Sharovary pantaloni

Sharovary pantaloni

Stilul estic – luminos și montat – a găsit mulți fani în țările europene și la lumina nouă. Bucătăria orientală, dulciuri, interioare și, desigur, hainele nu mai sunt considerate ceva exotic, deoarece au ajuns ferm în realitatea noastră. Western Fashionista „împrumutat” din frumusețile din est unele dintre articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi tunicii libere, vârfuri scurte sau pantaloni-sharovar.

SHAROVARI sau Aladdines, așa cum numesc stilistii, rămân unul dintre cele mai relevante lucruri ale mai multor sezoane recente de modă. Astăzi vă vom spune despre ce sunt duri, cărora le sunt potrivite și ceea ce sunt mai bine de purtat.

Particularități

Cuvântul „SHAROVARI” – origine turcă și este tradusă pur și simplu ca „pantaloni”. În țările din est au fost purtate și bărbați și femei. Multe popoare ale Sharovarului au făcut parte din costumul național. La momente diferite, pantalonii precum SHAROVAR ORIENTAL purta războinici ai armatei rusești și reprezentanți ai Cossacks.

Pantalonii de brozie sunt pantaloni de țesături moale foarte largi. Pe centură sunt de obicei asamblate pe gingie, iar partea inferioară a pantalonilor este puternic dornică – cel mai adesea același lucru cu ajutorul unei gingii. În acest caz, pantalonii pot fi împărțiți semnificativ mai mici decât pe pantaloni clasici.

Modelele Sharovar sunt acum populare, care au o linie de relaxare (se numește în mod obișnuit un cuvânt grosier „Moen”) începe sub genunchi sau chiar la nivelul gleznei.

Aroma adevărată orientală posedă modelul de pantaloni Sharovar luminos și saturat cu modele caracteristice. Una dintre cele mai populare ornamente este „castraveții”, dar și păsările Paradise, fructele exotice, precum și alte motive din basmele arabe arată spectaculos.

Modele elegante

Am compilat pentru dvs. o selecție de pantaloni de modă-sharovar de la producătorii de frunte de îmbrăcăminte pentru femei. Modelele de selecție demonstrează în mod clar cele mai relevante tendințe: populare stiluri, culori si materiale.

Citește mai mult  Fuste lungi pentru femei complete

Pantaloni de la Violeta cu Mango: 100% de in, coloranți naturali, de design concis, detalii interesante: centura-dantelă cu perii și provocări pe frații.

Pantaloni de la Armani Jeans: Un alt model realizat de in naturale, de această dată luminos portocaliu, cu șoldurile pentru drumeții decorative.

Doamna T: Linie de zi lungă, Wide Belt elastice, Bright Print, repetând Motives Est.

pantaloni Oodji: colorat licitație, ornament floral, siret reglabil pe centura.

Chiloți de la Paramita: Easy, tesatura care curge (100% viscoză), model alb subțire pe un fundal turcoaz deschis, buzunare laterale broaștei.

Cine merge?

Datorită caracteristicilor de stil, pantalonii-sharovar sunt potrivite pentru fete de diferite complexe. Materialele fără tăiere și moale care sunt utilizate în timpul coaserii au o acțiune dublă: În primul rând, vom masca kilograme suplimentare pe șolduri și picioare și, în al doilea rând, creați vizibilitatea volumului în aceeași zonă. Astfel, Pyshnes arată în astfel de pantaloni mai subțiri, și subțiri – mai multe apetisante.

Folosind pantaloni, puteți ascunde picioarele imperfecte sau ascundeți burta proeminentă (dacă alegeți un model cu o bandă largă de cauciuc). Luminile cu forme luxoase arată în astfel de pantaloni cu prințese reale estice.

Fetele subțire iubesc SHAROVAR pentru faptul că ei subliniază în mod profit eleganța și fragilitatea figurii.

Pantaloni nerecunoscuți-Sharovarov proprietari de creștere scăzută, precum și fete cu o figură de pere.

Cum de a alege să alegi pantaloni pentru femei sharovar?

  • De mare importanță este țesătura din care sunt cusute pantalonii. Deoarece sharovarii sunt purtați, de preferință, vara, dar preferința trebuie administrată modelelor, cusute din țesături naturale – in, bumbac și t.D. Slim Tricotaje – De asemenea, o opțiune bună, dar nu pentru frumusețile complete. Pentru imaginile de seară sunt sharobare potrivite de la sifon sau viscoză.
  • Ajustați vizual proporțiile figurilor utilizând un model selectat corect. Stylistii sunt unanimi în opinia faptului că dimensiunea tipăririi trebuie să fie direct proporțională cu dimensiunile figurii. Adică, fetele miniaturale ar trebui să aleagă sharovari cu o imprimare mică și doamne tinere luxuriale – cu un mare.
  • Sharovar tăiat cu câțiva centimetri de creștere, Prin urmare, un astfel de stil își poate permite numai suficiente femei. Toate restul sunt recomandate pentru a purta un model de lungime popular 7/8 complet cu pantofi cu toc înalt.
Citește mai mult  Leopard Rochii - de la îndrăzneală la o imagine calmă

Ce să poarte pantaloni sharovari?

Bazat pe pantaloni la modă, puteți crea multe imagini de vară interesante potrivite pentru diferite situații. Ca și alte modele volumetrice de pantaloni, SHAROVAR este recomandat să se combine cu un vârf montat, astfel încât să vă sfătuim să acordați atenție topurilor și tricourilor strânse.

În vreme rece, puteți purta un manșon, de exemplu, o jachetă, un pulover subțire sau o cămașă denim. Pentru a păstra proporțiile armonioase ale formelor, alegeți un top scurt. Topurile și bluzele lungi pot fi mai îndrăznețe de reumplere în pantaloni.

Când alegeți pantofi la pantaloni-sharovar, concentrați-vă asupra asociațiilor cu est: Sandalele mari vor arăta grozav sau chiar șisturi cu un decor neobișnuit. Fetele mici ar trebui să poarte pantofi pe pantofi de călcâi – pantofi sau sandale. Amintiți-vă de imaginile frumuseților estice din basme: Nu vă fie frică să purtați cu sharovari. Decorațiuni mari, captivante: cercei masivi, coliere cu mai multe niveluri, mai multe brățări și t.D.

Imagini spectaculoase

Vă sugerăm să evaluați selecția noastră de ceapă la modă în diferite stiluri în care apar pantaloni-sharovar.

Sunny Sod: Pantaloni Motley cu ornament tradițional, bluză portocalie strălucitoare, umeri de barbiere și aceleași sandale de culoare.

Interpretarea modernă: bile luminoase cu o talie scăzută, de sus negru, jachetă din piele neagră și sandale lacuite pe platformă – de asemenea, negru.

Orașul Predatnits: SHAROVARI Cu o imprimare de leopard, de sus cu decorul original în gât, pantofi neutri de culoare și o geantă verde strălucitoare.

Vara în birou: pantaloni lățimi colorați, vârf alb, sacou montat, sac de plic albastru și pandantiv modest. Completează imaginea sandale elegante de căprioară.

Citește mai mult  Ce să poarte o tunică?

Opțiunea de tineret: Cropped Sharovar Saturat Violet Tint, Dot MIKE POLKA, Jachetă Denim, Sandale Laconice și Geantă de mână cu umăr.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: