Sport Suit Dolce & Gabbana

Sport Suit Dolce   Gabbana

Creatorii marca Dolce & Gabbana de mai multe ori surprins critici la modă cu creațiile lor unice, forțându-le să se uite la lucrurile obișnuite în mod diferit.

Situația cu costume de sport este similară – conceptul tradițional că acestea sunt destinate exclusiv pentru sport au fost complet demitiza. Designerii de modă au demonstrat costume originale, elegante și feminine, care pot fi purtate nu numai pentru o excursie în sala de gimnastică sau în stadion, ci și pentru o plimbare în jurul orașului.

Particularități

Fondatorii casei de modă Dolce & Gabbana în dezvoltarea colecțiilor de îmbrăcăminte sportive experimentate cu o combinație de forme și texturi. În multe modele, a fost luată forma tradițională a unui anumit sport. De exemplu, pe crearea pantalonilor cu un designer de moda interesant, un joc de golf și la croitorul de patinaj de viteză din Losina Femei.

Costumele sportive D & G combină confort, practic și stil sofisticat. Ele subliniază profitabil figura feminină, ascunde defectele mici și dau libertatea deplină de acțiune. O atenție deosebită merită materiale de înaltă calitate și croitorie, astfel încât produsele să păstreze o viziune frumoasă chiar și cu o operațiune intensivă. Costumele pot fi îndrăznețe de spălat într-o mașină de mașini fără teamă că sunt poleninizate sau întinde.

Modele

Printre o gamă largă de îmbrăcăminte sportivă Dolce & Gabbana pot găsi costume cu combinație diferită, De exemplu, pantaloni și jachete sau jachete, pantaloni și tricouri, pantaloni scurți și cămașă. Funcția de brand este prezența unui decor interesant, sub formă de garnituri, urmărirea umărului armatei, liniile de neon, bergele luminescente. Costumele designului modern sunt strâns legate de stilul urban casual, ceea ce le face versatil.

Citește mai mult  Jachete scurte

Cele mai multe seturi constau dintr-o jachetă cu glugă și două buzunare deasupra capului, care sunt fixate cu fulgere, precum și pantaloni cu un cablu de șold pe șolduri, cu pantaloni drepți sau străini. De regulă, jachetele au mâneci lungi cu manșete pe încheietura mâinii, dar există modele cu mâneci scurte. Pantaloni manșetă pot fi, de asemenea, prezenți sau absenți. În plus, curiozitatea pantalonilor sportivi poate fi nu numai tradițională și, de asemenea, subevaluată, de tipul de pantaloni Alladinov.

Material și culoare

Pentru costumele sportive de cusut, sunt utilizate țesături naturale excepționale, cum ar fi bumbac, lână și tricotaje. Pentru a face elemente de elasticitate, materialul va include o cantitate mică de fibre sintetice, de exemplu elastan sau Lycru, datorită cărora nu se scurg mișcarea, dar, de asemenea, păstrează forma originală. Soluția originală a fost combinația de materie de bumbac cu dantelă, care decorează partea din față a puloverilor și cusăturile laterale ale pantalonilor.

Costumele sportive de culoare Dolce & Gabbana poate fi ca monofonică discretă și luminoasă, combinând mai multe nuanțe în sine. Printre produsele monofonice sunt foarte populare cu culori negre, gri și albe. Una dintre cele mai strălucite și celei de cerere a devenit o garnitură de costume sportive cu o imprimare de leopard în alb-negru și maro și alb gamme. Pe fiecare lucru dintr-o casă la modă a pictat în mod tradițional emblema de marcă D & G sub formă de broderie, tipărire sau laba.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: