Rochii din Sarafany: Tendințe reale

Rochii din Sarafany: Tendințe reale

Sarafan este cel mai recunoscut element al costumului național rus. Femeile și fetele purtau aceste haine cu mult înainte de noi, iar acum, după atâția ani, Sarafan rămâne încă unul dintre lucrurile tale preferate în dulapul nostru. Semnele caracteristice ale lui Sarafan rusești erau curele largi și o fustă spațioasă la podea. Bodie ar putea fi atât denensă, cât și liberă – dar neapărat închisă.

Soarele moderne s-au schimbat semnificativ și au reamintește puțin de cei în care strămoșii noștri au mers. Fusta poate fi acum o lungime, și curele – subțiri sau deloc. O altă diferență semnificativă este aceasta: dacă Sarafan mai devreme a fost pusă exclusiv sub roaring, acum este purtat de preferință pe un corp gol.

Care se potrivește?

Sarafan este un lucru universal care va da forme moi, feminine. Dacă observați în organismul dvs. orice defecte, acestea vor fi ușor de fixat cu ajutorul unei rochii selectate corespunzător Sarafan.

Fete subțiri cu o figură boiană Sarafan cu o fustă liberă și oufle pe corset vor da volumul în piept și șolduri. Sundars cu o talie copleșitoare se potrivesc bine ca o tânără subțire și plină.

Greșelile liniei de talie pronunțate, sânii luxurianți și coapsele ar trebui să acorde atenție modelelor plucate. Fetele cu o figură de pere au nevoie să aleagă sunete cu vârfuri în vrac (de exemplu, cu mâneci sau manșeuri de pe corset).

Timbre

Pe Rusia purtând numai Sunete lungi, La urma urmei, pentru a demonstra picioarele până în ultimul secol a fost considerat indecent. În mod modern, fundul maxim închis este compensat de un top deschis. Sarafany Maxi, de regulă, are un vârf de sus, complet de deschidere.

Citește mai mult  Pantaloni tricotați

V Soarele scurte preferă să urce multe fete cât mai curând ca zilele calde. În rochii de lumină care se deschid cea mai mare parte a corpului, incredibil de confortabil în căldură: nu rulează mișcări și vă permit să obțineți un bronz frumos.

Sarafan Shirty Croy Little amintește de rochie de vară strălucitoare. El se referă mai degrabă la stilul de afaceri, iar mulți îl pun la lucru. Pentru acest stil, prezența mânecilor și a gulerului. Adesea, o astfel de soare are o siluetă montată, așa că este purtată cu o centură.

Sarafan cu miros – Aceasta este moștenirea moda de 60 de ani. Astăzi, astfel de modele stilisti recomandă fete complete, deoarece maschează cu curaj burta proeminentă și accentuează pieptul luxuriantă. Acesta este motivul pentru care soarele cu miros cumpăra adesea viitoare mame.

Stofa

Sundars sunt, în primul rând, haine pentru vara, astfel încât acestea sunt cele mai des cusute din țesături subțiri, naturale. Bumbac, len, vâscoză, șoim, sifon – în haine din astfel de materiale, veți fi confortabil să se simtă chiar în cea mai fierbinte zi. În mod tradițional, sundresele aleg țesăturile culorilor luminoase. Modelele cu ornamente florale și etnice sunt deosebit de populare.

Cu toate acestea, sundresele nu sunt numai de vară, ci și pentru sezonul rece. În acest caz, ele sunt cusute din țesături mai dense și calde cu fibre de lână sau sintetice.

Lenjerie

Îmbrăcăminte de la in derul care a dispărut de la dulapurile noastre de mult timp, acum își întoarce în mod activ poziția. Obținerea obișnuită cu țesuturile sintetice, am uitat cât de confortabil corpul nostru în lucrurile din material natural. Sundresele de lenjerie a intrat din nou la modă cu stil eco-stil – o zonă populară în design bazată pe utilizarea materialelor naturale.

Citește mai mult  Jaggings cu talie mare

Denim

Îmbrăcămintea lui Denim este o parte integrantă a stilului Casul. Jeans, jachete denim, salopete și rochii fac viața noastră mult mai convenabilă. Denim Sundreses sunt bune pentru că pot fi purtate nu numai în timpul verii, ci și sezonul rece – în combinație cu o cămașă sau o broască țestoasă. Soarele ușoare de la Denim subțire arată foarte drăguț și romantic.

Tricotat

Cu mai multe mașini de fire, o pereche de spițe sau cârlige pot fi create neobișnuit de frumoase, costume cu adevărat unice. Unul dintre cele mai potrivite modele de rochii pentru tricotat este o soare. El se potrivește destul de simplu și, în plus, o miniatură de soare țesut din fire luminoase arată foarte impresionant.

Culori populare

Pentru fetele de vară alegeți rochii culori predominant strălucitoare. La urma urmei, pentru un sezon de lungă durată de toamnă, suntem atât de obosiți de nuanțe stricte întunecate! Când pielea este ușor încărcată, asigurați-vă că purtați un sunet de tonuri ușoare, umbrirea tanului – alb, lămâie, palid-lilac. Cu toate acestea, nu mai puțin frumos pe pielea întunecată și nuanțele saturate se uită – galben, zmeură, turcoaz, smarald.

Sunele nu trebuie să fie monofonice: alegeți cu îndrăzneală un model cu o imprimare strălucitoare, de exemplu, un model geometric fiară sau abstract. Popular astăzi, așa-numita culoare „gradient”: când o culoare intră fără probleme în altul.

Caracteristici de alegere pentru femeile complete

Așa cum am scris deja mai sus, rochia de rochie este excelentă pentru fetele cu forme luxuriante. Datorită liberului sfarsit, maschează toate zonele problematice, concentrându-se asupra avantajelor cifrei. Dacă aveți umeri masivi, încercați să nu purtați mâneci luxuriante – „aripi” și „Lanterns”. În prezența burtă, sundressele cu o linie de talie copleșitoare vor arăta mai bine sau cu miros. Picioarele amuzante ascunde perfect o fustă spațioasă la podea.

Nu numai stilul de fixare a lui Sarafan, dar culoarea lui va ajuta la ajustarea vizuală a figurii. Alegerea unui model cu un model, evitați modelele prea mici și benzile orizontale.

Citește mai mult  Bluza de vară

Ce sa porti?

îmbrăcăminte

Sundress, în funcție de modelul său, este bine combinat cu lucruri diferite. Soarele de vară pot fi purtate cu o jachetă denim sau cămașă, precum și cu bolero deschis sau jachetă subțire. Office Sundreses purta cu cămașă, bluză sau broască țestoasă. Sarafane denim pe curele în stilul anilor ’90 poate fi pus pe partea de sus a unui tricou.

Pantofi

pantofi de vara potrivite pentru sarafane – fete moderne poartă chiar și cu matrițe. O opțiune mai tradițională este sandale sau sandale. Sabo și foi de ardezie sunt de asemenea potrivite (acesta din urmă este încă recomandat să poarte numai pe plaja). În timpul rece a anului, sarafane poate fi purtat cu pantofi de birou, pantofi sau cizme.

Accesorii

Sarafane – tinuta este foarte feminina si un pic frivol, așa că are nevoie de accesorii de venit. Mici, genți luminoase sau pungi de răchită spațioase sunt potrivite pentru această rochie romantica. Acesta combină bine cu pălării de paie și bandaje originale pe cap. niveluri multiple-margele si bratari din lemn sau plastic va fi foarte la locul, precum și cercei mari.

Alegere

  • Dă prioritate Sarafane din țesături naturale. Ele arată mult mai bine decât artificiale și, în plus, nu permit disconfort în căldură.
  • Alegeți o rochie de soare bazată pe tipul figurii dvs. Toate dezavantajele ar trebui să fie ascunse sau bine mascate, iar toate avantajele sunt subliniate.
  • Acordați atenție nu numai stilului de rochii, ci și de execuția culorii. Un sunet simplu de culori neobișnuite care beneficiază de aspectul dvs. va arăta mult mai bine decât cea mai elegantă rochie de culoare nereușită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: