Shorts cu o talie mare

Shorts cu o talie mare

Cu câțiva ani în urmă, pantaloni scurți cu o talie copleșitoare au revenit. Astăzi se bucură de o mare popularitate printre la Fashionistina din întreaga lume.

Avantaje

Shorts cu o talie copleșitoare se potrivesc cele mai multe fete cu diferite tipuri de cifre.

Ei prelungesc picioarele fetelor mici, vizual fac mai greu pe cei care nu diferă picioarele cu o legitime.

Talia supraestimată poate fi cum să accentuați talia subțire și să o formați dacă linia taliei lipsește. În plus, aterizarea înaltă ascunde suplimentar burta, astfel încât comenzile rapide sunt adăugarea perfectă a culturii-top.

Shorts cu o talie copleșit este mult mai convenabil decât modelele obișnuite de potrivire scăzută. În ele vă veți simți mult mai încrezător și confortabil. Dacă este un model clasic sau pantaloni scurți de Bermuda, pot fi purtate chiar și la muncă.

Modele

Whitespling ajustarea

Cele mai multe dintre aceste pantaloni scurți sunt create fie pentru pierderea în greutate, fie pentru corectarea vizuală a figurii. Ele pot fi purtate sub haine strânse pentru a ascunde părțile suspendate sau pentru a descoperi burta. Unele modele contribuie nu numai la modelarea cifrei, ci și pierderea în greutate, datorită efectului saunei, pe care le creează.

Clasic

Clasicul Shorts Talia evidențiat va fi perfect completat de orice aspect de birou. Ele vor fi, de asemenea, o completare excelentă a imaginilor în stilul casual. De regulă, aceste pantaloni scurți sunt cusute din apartamentele non-Lass, astfel încât acestea sunt foarte ușor de intrat în garderoba lor.

Retro

Dacă sunteți un fan al stilului retro, orice pantaloni scurți cu o talie copleșit sunt perfecte pentru dvs. Acesta este un atribut obligatoriu de stil PIN-UP, astfel încât vor fi minunate să se uite cu o cămașă strălucitoare și sandale pe tocuri înalte. Cursa finală va fi un bandaj de păr care vă aduce cât mai aproape de stilul retro.

Citește mai mult  Camouflage blugi

Pantaloni scurți americani

Așa-numitele pantaloni scurți de denim cu o talie copleșitoare. Ei au toate avantajele acestui model și beneficiile pantalonilor denim, astfel încât să se bucure de o mare popularitate. Ele pot fi decorate cu diferite elemente decorative, modelele sfâșiate sunt foarte populare.

Shorts-fuste

Pantalonii de fuste este o tendință de modă care se bucură astăzi de o mare popularitate.

Adesea, astfel de pantaloni scurți sunt dificil de distins de fusta din cauza pantalonului foarte larg. Înțelegeți ce fel de model este posibil numai în mișcare.

Un alt model similar – GLUT-ALL, care nu este mai puțin atractiv Această bucată de îmbrăcăminte combină eleganța și harul cu comoditate și practică.

Pentru plină

Pantalonii cu o talie copleșit sunt perfect potrivite pentru fete complete. Dacă aveți o latură și burtă, se ascund în spatele unei potriviri înalte și puteți să vă demonstrați cu încredere picioarele subțiri. Sau, dimpotrivă, pentru a accentua talia subțire, ascunzând picioarele complete în spatele pantalonilor alungite.

Lungime

Mic de statura

Pantaloni scurți vă ajută să vă demonstrați picioarele, așa că arată spectaculos pe formele foarte grave. Ele sunt potrivite pentru șosete de zi cu zi când nu depindeți de codul de îmbrăcăminte strict.

Clasic

Pantaloni scurți de lungime clasică până la mijlocul șoldurilor sunt potrivite pentru fetele care doresc să ascundă șoldurile imperfecte. Ei vor ascunde posibilele celulite și alte defecte, în ele vă veți simți încrezător și confortabil. Astfel de pantaloni scurți sunt potrivite pentru arcurile de zi cu zi și de birou în timpul verii.

Lung

Pantaloni scurți lungi de genunchi sunt numiți Bermuda. Ele pot fi purtate să lucreze fără excepție de la toate fetele sau să folosească pentru șosetele de zi cu zi. Mai ales pe acest model ar trebui să acorde atenție fetelor complete care poartă pantaloni scurți nu este recomandat.

Textile

Piele

Astfel de pantaloni scurți arată foarte impresionant și elegant, indiferent de culoarea pe care o alegeți.

Ei nu trebuie să fie negri, există culori albastre, maro, roșii și alte culori. Pantaloni din piele din modă și timp, sunt întotdeauna populare. Puteți să le purtați aproape pe tot parcursul anului, în toamnă și în timpul iernii, combinând cu chilot dens.

Citește mai mult  Femeile cu glugă cu glugă

Denim

Denim Shorts arată autosuficient și elegant. Ei nu au nevoie de elemente suplimentare, deoarece este aproape un subiect clasic de garderobă. Cu toate acestea, este adesea posibil să se întâlnească modelele cu o varietate de decor. Din aceasta se uită la cel mai rău, principalul lucru este să selectați partea dreaptă spre astfel de produse.

Dantelă

Subiectul de garderobă foarte sexy, care se mândrește cu o abundență de elemente decorative. Shorts pot fi netede sau voluminoase, cu mai multe rânduri. Modele nude, care fac imaginea feminină și romantică deosebit de ușor.

De la Beflex

Shorts Biflex sunt potrivite pentru ocuparea diferitelor sporturi.

Produsul unei țesături dense tricotate se potrivește cu piciorul strâns și, în același timp, nu construiește mișcări, deoarece se întinde bine. Ele sunt ideale pentru dans sau yoga, unde trebuie să vă întindeți.

Culoare și imprimare

Popular Classic Color Gamut.

Stabiliți la cererea Negru, alb, albastru, albastru, gri și khaki model.

De asemenea, se confruntă periodic pantaloni scurți de culoare strălucitoare: roz, galben, liliac.

În ceea ce privește amprentele, în vara multor fete pot fi văzute în pantaloni scurți, deoarece seamănă cu temele maritime. De asemenea, puteți întâlni modelele într-o cușcă, într-o floare și cu o imprimare geometrică.

Decor

Elementele decorative se găsesc pe pantaloni scurți, cu o talie copleșitoare nu foarte des.

Așa cum am scris deja mai sus, cele mai populare modele cu dantelă, se găsește chiar pe pantaloni scurți de la Denim.

De asemenea, pantaloni scurți de denim, cu diverse aplicații, broderie, spikes și nituri. Pietrele și margelele s-au mutat în fundal, adesea arată prea curat și fără gust. Merită să vă plătiți preferințele pentru modelele restrânse cu un decor original concis.

Cui se potrivește?

Shorts cu o talie copleșit se potrivesc aproape toate.

  • Dacă sunteți o creștere scăzută, un astfel de model va ajuta la tragerea vizuală a siluetei, în special în combinație cu pantofi cu toc înalt sau pe platformă.
  • Dacă figura voastră, și nu doriți să vă ascundeți coapsele largi și să vă deplasați să le subliniați, alegeți pantalonii cu o talie copleșitoare. Ele subliniază formele dvs. magnifice, făcând un accent pe o talie subțire.
  • Dacă aveți o figură băiat, pantaloni scurți de o astfel de furtună vă vor adăuga volumul lipsă, făcând formularele dvs. foarte seducătoare.
Citește mai mult  Costum National Buryatov

Ce sa porti?

Topurile, tricoul sau tricoul-alcoolic. Aceasta este o imagine simplă și relaxată care este potrivită pentru fiecare zi pentru o excursie la club sau la o petrecere. În funcție de situație, imaginea poate fi completată cu sandale pe o alergare plată sau pe un călcâi.

Pentru imaginea din stilul lui Bocho, adăugați pantaloni scurți cu un tricou întins sau tricou, espadrille și sac de piele moale.

În pantaloni scurți cu o talie copleșitoare, puteți merge la plajă, adăugându-le vârful de la costum de baie și punerea flip flop-urilor.

În toamnă, le puteți purta cu o bluză, pulover întins sau jachetă. Supliment arata adidași confortabili sau pantofi de dans.

Dacă codul de rochie de lucru vă permite să purtați pantaloni scurți, puneți-le cu o cămașă strictă și adăugați imaginea cu o jachetă lungă fără mânecă.

Imagini elegante

  • Aspectul elegant este potrivit pentru orice eveniment de vară, unde trebuie să vă uitați rafinat și elegant. Topul albă, pantaloni scurți, sandale pe un călcâi mic și geantă de bej pe un lanț lung. O imagine de evidențiere adaugă o jachetă scurtată cu o imprimare multi-colorată. Nu poți să te uiți de la tine!

  • Aspect elegant, în care sandalele cu toc înalt pot fi înlocuite cu pantofi pe o talpă plat și primesc o imagine în stilul casual. Cămașa Khaki relaxată, pantaloni scurți de denim și ambreiajul luminos sunt perfecți pentru a vă simți încrezător și confortabil pe orice petrecere de vară.

  • Du-te la o dată? Acest aspect rafinat blând este perfect pentru tine. Tricou închis alb, turmele de culoare pulbere, pantofi albi pe tocuri înalte și un ambreiaj alb mic. Echilibru perfect între sexualitate și reținere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: