Rochii tăiate – pentru o imagine romantică

Rochii tăiate - pentru o imagine romantică

Nu întotdeauna o siluetă potrivită este potrivită și se potrivește cu cea mai mare parte fete cu o figură ideală. Dacă doriți să ascundeți unele dezavantaje ale figurii dvs., arătați feminin și romantic și simțiți confortabil, atunci o decizie minunată va fi o rochie sacrificată.

Designerii de conducere ai lumii lucrează în mod constant la astfel de colecții, deoarece această opțiune este relevantă în timpul nostru.

Care se potrivește?

 • Pentru fete cu coapse înguste, rochia sacrificată – o imagine reală. Conflictele formează valuri care curg de-a lungul cifrei și adaugă un volum mic în regiunea coapsei, datorită căruia figura devine mai atractivă.
 • Proprietarii cifrei de tip A trebuie oprite pe o rochie de lipire sub genunchi. În acest exemplu de realizare, plinătatea coapselor va fi ajustată, iar picioarele sunt arătate în cea mai bună lumină.
 • Femeile cu o cifră de tip t merită să aleagă rochii arcuite din țesuturi dense care dețin forma. Rochia vă va ajuta să adăugați vizual volumul în zona șoldurilor și să creați un tip de formă de hârtie.
 • Fetele mici au nevoie de atent să aleagă o astfel de rochie, deoarece stilul poate fi ușor plin și pentru a face o siluetă greu.
 • Femeile cu tip de cifră nu trebuie să aleagă o rochie cu argile din talie, deoarece absența taliei va fi accentuată. Alegeți rochii distanțate de piept.

Timbre

Cu o talie copleșitoare

Acest stil este în mare cerere în rândul fetelor care au o figură non-ideală, deoarece distrage atenția din zonele problematice și, de asemenea, ajută la ascunderea stomacului.

Modelele din materiale scumpe arata foarte frumoase, ei dau imaginea de solemnitate, rafinament si farmec. Sub linia de sân, puteți prinde o broșă sau o finisare cu panglici, această abordare va permite să acorde toată atenția asupra zonei toracice.

Rece de la talie

Rochia castanta de la talie este o optiune clasica care a fost populara in anii ’50 si 60 din secolul trecut. Accentul principal este pe talie. Pentru ao accentua și mai mult, puteți utiliza în plus o centură elegantă. Rochia acestui stil poate avea o lungime diferită: sub genunchi, mini sau maxi. Modelele din podea sunt utilizate pentru stil retro.

Dacă sunteți un pinficker de talie îngustă sau medie și non-accidentală a coapsei, acest stil a fost creat pentru dvs. Datorită cramă clasic, rochia se încadrează în jurul cifrei.

Dar ar trebui să vă amintiți că corsorul strâns într-o tandem cu o fustă luxuriantă poate face vizual șoldurile dvs. mai largi. Dar, cu acest lucru, va ajuta la combaterea țesutului aerian, creează un efect de creștere mai mic.

Se răcește de la piept

Acest stil este adesea folosit pentru a crea o imagine în stilul ampir. Rochii lungi în podea vor sublinia frumusețea mâinilor și a umerilor, iar modelul cu lungimea mini-ului va atrage atenția asupra picioarelor frumoase și subțiri. Pentru a atrage atenția asupra pieptului, multe modele au vârf de culori contrastante.

Citește mai mult  Negru sarafan

A-Silhouette Rochii sunt una dintre variantele trapezoidale. Partea superioară a costumului subliniază pieptul magnific, apoi de la arme, cârpa extinde fără probleme cartea, astfel încât fetele pot declanșa toate defectele figurii. Rochii cu o curvă din piept au o închidere liberă, așa că de multe ori coase de la pânză de sifon.

Șolduri de la șolduri

Datorită acestui scop, puteți accentua stomacul plat și fesele ideale, astfel încât acest stil poate permite doar fetele cu o figură ideală.

Montate

Pentru a crea un stil de afaceri, puteți opri alegerea dvs. pe o rochie montată cu o fustă arcuită și umeri închise. Rochia montată nu este recomandată să poarte femei cu tipul de formă „Apple”.

Această piatră a fost dezvăluită pentru stilul de birou sau în fiecare zi. Bucurați-vă de rochii montate din lungimi de dens de tricotaje mini sau midi. Pentru a crea o imagine de afaceri, o culoare gri reținută este potrivită, dar dacă doriți să arătați elegant și luminos, atunci tipărirea florală va produce un real extender.

Tricotat

Fusta de piele tricotată va ajuta, de asemenea, să ascundă defectele formei, să facă o siluetă de subțire. Se uită inițial la rochii cu perforare sau o guipură cu un lucru tricotat. Acest model combină cu succes confortul și frumusețea.

Rochia sacrificată tricotată achiziționează adesea pentru a purta în fiecare zi toamnă și iarnă târziu, pentru că ajută la cald în zilele reci. Rochii tricotate sunt de asemenea folosite pentru timpul de vară, ele sunt caracterizate de moale și arată foarte original. Soluție spectaculoasă – care combină elemente tricotate si rochii canoe.

rochii transata sunt de multe ori cu mâneci, lungime și stilul de care poate fi absolut orice. mâneci lungi din tesatura strans completează perfect rochiile calde de iarnă, și în modelele de vară, manșoanele sunt realizate din materiale ușoare sau sunt în general absente.

Soiurile de fuste curbate

Selecția pune din partea de jos a rochii theted este destul de mare: lung în podea, „midi“, scurt și diferite forme. În orice caz, adezivul adaugă o proporție semnificativă de luminozitate și feminitate.

 • Sun fuste și jumătate având cel mai simplu tăiat, fetele perfect potrivite cu o talie subțire și șolduri magnifice.
 • fete Sleepy sunt, de asemenea, fuste potrivite cu asamblare sau se pliază pe talie.
 • Fusta-trapezing este universal, potrivit pentru diferite tipuri de figuri. Thin fete vor da volumele corecte și face femeiesc. Iar doamnele cu șolduri luxuriante merită să dau preferință fustei, un pic mai puțin în coapse. Materialul mat cu model mic va arăta mai profitabil.
 • Fusta „Anul”, care este o combinație de fustă de creion și o fustă oblică, se strânge în șolduri și are o limbă în partea de jos. Se pare întotdeauna seducătoare în orice lungime. Opțiune luxoasă pentru costumele de seară.
 • În rochii cu două straturi, o fustă de creion dintr-o cantitate mai densă, ținând forma țesutului, poate fi suplimentată cu o fustă transparentă superioară a formei arcuite.
 • În speciile de fuste sacrificate și întotdeauna relevante în seara și costumele casual pliate, fusta fermecătoare-clopot, flirta de val și frecare în partea de jos a fustei.
Citește mai mult  Neopren rochie - tehnologii moderne în țesuturi

Privit cu mâneci

În funcție de LED-uri, mânecile rupte pot fi de diferite lungimi. Ele sunt una dintre părțile principale ale rochiei.

mâneci lungi sunt de obicei găsite în rochii sifon pulmonar, acestea pot fi realizate din dantelă, ghipura sau alt material translucid.

Unii designeri oferă modele originale outfit, în cazul în care mâneci sunt asimetrice: există un manșon pe de o parte, iar al doilea este complet gol.

Manșonul „Liliacul“ este foarte popular, deoarece renunță la o exploatare a aerului și ușurința. O altă opțiune de tip este etichetat „Flata“, care cade în jos cartea și creează lebede de lux. Datorită acestui fapt, tinuta va arata bine.

În sezon

Vară

Pentru vara, multe fete prefera rochii scurte, deoarece acestea vă permit să arate frumusețea picioarelor tabacite. Bumbac Ținuta sau Citz vă permite să fin. Un model foarte popular este un sundress cu un spate deschis pe curele sau fără ele.

Rochia poate fi o imprimare decorată sub formă de bandă sau într-o cușcă, dar merită să ne amintim că modelele clasice sunt caracterizate de eleganță și simplitate.

Primăvară toamnă

Rochii de legătură de primăvară sunt cusute din țesături naturale subțiri, iar pentru toamna rece, cea mai bună opțiune va fi un tricotaj dens. Este demn de acordarea atenției la gama de culori. Nu trebuie să utilizați numai tonuri restrânse, deoarece culorile luminoase vă vor ajuta să decoreze o zi ploioasă și să ridice starea de spirit.

Iarnă

Modelele pentru sezonul rece sunt de obicei cusute din tricotaje dense, deși puteți găsi adesea costume tricotate.

În timpul iernii, puteți purta nu numai rochiile lungimii MIDI, apoi de mult timp. Preferința merită trimitere cu mâneci lungi și fără deschidere deschisă. Amintiți-vă că rochia ar trebui să fie făcută din țesătură naturală, pentru că numai ea va ajuta la încălzirea în îngheț.

Lungime

Lung

Rochii de lungime maximă sunt întotdeauna populare cu evenimente solemne.

Dacă doriți să arătați luxos și bogat, atunci ar trebui să acordați atenție rochiei sacrificate din podea. Acesta va ajuta la prelungirea siluetei, extinde accentele principale in crearea unei imagini si ajusta vizual cifra.

Midi

Rochii cu o fustă arcuită a lungimii Midy sunt o soluție excelentă pentru un eveniment de petrecere sau semi-oficial. Pentru aceasta, costumul este atlas perfect, sifon sau mătase.

Rochii de lungime MIDI sunt potrivite pentru viața de zi cu zi. Ele ajută la accentuarea frumuseții picioarelor, precum și să ascundeți defectele figurii, așa că vă veți simți confortabil.

Mic de statura

Dacă garderoba dvs. are o rochie neagră scurtă, cu o fustă largă, atunci puteți fi siguri că veți fi întotdeauna în centrul atenției pe orice parte parte. Rochie scurtă elegantă este superb potrivit pentru crearea unei imagini într-un stil clasic sau retro.

Citește mai mult  Fusta de creion tricotat

Pentru fetele subțire se potrivesc cu o lungime scurtă cu o corsaj montat sau o spate deschisă și o fustă luxuriantă.

Ce sa porti?

Modelele de rochii pliate sunt depășite cu jachete, bolero, jachete sau cardigane. Echipamentele cu mâneci lungi sunt remarcabil combinate cu veste de blană. Frumusețea rochiei montate cu o fustă arcuită subliniază perfect o jachetă scurtă. Când alegeți îmbrăcămintea exterioară, merită luarea în considerare a stilului de rochii și scop.

Dacă doriți să creați o imagine în stil retro, atunci rochia A-Silhouette poate fi suplimentată cu coafura originală cu arcul, un pantofi de călcâi stabil și sacul de stil din acele vremuri.

Centură sau centură

Cureaua, centura este în cerere pentru detalii la rochia ruptă, în special modelele atașate. Vă permite să accentuați talia perfectă și să acționeze ca unul dintre accentele în crearea unei imagini de neegalat.

Pantofi

Alegerea modelului de pantofi depinde în mare măsură nu numai de îmbrăcămintea rochiei, ci și de lungimea sa. Deci, pentru un costum scurt, puteți ridica sandale sau pantofi elegante pe un călcâi jos, deși călcâiul înalt vă va face imaginea mai subțire.

Adesea, sandale confortabile sau scuturi elegante pe tocuri pot fi selectate la rochiile arcuite, dar puteți purta pantofi de balet în viața de zi cu zi.

O imagine add-on elegantă va fi o batistă strălucitoare pe gât, care va aduce noi vopsele. Dacă costumul are un manșon scurtat, atunci în partea de jos puteți purta o bluză sau o broască țestoasă.

Accesorii

Accesorii elegante vor ajuta să decoreze imaginea, să o facă mai strălucitoare și elegantă, dar merită să fie îngrijită atunci când sunt selectați, deoarece diferă în funcție de stilul rochiei castrale:

 • Pentru rochii, arcuite de la umăr, merită să luați decorațiuni care vă vor ajuta să vă faceți silueta mai lungă. De exemplu, temelii lungi sau colier cu un pandantiv interesant al unei forme longitudinale.
 • Rochia, distanțată din piept, care este adesea aleasă pentru a crea o apariție în stilul Ampir, poate fi purtată atât pe scurt, cât și cu un colier lung sau un colier lung. Cercei masivi atrag atenția asupra gâtului. Când alegeți pantofii, merită cumpărați numai lumină și elegantă. De exemplu, pentru a crea un stil grecesc, puteți purta sandale de aur sau argint. Nu uitați că rochii scurte au nevoie întotdeauna de pantofi eleganți, deoarece picioarele dvs. într-o rochie largă vor fi în centrul atenției.

Cele mai populare accesorii pentru modelele castante sunt eșarfele sau eșarfele gâtului, dar le puteți înlocui cu un guler. Completează perfect imaginea mănușilor slabe.

Adevărata doamnă, ascultând zonele la modă, pot alege stiluri care subliniază avantajele sale și corespund stilului lor. Și adăugarea imaginii cu accesorii, puteți demonstra întotdeauna un gust minunat!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: