Rochii în stil 60s – Laconicitate și stil

Rochii în stil 60s - Laconicitate și stil

Rochie ca element al imaginii unei femei vorbeste mereu despre multe: gustul, statutul, caracterul. În anii ’60 ai secolului trecut, această regulă a fost controversată, deoarece au existat mari schimbări în lumea trendiană. Londra a devenit Mecca de toate persoanele elegante, ajutorul a devenit incredibil de scurt, iar aproape o subtire boyish a devenit cu drag drăguț. Rochii au subliniat sexualitatea, care combinată cu concisitatea formelor și a culorii. Au apărut noi amprente și desene, noi stiluri și nume.

Caracteristici stil

În anii ’60 în toate sferele vieții a fost o căutare a unor noi forme și gândire non-standard. Severitatea formelor și puritatea geometrică a liniilor s-au opus rochii prea luxuriante și fuste scurte. Femeile au aratat individualitatea lor în combinații neobișnuite. Clasic a cerut o nouă tăietură, iar modelele fragile erau foarte populare, similar cu Twiggy.

Camasi, rochii Safari, Cusli. Primele doamne și icoane ale stilului demonstrat stiluri noi și nu se tem de lungimile de mini. Rochia a fost centrul imaginii, astfel încât toate celelalte detalii le completat, oferind un aspect finit. Multe stiluri au fost atât de mult succes încât acestea au fost folosite cu succes astăzi, aproape fără a schimba și reține atributele lor sub forma de accesorii si decoratiuni.

Cui se potrivește?

Retro îmbrăcăminte este proiectat pentru diferite forme și tipuri, astfel încât fiecare poate găsi rochia perfectă:

  • Există mai multe opțiuni pentru femei tinere subțire și fragile – este aproape toate modelele directe și scurtate, opțiuni cu imprimeuri geometrice și monofonic cu finisaj de contrast în formă de guler și manșete.
  • Trapezului, o siluetă va ajuta la fete „dreptunghiurile (volume de san echilibrat si solduri, talie neurko pronunțat).
  • Pentru femeile cu forme puteți găsi opțiuni decente: fuste luxuriante, umerii goi și mâinile goale, în lungime de mijloc se va accentua feminitatea.
  • un ajutor larg va ajuta atenția distrage atenția de la umeri mari.
  • fete de special, cum ar fi modelul de trapez, Cusli (salopete Dress), cămașă rochii, safariuri.
  • Hippie scoate în evidență stilul de subțire.
  • Lumina completă și mici burtă ascunde stiluri libere.
  • Clash și un pliu mare de pe fuste va înlocui cu ușurință stilul de baby-doll și se încadrează în ansambluri moderne, ceea ce face un accent profitabile pe solduri si picioare.
Citește mai mult  Ce să purtați pantaloni galbeni?

Culori și amprente

Caracteristica distinctivă acel moment a devenit luminoase culori saturate: verde, salata, galben, roz albastru, albastru, nuanțe de țesut cosmice și strălucitoare sub aur și argint.

fuste Lush bate mazăre, dungi și o cușcă, imprimeu floral romantic. Laconic pe modelul tăiat în alegerea desen au fost mai stricte. Pentru rochiile „A La Twiggy“, a fost selectat tesatura-un singur foton, se înmoaie culoarea saturate de asieta, sau a făcut un pariu pe modelul geometric. rochii drepte a ajutat la crearea siluetei aplicarea efectelor optice ale liniilor si culori.

Noile modele – psihedelică – distins avangardiste designeri de moda. Dar, de mare moda folosit de bună voie și culorile preferate – alb-negru. Modelele feminine au continuat să coase din țesături naturale – Sitz, mătase, senzație de apăsare, lână și tricotaje. fete de moda a plăcut țesături artificiale avansate (nailon, vascoza, piele artificiala, etc.)

Trapez

Foarte simplu și accentuat stil naiv atunci când fusta se extinde în partea de jos. Lungimea rochiei variază de la MINI la MIDI. Vă ajută să vă concentrați asupra picioarelor, distrage atenția de la vârf și talie. Rochia convenabilă și funcțională este combinată remarcabil cu șosete-Golffiki, ciorapi stilizate și ciorapi.

Pentru imaginea aveți nevoie de pantofi pe toc mediu sau mic, pantofi. Curele transversale, catarame, dansând bine completarea imaginii. Stylistii recomandă acordarea atenției la bărcile universitare.

Lush

Rochii lungi și scurte cu fustă luxuriantă oțel tendință nu numai în anii ’60.

Designerii de modă folosesc în mod activ această imagine, iar Tajsa însăși apare în mod regulat pe piese roșii și pe ceremonii de prestigiu. Volumul ajută la crearea unei țesături stratificate. În opțiunile cu rază scurtă, pliurile mari compensează cu succes. Caracteristică de rochii – talie dedicată, care va adăuga figura femininității. Vârfurile au fost relevante cu mâneci lungi și scurte, fără mâneci sau decolteu. Cum este cunoscută o versiune separată de păpușă pentru copii.

Citește mai mult  Cum să purtați o jachetă cu pls?

Stiluri

Acest fenomen a avut loc în Uniunea Sovietică. Rochii luxuriante ale lui Midi de lungimi luminoase de culoare într-o versiune monofonică sau cu un model simplu de mazare au fost greu de coase. Culoarea a fost considerată determină, stilul nepractic și occidental.

Moda modernă Dragostea de a folosi acest stil pentru petreceri de costume. Dreapta „Sue” Rochia ajută la complicarea coafurii așezate și machiajul perfect perfect, copierea icoanelor de înfrumusețare 60 de ani. Rochii drepte și trapezul au venit puțin mai târziu, cum ar fi lipici și hippie de modă.

Seară

Evenimentele de seară diferă feminitatea și sexualitatea. Cel mai bun din toate acestea sunt transmise rochii luxuriante lungi.

Acestea pot varia în funcție de tăietura impecabilă și concis (în stilul celor vii) sau se combină cu finisaj bogat, dantelă (amintirea Dior). Rochii monofonice din pietre costisitoare sau naturale reprezintă kituri cu accesorii de altă culoare. Stimate și nobili metale cu pietre prețioase vor completa imaginea rafinată. Charm special va crea perle.

Nuntă

Rochii solemne ale acelei perioade se disting prin opusul lor: o rochie scurtă de pastel-roz, de la dictunii și rochii luxuriante cu umeri deschise în dantelul unui la baroc. Țesături netede sau finisaj de deschidere – gust.

Modelele de nunta ale anilor ’60 au schimbat puțin. O atenție deosebită la acest eveniment a fost dată lucrurilor mici: pălărie îngrijită, voal blând, genți mici, mănuși elegante, bijuterii neglijente.

Ce sa porti?

Creați un set de rochie de la 60 de ani poate jachete și jachete drepte. Jachete din piele Baterie Britality Fragile Imagine Romantic. Astăzi, o astfel de interpretare rămâne relevantă. Puteți utiliza partea de sus a unei umbre luminoase contrastante sau opriți alegerea pe culori universale (albastru, negru, alb, roșu).

Citește mai mult  Rochii de iarnă - Feminitate în afara anului

Accesorii

Ansamblul corect trebuie să țină cont de stilul și stilul rochiei.

Liniile drepte și modelele trapezoidale laterale au subliniat accesoriile de plastic de mare gardă culori luminoase. Rochii romantice luxuriante și lungi au fost completate de decorațiuni îngrijite. Brățări voluminoase, inelele sunt neobișnuite pentru acele costume. Curele – subțiri pentru modele scurte și lățimea de lungă durată – au fost un atribut integrat al costumelor din anii ’60.

La modă și gospodine au iubit eșarfe și pansamente: au înmuia liniile stricte și modelele „practice”, le-au făcut blânde și elegante. A fost de acolo că au fost numeroase moduri, cum să poarte eșarfe și eșarfe de gât, cum să-mi legăm capul.

Pantofi

Blocul practic și confortabil a fost principala dorință a femeilor. Prin urmare, multe modele au avut nas rotunjit sau pătrat, un toc destul de confortabil sau o talpă plat. Mini lucruri elegante, combinate cu cizme sau încălțăminte înalte. Rochii de seară purtau cu o barcă cu tocată scăzută.

Machiajul și coafura – curse fine și importante pentru imagine. Ochii au devenit revelație și fascinați cu umbre strălucitoare, cu ochi groși, săgeți mari. Mascara a subliniat, de asemenea, ochii, făcându-i accentul. Coafura ar putea fi strictă și sofisticată sau neglijentă. Un astfel de capăt al imaginii vă va face elegant și atractiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: