Rochii la modă 2021 ani (98 fotografii) – noutăți și tendințe

Rochii la modă 2021 ani (98 fotografii) - noutăți și tendințe

Alegerea rochiei este o sarcină responsabilă pe care o femeie va fi cu ușurință, având în vedere caracteristicile nu numai a calităților sale externe, ci și interne. Și dacă femeia monitorizează moda și dezasambla în capriciile ei, imaginea va fi perfectă. Deci, să vorbim despre rochii la modă din sezonul curent.

Timbre

Varietatea de stiluri de rochii este invariabil din sezon în sezon. Baza pentru multe idei a devenit tendințele anului trecut. Romantismul și feminitatea, manifestată în umeri deschisi, reduceri în formă de V și un accent pe șolduri sunt de asemenea populare. Nu și-a pierdut relevanța și stilul retro într-o interpretare modernă, precum și o combinație destul de extravagantă „Rochie & pantaloni”.

Vorbind despre cele mai populare forme de rochii, puteți selecta următoarele:

 • Rochie-trapezum+
 • Rochie bando+
 • tricou rochie+
 • Dress-caz+
 • Dress-caz+
 • Rochie-jumper.

În același timp, oricare dintre stilurile de mai sus poate avea nenumărate variații, datorită principalelor caracteristici distinctive care predomină în acest sezon, cum ar fi:

 • Tăietură non-plat+
 • Fără mâneci și umeri nudi+
 • În formă de V în formă de V sau rotundă+
 • Midi și maxi maxi fuste diverse: de la direct, dentar sau tăiat+
 • pliuri, draperii și multi-strat.

Acest sezon oferă o jumătate de umanitate excelentă ca o clasică neschimbată și idei proaspete pentru garderoba scării dictate de tendințele divergente.

Tendințe moderne și noi

O cunoștință detaliată cu colecțiile de rochii vă permite să rețineți tendința spre moderare și chibzuința în detalii, dar în același timp, costumele nu arata totdeauna și monoton. Acest efect este obținut datorită combinației dintre texturi diferite densitate si culori, precum lungimile și formele straturilor materialelor utilizate.

Un rol deosebit de important este jucat de decor: Ruffles, Ryushi și Funde, precum și diverse accesorii. rochii Bold și neobișnuite, cu tăieturi și decupaje de diferite grade de deschidere localizate pe anumite părți ale produselor.

În acest sezon la vârf de lungime Midi, ceea ce înseamnă că rochia ar trebui să fie prezent în garderoba fiecărei persoane frumoase, indiferent de vârsta sa, caracteristicile de figura și un fel de clase.

Citește mai mult  Jeans Lee Cooper

Aceste tendințe se vor distinge moda pentru rochii in acest an. Este timpul pentru a afla cum tinutele ar trebui să acorde prioritate în sezoanele de primăvară-vară și toamnă-iarnă.

Sezonul „de primăvară-vară“

Sezonul de primăvară-vară este întotdeauna o sărbătoare a fanteziei, trezirea și energia. Și industria modei, cum nici un altul nu reflectă starea de spirit a acestui an, transformând modelul feminin într-o femeie reală.

Vorbind despre formele dominante ale rochiilor sezonului cald, pot fi evidențiate următoarele:

 • Rochie bando+
 • Rochie-Mallet+
 • Smeak Dress+
 • cu o fustă luxuriantă, în stilul anului sau cu bucle+
 • cu vârf asimetric+
 • Timp de simplă Croy+
 • Rochie în stil pijama+
 • Rochie lunga.

Acest sezon reprezintă nu numai simplitatea reducerii și minimul de detalii, ci și o combinație competentă de diferite tendințe. Din acest motiv, fiecare doamnă își poate găsi cu ușurință rochia lui perfectă.

Culori

Gama de culori a sezonului cald umplut cu nuanțe naturale de verdeață, fructe coapte și stropi de mare. Printre favoritele de designer au fost: alb, roz și radiant verde. Și combinația dintre costumele de flori albastre, albe și roșii de la an la an rămâne o combinație de modă câștigătoare.

Printre nuanțele pastelate din trend albastru și roz, atât în ​​combinație, cât și separat. Albastru fără fund, roșu arzător, portocaliu și galben, cupru cu cărămidă și vin sau purpuriu cu un amestec de roz. De multe ori designerii folosesc degradarea și blocul de culori pentru creațiile lor.

Imprimare

Motivele florale sunt întotdeauna relevante în sezonul de primăvară. În acest an este predominant amprente în vrac sub formă de flori sau petale. Dar există și ornamente miniaturale. Temele marine au dorit mult timp un „loc sub soare” în colecții pentru sezoanele fierbinți, deci rămâne relevant anual.

Inscripții, o celulă, o bandă largă sau diferite forme geometrice, cu tendința de abstracție, se găsesc și în colecțiile de rochii de sezon de primăvară.

Decor

Subiectul decorului în sezonul de primăvară este dezvăluit foarte larg. Împreună cu arcurile volumetrice deja menționate, au fost folosite ca decorațiuni de rochii, sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă: margini, lebede, pliuri și draperii. Și simplu, în ceea ce privește tăierea, modelele transformă magic broderie manuală, aplicații volumetrice, pietre, margele multi-colorate, fitinguri metalice și chiar pene de struț.

Citește mai mult  Bluze cu maneci scurte

Material

Plăcut surprins în acest sezon și colectorul de țesături, texturi și combinații incredibile. Admirați ușurința și feminitatea modelului de mătase. Rochii cu fuste cu mai multe straturi sunt create prin combinarea Capron, Tulle, Organza sau Chiffon.

Fatin, văl și etichetă în ansamblu cu probleme dense contrastante arată spectaculos și non-standard. Lace tesatura astăzi ocupă un loc special în atelierele de designer. Abilitatea ei de a decora o rochie de sex feminin este apreciată foarte mare. În acest sezon, designerii bate dantelă, făcându-l mai dens și închis.

Pentru modelele de zi cu zi de rochii în acest sezon, denim și țesături de bumbac au fost utilizate pe scară largă. Prospețimea și originalitatea în acest sezon au adus modele de rochii din ochiuri sau țesuturi perforate.

Sezonul „toamna-iarna”

Moda în sezonul de toamnă-iarnă este întotdeauna mai restrânsă și serioasă. Rochia rămâne o componentă gravă a colecțiilor de designer și este prezentă în dulapul celor mai multe femei. Dar devine mai închis, confortabil și conceput nu numai pentru a-și decora proprietarul, dar, dacă este necesar, pentru a proteja împotriva popsiculelor meteorologice.

În sezonul rece, următoarele stiluri sunt relevante:

 • Dress-caz+
 • Rochie de pulover+
 • Rochie A-siluetă+
 • Rochie în stilul „nou pe+
 • Rochie Basques+
 • Rochie cu asimetrie.

Rochii de mijloc și lungimi maxi au intrat în mod confidențial în sezonul de toamnă-iarnă. Multe modele se concentrează asupra mânecilor, datorită tipului lor de bord: Lush sau curbat, drept sau cu mâneci. Sateliții unor modele sunt capes-capes și bucle. Deschideți umeri și spate, tăieturile pe fuste și draperii sunt încă în mișcare.

Culori

Paleta de culori a sezonului rece include alb-negru clasic, alb și roșu, roșu, albastru și albastru, cu un amestec verde. Tehnica de tranziție a vopselelor suculente la tonuri intense nobilă este larg răspândită.

Imprimare

Imprimări sub formă de inscripții, elemente etnice și grafică 3D decorează rochii mai versatile. Modelele de seară pictate cu îndemânare cu modele florale, inclusiv pe țesături transparente.

Decor

Rochii pentru ocazii speciale sunt decorate cu margini deja familiare, pene, aur de broderie sau tăiate cu blană pufoasă. Costumul de dormit poate însoți finisajul cu un guler alb. Tehnica de melodii ajută la întoarcerea rochiei stilului necomplicat într-un lucru incredibil de elegant. Rufflele tradiționale și lebedele, plisate și draperii, de asemenea, nu rămân deoparte.

Citește mai mult  Sarong - Element spectaculos de garderobă plajă

Materialele

Modelele din moda casual din acest sezon sunt realizate din tricotaje dens și viscoză. Rochii din piele de căprioară, lână, cașmir, catifea naturală și twee – o opțiune excelentă în timpul răcoros al anului. Piele naturală, ca material primar sau suplimentar, va da o rochie nu este ușor, dar un caracter foarte atractiv.

Pentru imagini de seară, rochii sunt create din materiale luxoase, a cărei suprafață imită metale prețioase sau are efectul de pâlpâire. Dantelă, brocadă, mătase și satin, ca înainte de a fi iubiți atât de creatorii rochiilor, cât și de cei care poartă aceste rochii.

Sfaturi pentru alegerea

Indiferent de capodoperele creează o modă, fiecare femeie ar trebui să-și amintească că orice lucru la modă ar trebui să sublinieze și să nu-și traverseze individualitatea. Aderența necondiționată a modei poate priva dreptul unei persoane de a alege și de a vă face să uitați de propriile dvs. preferințe în haine.

Acest lucru nu se va întâmpla dacă aderă la o serie de reguli. Acest lucru se referă, în special, se referă la rochiile femeilor. Costumul se va potrivi perfect dacă femeia o ia cu tipul de figură și caracteristicile fizice. Rochia nu trebuie să se confrunte cu vârsta, temperamentul și stilul femeii comune.

Rochii casual sunt selectate în conformitate cu timpul anului și condițiile meteorologice. Loc, motiv și modul în care o femeie intenționează să-și petreacă timpul în rochia lui, joacă, de asemenea, un rol important în alegerea sa. În plus față de admirație pentru alții, confortul personal este, de asemenea, important. Dacă rochia unei femei se simte laș și incertă, nu se va aluneca de ochii altor oameni. Ca urmare a unui astfel de disconfort fizic, o femeie se va simți cu siguranță ciudată.

Astăzi, lumea modei este infinit de diversă, astfel încât fiecare doamnă va găsi o soluție atunci când alegi rochia lui. Principalul lucru este să ne amintim că în ea ar trebui să fie în primul rând frumos și nu la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: