Sarafan în mazăre

Sarafan în mazăre

Printre modelele populare ale sundreselor de vară, este imposibil să nu alocați o astfel de soluție elegantă, cum ar fi o pedeapsă de mazăre. Acesta este un clasic care va fi întotdeauna la modă. Pentru prima dată, această imprimare a apărut în Elveția: Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii, a creat o țesătură umplută în mazăre mici de alb.

De atunci, acest desen nu și-a pierdut popularitatea. Potrivit stilistului, el întinerește aspectul feminin. Peas Sarafan este capabil să decoreze orice formă, trebuie doar să alegeți modelul dvs. (stil, culoare și modelul corespunzător al elementelor de model).

Modele

Sarafan în mazare clasică fină (și anume de la el și a început istoria acestei imprimări) este capabilă să facă o figură de sex feminin mai subțire, în timp ce mazărea prea mare pe haine vizual adaugă volum (mai ales dacă desenați pe un fundal alb). Unele fete preferă soarele cu fragmente de mazăre (decorați o fustă sau un corset al produsului, în timp ce cealaltă parte a îmbrăcămintei este o singură fotografie).

Este foarte originală și o astfel de soluție de designer, atunci când fâșia țesăturii de dormit polka merge pe diagonala produsului din față sau în spatele, sau modelul frumos este decorat cu volumese. În cele din urmă, puteți combina într-un singur lucru dimensiuni diferite ale mazării.

Desigur, imaginea de care aveți nevoie de forme și Logson Sarafan. Arată românește ca modelele cu o fustă multistrat, strâns, strâns pe centura taliei cu un arc. Fetele subterane pe care le vor decora și vor ajuta să ascundă volumul excesiv pe șolduri și fese.

Fete și Sarafan „Hourglass”, în special într-o versiune lungă, fără a imprima prea mult.

Întotdeauna arată un model clasic elegant și elegant, cu o fustă de creioane. În această formă puteți merge în siguranță la serviciu, fără teama de a căuta vulgar. Ca o opțiune – numai fusta sau corsetul unui astfel de sundhan pot fi decorate cu mazăre.

Fetele tinere ar trebui să acorde atenție Logson Sarafan cu fusta „Tulip” – nu va lăsa șansa de a rămâne neobservată.

În dulapul Fashionista, ar trebui să existe un model lung de sranfan în Polka Dots cu o fustă ruptă de talie. Un astfel de lucru făcut din cuifon transparent sau mătase blând este perfect pentru evenimente festive, feminitatea cifrei va accentua.

Citește mai mult  Jacheta actedată

Pentru un amator al stilului original, o soluție excelentă va fi o retro-Sarafană de vară în Polka Dot (dimensiunea medie albă pe un fundal negru) cu lut de fustă.

Culori populare

Culori clasice de peas Sarafan, creând o imagine romantică – acesta este un desen alb pe fundal negru. Această combinație, conform stilistului, dă fața prospețimii. Dacă alegeți un model cu o mazăre neagră pe un fundal alb, acest lucru sugerează că aveți o dispoziție veselă minunată.

Soarele proaspete și originale ale culorilor luminoase (roșu, galben, violet și altele.) în punctul alb polka. Dar dacă ați ales un model cu o fustă de creioane, să arătați elegant, trebuie să abandonați deciziile luminoase în favoarea nuanțelor de maro sau bej.

Fetele umbra lui Sarafan merită să aleagă în funcție de culoarea pielii și a părului. Deci, tipul rece merge mai mult modele albe, albastru, albastru, roz, în timp ce sunt calde – opțiuni negre, roșii, verzi.

Polka Dot poate fi, de asemenea, culori diferite. Să numim câteva opțiuni spectaculoase:

  • Sundajul alb de zăpadă cu mazăre roșie sau albastră arată foarte drăguț.
  • Modelul roșu pentru Passionate Natur va ajuta cu ușurință să iasă în evidență de mulțime.
  • Mazărea albă pe roșu va arăta ușor în timp ce negru – îndrăzneț.
  • Strălucitoare și însorite arată soarele galben în polka punct negru sau maro.
  • Versiunea albastră cu model albastru sau purpuriu accentuează feminitatea și fragilitatea unei fete.

Ce sa porti?

Este important să alegeți accesoriile corecte la soarele de peas. Deci, pantofii sunt mai bine să poarte monofonică, fără elemente decorative, indiferent dacă sunt încălțăminte de balet sau bărci clasice. Sacul merită alegerea unui singur foton.

Citește mai mult  Adidas bluze

Puteți adăuga o imagine cu o curea elegantă sau cu o centură, contrastați culoarea cu fundalul culorilor și modelul de îmbrăcăminte. Deci, de exemplu, clasicul este considerat o combinație de negru sranfan în mazăre albă cu curea roșie elegantă.

Imaginea de evidențiere poate da o pălărie mare, mănuși sau accesorii de păr.

Un moment important: dacă alegeți o decorare rotundă (margele sau cercei cu perle), dimensiunea lor nu trebuie să depășească dimensiunea mazării. În general, cu o soare în Polka Dot, în special combinația clasică alb-negru, lanțurile de aur arată perfect.

Alegerea accesoriilor de contrast, este important să nu exagerați: selectați 3-4 elemente – centură, pantofi, buze, vopsite cu ruj roșu aprins sau unghii de o astfel de umbră – și veți crea o imagine armonioasă care nu va rămâne neobservată.

Imagini elegante

Imagine foarte blândă și drăguță potrivită numai de o fată tânără. Ușor roz roz în mazăre albă fină. O decupare spectaculoasă pe curelele cu cadre din piept, decorarea produsului servește butoanelor albe. Mini lungime model cu o fustă fără talie arată nevinovată și surprinzător de armonizează fata cu machiaj și cu coafura ei – aruncarea în mod liber a părinților de păr blond.

Modelul clasic pentru fiecare zi, în care puteți merge în siguranță la serviciu, iar seara pentru o dată romantică. Decuparea maximă închisă a pieptului dă imaginea de rigoare, dar în același timp, o centură albă subțire cu arcuri flirtează face o notă jucăușă. Alegerea frumoasă pentru brunetă. De asemenea, notăm machiajul ochiului drept și culoarea unghiilor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: