Sarong – Element spectaculos de garderobă plajă

Sarong - Element spectaculos de garderobă plajă

În moda de plajă există multe opțiuni pentru haine din întreaga lume. Dacă Pareo a devenit parte obișnuită a dulapului de vară, atunci la Sarong încă mai îngrijește.

În patria sa, se poate numi diferit, inclusiv „munda”.

Sarong este o rolă de formă pătrată sau dreptunghiulară, cu o parte destul de lungă – aproximativ 2 m.

Este lungimea lui Sarong care diferă de un Pareo, care deja a intrat deja în viața noastră. Cea mai lungă parte a Pareo, de regulă, este de 1,4 m.

Există multe modalități de a lega Sarong, astfel încât un astfel de șal poate înlocui mai multe lucruri. Pentru turiști, multifuncționalitatea este foarte importantă, deci vă sfătuim să o acordați atenție!

Particularități

Pentru populația indigenă, Sarong este o îmbrăcăminte deplină, înseamnă între fustă și rochie. Diferitele popoare sunt doar o femeie sau doar partea masculină a dulapului, alții sunt purtați. În funcție de durabilitatea tradițiilor naționale, Sarong transformat într-un costum de sărbătoare și religioase, care se obișnuiește să poarte în motive excepționale, sau a devenit un element distinctiv al aborigene, reprezentând o parte integrantă a hainelor de zi cu zi.

oamenii indigene folosesc batiste din țesături naturale practice de culori traditionale, iar turistii aleg plamanii, ascultătoare și zboară sarongs din bumbac, matase, sifon, satin. inele speciale și catarame repara sarong, care este foarte convenabil pentru șosete. Thailandezii de multe ori fixați panza pe corp, imitand harees.

har special care oferă haine de femei, mișcări line și capacitatea de a schimba cu ușurință forma lor a făcut obiectul sarong de interes de designeri. Astfel, garderoba de vară a fost completat cu un detaliu universal și frumos, dând tainic. culori neobișnuite, combinații ale acestora și modele bizare, de asemenea, au fost inventate în favoarea modei.

În plus față de metodele tradiționale de colorare și țesăre a firelor, au început să folosească și să picteze pe țesătură (de exemplu, Batik sau Ikata).

Aducerea casei Sarong, se poate face printr-un obiect de artă (sac, cap sau batistă de col uterin) sau chiar subiectul interiorului (sub forma unei perdele, panou, panou, fețe de masă). Și puteți pune într-o valiză, așteptând noi călătorii.

Citește mai mult  Costum triplu femei Sportiv

Cum să legați?

Sarong are o dimensiune mare, astfel încât în ​​prezența fanteziei puteți crea imagini romantice sau etnice. Cel mai adesea, Sarong este observat pe șolduri sau talie ca fusta.

Ia în considerare căile comune ale legării Sarong. Multe dintre ele sunt simple și nu vor dura mult timp.

Caraibe

Vă permite să alegeți o înălțime a unei batiste pe corp: pe șolduri sau înalte sub piept. Înfășurat cu o eșarfă, trebuie să porniți cozile în fața nodului (ele pot fi lăsate libere și ascunde). Un mod mai elegant se caracterizează prin faptul că nodul este schimbat: Luați un capăt, și ca o coadă secundă pentru nod doar a interceptat o bucată de țesătură în partea de sus. Partea rămasă a problemei este întocmită ca miros, transformându-l ușor pe talie în interior și mascare atât de nod.

Opțiunea thailandeză

Ele au tesatura pe verticală, se întorc în jurul marginii scurte în jurul corpului și se leagă în față. Partea inferioară a mandatului este răsucite din una sau ambele părți, ridicați capetele la talie și ascundeți primul nod la acest draper. Puteți petrece pânza din partea inferioară între picioare, astfel încât bilele sunt obținute. Această opțiune este fiabilă și ușor de utilizat.

În Burma

Stick sarong de-a lungul marginii scurte, lăsând prin găuri. Punerea „țevii”, interceptată pe marginea superioară a „cozilor”, leagă-le în față, se obțin faldurile care se uită în interior. Noduri de acoperire în interior. Această metodă va ajuta la transformarea unei eșarfă într-o fustă sau într-o rochie.

Cele mai simple opțiuni sunt oferite pentru a plia cârpa, înfășurați problema în jurul șoldurilor și conectați marginile de sus. Deci, va fi gata de mini fusta. Fuste frumoase asimetrice vor duce la adăugarea de Sarong pătrat.

Citește mai mult  Jachete în stil englezesc

Clasele Master vor ajuta să facă o rochie în câteva secunde:

  • Prin a sări peste cârpă din spatele spatelui, traversați capetele superioare pe piept, rotiți-le în hamuri și faceți spatele pe gât.
  • Lăsați o margine din lateral, ridicând sarong-ul peste sân, petreceți eșarfa în spatele spatelui și împachetați-vă în jurul corpului, pe spate va fi țesătură grasă. Încercați colțul inferior al eșarfei să plece deasupra țesăturii libere. Al doilea colț de sus poate fi, de asemenea, pe lateral. Aceste capete vor servi ca curele: Ridicați-i înainte de etaj din sub axile, legați-vă pe gâtul din spate.
  • O batistă similară mai scurtă poate fi legată pe un umăr: mijlocul sarongului este orientat spre o parte, pe de altă parte face ca aromele pânzei cu axile, colțurile batistei după această intersecție sunt pliate în hamuri, cresc umărul și se leagă de sus. Se transformă rochia asimetrică într-un stil antic.

Acestea sunt cele mai populare moduri. Este demn de experimentat pentru a găsi versiunea dvs., deoarece un model competent selectat și în mod corect Sarong va adăuga eleganța figurii.

De exemplu, doamnele cu un bust luxuriantă sunt mai bine să se supună lui Sarong ca o fustă, iar cu o miniatură – pentru a face noduri pe piept. Corectați plinătatea va ajuta modelul vertical sau diagonal corect. Adăugați creșterea batistei, legată de talie. Decât umerii, cu atât este mai mare Sarongul.

Ce sa porti?

Popoarele indigene Îmbrăcați aceste fuste cu bluze speciale. Dar restul lumii preferă să utilizeze sarong, ca parte dintr-o rochie de plajă, combinând cu costume de baie separate și monolitice, topuri și pantofi deschise de lumină.

Citește mai mult  Cum să accentuați blugi?

eșarfe elegante și exclusive pot fi puse pe petreceri de vară ca o rochie, completând sandwich-urile tinuta pe un toc sau platforma. Convențională vietnamez și Beach palme peste va completa orice imagine cu sarong. Interesant va fi variante cu pantofi de pe coarda, atunci când panglici, curele „îmbrățișare“ picioare.

Accesorii

Având în vedere specificul acestor haine de vară, puteți sta pe accesoriile de pe pălării, pansamente cap și eșarfe. decoratiuni luminoase își vor găsi locul. Acesta poate fi bijuterie ieftin, cercei colorate, brățări, pietre masive sau coliere din sticla. seturi interesante de scoici, corali, pene.

imagini Beach dragoste pungi din materiale naturale: bumbac, paie și t.Ns.. Mare sau mic, rigid sau moale ca Kotomochki, cea mai diversă formă – depinde de preferințele și necesitatea dvs.

Măncările speciale de cataramă, ca și pentru capul de col uterin, sunt asigurate în mod fiabil. Acestea sunt de diferite forme, ceea ce vă permite să faceți o imagine chiar mai sofisticată și elegantă. Punerea lui Sarong ca o rochie, poți panglică. Interpretarea modernă pe care o permite.

Nu se face nici o imagine de vară fără ochelari de soare mari, deoarece este astfel de ochelari care vă vor ajuta să vă protejați ochii de razele de notare. Saron, ca un costum, nu este doar un omagiu față de modă și frumusețe, ci și un lucru convenabil foarte funcțional care poate fi elementul principal al imaginii. Merită să cumpărați o pereche de eșarfe Sarong pentru a vă schimba cu ușurință imaginea în fiecare zi!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: