Scurtați blugi

Scurtați blugi

Blugi tăiat au fost ocupați de mai multe sezoane într-un rând unul dintre pozițiile de lider, în special în sezonul de vară. Ele se caracterizează prin versatilitate, comoditate și practică. Aspectul frumos atrage atenția celorlalți. Ele sunt adesea compozitul principal în realizarea imaginii originale.

Particularități

Blugi tăiat nu sunt o categorie separată, deoarece aproape orice stil poate fi purtat într-o formă standard sau redusă. Ele pot fi drepte, dezvăluite sau îngustate, precum și cu buzunare sau fără ei. Talia poate fi atât supraestimată, cât și subevaluată. Blugi tăiat pot avea o lungime diferită: la gleznă, genunchi ușor inferior sau genunchi.

Modelele cu lungime pe termen scurt sunt în mare cerere, deoarece oferă multe avantaje:

  • Ele atrag atenția asupra pantofilor. În combinație cu pantofi sau sandale pe călcâi vizual prelungi silueta.
  • Jeans o astfel de lungime arata grozav cu echitatie diferita, ceea ce face posibil sa-ti arata individualitatea ta fiecare fata, creeaza un arc elegant unic.
  • Modelele de blugi scurte preferă adesea proprietarii de glezne frumoase, deoarece ei se concentrează asupra atenției lor și distrag atenția de la câmpul șoldurilor, ce fete ca cu forme luxuriante.

Astăzi, orice model de blugi poate deveni scurtat datorită progresului NIZA. Cea mai Lungimea optimă este mijlocul caviar, elegant și delicat.

Multe fete de mirare cum de a apela în mod corect blugi scurte. Adesea se aplică cuvântul „scurtat“ sau „halife“. În funcție de caracteristicile modelelor, alte nume sunt uneori găsite. De exemplu, modelul de blugi cu o linie joasă talie si o zona vintre este un prieten.

Îngustează Croy Blugi sunt numite skinnie.

Modele cu genunchi-lungime, care sunt strâns picioarele strânse, este numit poduri.

Dacă numele „Capri“, care este folosit pentru blugi, cu o lungime de chiar sub mijlocul caviarului. Acest model este foarte popular în rândul fetelor pline, pentru că vă permite să reglați cifra.

Pantaloni cu lungimea de deasupra genunchiului sunt numite Bermuda. Acestea ar trebui să aleagă fete înalte, subțire.

Care se potrivește?

blugi trunchiate sunt potrivite pentru toate reprezentantele sexului frumos, fără excepție. Dacă alegeți lucrurile potrivite, atunci puteți accentua avantajele figurii și puteți ascunde defectele.

Fetele subțire cu glezne subțiri și picioare atractive sunt potrivite.

Titularii unei forme de pere și înălțime medie sunt mai bine pentru a da preferință modelelor gratuite, completate cu manșete în partea de jos a Pantianului.

Fetele mari cu șolduri înguste pot alege în siguranță modele cu o lungime genunchi și sub tăierea populară

Modele

Astăzi, designerii oferă o mare varietate de stiluri de blugi scurte, astfel încât fiecare fată indiferent de tipul de figură va fi capabilă să ridice opțiunea perfectă. Ele pot fi înguste, miros, largi sau libere.

Cu blugi de tăiat îngustat sau strâns frumos se va uita la partea de sus. Puteți selecta topuri, bluze, tunici, bluze sau cardigane.

Modele largi arată în mod eficient în tandem cu tricouri, tricouri sau jambiere montate.

Prietenii scurți pot avea pantaloni decolorați, în timp ce cusăturile pot fi inexacte. Pentru modelele brutale merită să alegeți veste, dar mai multe opțiuni de montaj pot fi combinate cu Bluzes din țesuturile curgătoare.

Ce sa porti?

Blugi tăiat sunt modele universale, deoarece pot fi folosite pentru a crea o ceapă unică în orice stil. Același model se va potrivi perfect într-o imagine de afaceri și în fiecare zi și este necesar să alegeți corect dreptul și pantofii, adăugați accesorii la modă.

Pentru realizarea unei ceapi frumoase de afaceri, puteți purta blugi drepți sau ușor desfășurați într-o tandem cu o bluză sau o cămașă de siluetă strictă. Un supliment ideal va fi o jachetă cu mânecă lungă sau ¾. Jacheta elegantă poate fi tăiată, lungime până la mijlocul zonei împiedicate sau ușor deasupra.

Atunci când alegeți pantofi, este mai bine să ridicați pantofii, în timp ce călcâiul înalt sau unicul plat este o chestiune de gust. Fiecare fată este ea însăși decide ce opțiune este mai confortabilă

Pentru a crea o imagine la modă de zi cu zi, blugi de tăiere scurtată sunt perfect combinate cu tunică ușoară sau un pulover alungit. Stilurile largi sunt mai bine combinate cu un vârf de cultură care subliniază frumusețea pieptului. În ceea ce privește pantofii, ceapa la modă pot fi completate cu papuci de sport sau copii.

Tinerii preferă să poarte blugi extinși care au o mulțime de buzunare, decorate cu o varietate de decoruri și posedă șlefuirea la parter. Un astfel de model de blugi se uită elegant cu un tricou alungit, care stă în mod liber pe figură, cu un tricou sau un tricotat mic ușor întins. Supliment excelent va fi pantofi pe o talpă plat ca cizme, adidași sau adidași.

Când creați fiecare ansamblu, trebuie să urmați singura regulă: dacă blugi au o mulțime de elemente decorative, atunci partea de sus ar trebui să fie mai calmă. Dacă partea de jos nu are bijuterii, atunci puteți obține un top luminos cu o imprimare elegantă.

Când alegeți îmbrăcămintea exterioară, ar trebui să vă acordați atenție jachetei din piele, o jachetă incredibilă, o mantie sau o stradă a stilului montat. De exemplu, cu prietenii, o vestă de blană gratuită va arăta foarte elegantă.

Când alegeți pantofi, nu vă puteți limita, deoarece blugi scurtați arată uimitor cu diferite modele. Alegerea convenabilă va fi pantofi de balet, sandale pe platformă sau sandale de gladiatori.

Excelent Tandem Creați blugi scurtați lungimea cu adidași. Dar este mai bine să le purtați fără șosete sau modele scurte, pentru a nu strica silueta la modă. O altă soluție – adidași mamă. Și merită amintit de pantofii pe un călcâi înalt, care va fi indispensabil pentru a crea un arc spectaculos.

În vremea rece, blugi scurte pot fi purtați în siguranță cu cizme sau cizme de gleznă. O soluție excelentă va fi cizme la genunchi, decorată cu un model etnic și pe un călcâi.

Pentru a crea o imagine armonioasă și originală, merită să acordați atenție diferitelor accesorii. Suplimentele vor ajuta curele din țesături, metal sau piele, decorate cu o varietate de fitinguri. Când alegeți bijuteriile, o mare alegere va fi margele de lemn sau colier, bijuterii din plastic sau din sticlă. Se uită speoțian la brățări largi și inele masive.

Cu blugi de tăiat scurtcircuit, este obișnuit să purtați nu numai pungi de ambreiaj mici, ci și mari și spațioase. Alegerea este pe deplin individuală

Imagini elegante

Blugi tăiat pot crea o mulțime de ceapă elegantă, originală și elegantă. Este necesar să vă revizuiți cu atenție garderoba și veți găsi cu siguranță multe combinații la modă.

Pentru a implementa imaginea de zi cu zi cu blugi scurte, puteți purta un tricou dungat și o jachetă din piele neagră. Sandalele roșii de stiletto vor deveni un accent la modă care subliniază o eșarfă de lux aleasă în tonul pantofilor. Suplimentul Luke unic va fi un ambreiaj de mână de roșu

Imaginea feminină va crea un tandem de blugi negri scurți cu o bluză albă. Decorarea va fi sandale sofisticate decorate cu margele. Adăugarea stilurilor vor ajuta sacoul unei umbre de lumină tăiate de sex masculin.

Foarte spectaculos caută blugi cu găuri într-un ansamblu cu sandale de stiletto, tunică albă de zăpadă și haina elegantă albă. Bag negru de dimensiuni mari completează perfect arcul elegant.

Pentru realizarea imaginii tineretului, ar trebui să acordați preferință blugiilor cu curbi sau găuri. Ele arata grozav in tandem cu un tricou luminos, decorat cu o imprimare unica. Sandalele de stiletto vor da silueta.

Elegant arată o combinație de blugi de scurtcircuit de o linie dreaptă albastru cu bucătar galben și eșarfă de leopard. Curea elegantă va adăuga luminozitate imaginii și pantofi eleganți pe călcâiul maro și o pungă mare în tonul pantofilor vor deveni un plus de lux.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: