mai bune stiluri vor fi un stil amplificator și grec de nuanțe luminoase. În tendința de broderie corsetă decorată, curea rafinată și o fustă ușor sacrificată.

Bucurați-vă de succesul unei rochii pe un umăr.

Rochie-pline

Dar țesăturile plise sunt prerogative și, uneori, această mântuire pentru fete foarte subțiri. Materialul creează un anumit efect al aerismului, ușurința uimitoare și, în același timp, adaugă volumul. În plus, țesătura ascunde picioarele subțiri, se concentrează pe o talie subțire, chiar dacă natura nu a acordat curbe pronunțate. Figura devine feminină și mai atractivă.

Pentru serile solemne Cu ocazia școlii sau universității, se recomandă selectarea unei imprimări originale luminoase sau cu spectaculoase. Ei vor defini starea de spirit necesară și vor completa o imagine minunată blândă.

Etno-stil

Dacă sunteți un fan al stilului etno, atunci sunteți foarte norocos, deoarece sezonul curent a făcut un accent deosebit pe motivele etnice. Combinația de feminitate cu Retro vă permite să faceți ceva extraordinar, original cu absolvenții. Soluție excelentă pentru cei care doresc să se afle pe un fundal general.

Fetele care doresc ceva extraordinar, dar gustul nu permite sa poarte un costum mini sau Frank, merită atenție la modelul cu o bandă. Mai bine, dacă este mic și în contrast cu rochii de culoare de bază.

Nu este neapărat o rochie de absolvire pentru a fi monofonic. Modelele bine s-au dovedit-au dovedit bine.

Complet neașteptat la o săptămână de moda de la Paris a devenit o colecție de rochii de seara de la Rami Kadi cu elemente proaspete. Pe rochii brodate păianjeni, care sunt în întuneric arata ca licuricii drăguț și inofensiv. tinuta mai original pentru bal este greu de găsit.

Midi

Acest sezon a adus o soluție foarte interesantă sub forma unei rochii de absolvire muzician A-silueta sau de caz.

Luați în considerare acest lucru este o imagine destul de curajos, care se va potrivi o fată înaltă. Deoarece lungimea este de până la mijlocul.

Drept Midi Lungimea poate fi suplimentată cu Bas originale. Oferă imaginea de misteriozitate, fabuloasă, dar nu vă permite să vă faceți prea gravă și strictă. În ea, cu siguranță veți simți special, iar într-un fundal general va ieși cu siguranță.

O altă alternativă va fi rochia scurtată în fața unei spate lungi.

Mic de statura

Când alegeți un model scurt, trebuie să acordați atenție A-Silhouette, pachet, model cu un cilindru de fusta sau o rochie de dolari pentru copii și, desigur, un caz clasic de culoare.

Rochie cu o fustă scurtă de lux va decora orice fată.

Cu mâneci

Dacă există suficientă figură luxuriantă și forme mari, ar trebui să vă acordați atenție rochiei cu mâneci. Decupare în formă de V sau decoltați zonele închise, umeri sau mânere.

Manșoanele transparente au intrat în lista celor mai moderne rochii de absolvire, deoarece folosesc cu îndrăzneală această opțiune. Pentru a ascunde umerii compleți, arată sânii tăi frumoși, precum și formați o imagine remarcabilă și rafinată, puneți rochia și mâneci transparente separat și conectați-le pe gât cu ajutorul Brooks sau Guler la modă.

Rochii de absolvire retro

Acum doi ani, stilul retro a lăsat o marcă mare în lumea de absolvire. Dar acest an a arătat că această tendință este încă relevantă și trăiește cu o viață nouă.

La rochii din acest format merită să acordăm atenție atât absolvenților, cât și mamei lor iubite.

Imaginați-vă ce va fi admirația ei când își vede propria fiică în cale, în care ea însăși „ignorată” la absolvire. Fusta luxurianta, numeroase modele, mazăre, coafura ridicata. Ce să spun, nostalgia. Pentru a atinge efectul stilului retro, nu este necesar să selectați o anumită gamă de culori.

Rochii de absolvire cu spate deschis

Notă imediat: costumele lungi sau scurte, elementul principal al căruia este un spate deschis, poate arăta profitabil departe pe fiecare fată.

După cum arată practica, cel mai mare efect de la acesta din urmă este realizat atunci când distanța lungă. Puteți arăta în același timp spatele și pieptul, urmați doar măsura.

Zona din spate este decorată cu panglici, cu panglici luminoase, curele largi încrucișate în formatul crucii sau în lanț. Completați gâtul cu o decorare de argint sau aur.

Asigurați-vă că spatele arată frumos, păstrați-o netedă, altfel distrugeți pur și simplu efectul principal care este creat atât de tinuta.

Amintiți-vă, aceasta este ziua dvs., ceea ce înseamnă totul ar trebui să fie modul în care doriți. Desigur, nu uitați de înțelegerea măsurii și de responsabilitatea pe care o purtați, mergeți pe mingea de absolvire.

În ceea ce privește alegerea rochii, du-te pe gustul tău, figura ta, precum și principalul criteriu – confort. Este puțin probabil ca vrei să-ți amintești absolvirea ca o zi când ai apăsat corseta pentru întreaga zi sau a intervenit cu șlefuirea pe spate. Amintiți-vă că fusta prea îngustă nu vă va permite să dansați liber, astfel încât să puteți alege încă o rochie pentru podeaua de dans.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: