sporturi de sex feminin a se potrivi pe lână

sporturi de sex feminin a se potrivi pe lână

costum de sport este în garderoba oricărei fete moderne – astfel de haine sunt practice și universale. La urma urmei, un costum de sport poate fi pus pe nu numai activ angajat în sporturi active, este perfect pentru casă, pentru mersul pe jos, călătoria și relaxarea în natură. Dacă în vară puteți face cu pantaloni sportivi simpli și cu un tricou, apoi în offseason vă doriți să încălziți și apoi întrebarea apare la alegerea unei calduri confortabile, bine-păstrate și, desigur, a unui Costum sportiv sportiv.

Costumul sportiv de sex feminin pe fleece îndeplinește toate cerințele de mai sus. Costumul de fleece este convenabil, nu pierde aerul rece și nu interferează cu mișcările. Deci, de ce fleece ca o căptușeală este cea mai potrivită pentru îmbrăcăminte sportivă? Care este avantajul lui?

Avantaje

Faptul este că acest material a fost inventat doar pentru producerea de îmbrăcăminte sportivă. Se compune din fibre de poliester sintetice cu izolație termică excelentă, respirabilitate, higroscopică, elasticitate, rezistență și rezistență la uzură. Fleece se bazează pe o țesătură tricotată de poliester sau altă micro-fibră, un întuneric pe ambele părți. Un plus mare al unui astfel de material de căptușeală constă în faptul că nu provoacă alergii.

Fleece este similară în aspectul și proprietățile sale pentru lână. El este blând și plăcut la atingere, precum și cel mai confortabil în șosete, pentru că nu repară și nu „mușcă”. Chiar și într-o stare umedă, fleece continuă să stocheze căldură, deoarece fibrele poliesterice nu absoarbe apa și o aduc spre exterior. Mai mult, fleece, comparativ cu bumbacul, vâscoza sau lâna, se usucă destul de repede. Și datorită unui număr mare de „camere” de aer în structura sa, tesatura de fleece este aproape de necunoscută.

Citește mai mult  Bluze cu spate deschis

Modele

O varietate de gama de modele de feminin Tracksuits Amazes. Clasic, destul de ciudat, de asemenea deosebit pentru sport. Un costum clasic de sport are, de regulă, tăierea liberă. Ele sunt prezentate într-o schemă de culori monofonice și numai ocazional decorate cu benzi de altă culoare. Materialul pentru coasere este utilizat în cea mai mare parte naturală, iar fleece pentru modelele demi-sezon și de iarnă este comună pentru modelele demi-sezon și de iarnă.

Sport Costumele pentru patiserie active sunt fabricate din țesături speciale de înaltă tehnologie rezistente la umiditate și „respirabile”. Costume în favoarea siluetei preferate, strânse. Culorile și motivele luminoase arată destul de atractiv pe acest tip de produse. Căptușeala Fleece folosit este adesea selectată culori luminoase: albastru, cireș, portocaliu și așa mai departe. Cusăturile decorative pe costume pot duplica culoarea căptușelii de fleece.

Costumele sportive pentru stradă sunt prezentate de cele mai calde opțiuni, rezistă la temperaturi până la – 20 de grade. Țesătura este utilizată, ca regulă, ne-rafinată, mantie sau membrană. Partea superioară în astfel de seturi este reprezentată ca un windbreaker pe fleece, iar pantalonii tăierii libere sunt, de asemenea, izolate cu un strat de material de fleece densi. Gama de culori este adesea utilizată monocromă, dar uneori producătorii își decorează produsele cu amprente sau modele bizare sau modele.

PAJAMA Costume sportive pe fleece în stil rând – una dintre cele mai relevante tendințe de modă ale sezonului curent. Astfel de costume sunt largi și gratuite, nu se potrivesc cu figura și nu au constrâns mișcări. Piesele pot fi cusute cu o talie scăzută. Pentru caracterele stilului pijama, capacele volumetrice și buzunarele mari. O imprimare luminoasă a pieselor de sex feminin într-un stil sau stil de salon este destul de atractivă și capabilă să-i dea proprietarului o dispoziție minunată.

Citește mai mult  Costumul național georgian

Cum de a alege?

Atunci când alegeți un costum de sport care merită să acorde o atenție la densitatea fleecelui, Folosit ca căptușeală: cea mai subțire fleece (microflis) are o densitate de 100 g / kv. metru. O astfel de căptușeală este ideală ca îmbrăcăminte de acasă. Și fleece-ul mijlociu, cei mai iubiți producători de îmbrăcăminte sport, are o densitate de 200 g / kv. metru. 300 g / kv. Contorul este o fleece foarte groasă și densă, de la un astfel de material pe care l-au coase lucruri extrem de calde pentru relaxarea în aer liber în vremea destul de rece.

Costumul de sport cald este adesea cusut din așa-numitul „trei”. Acestea sunt produse din picioarele tricotate cu vagon. Threen linia este întotdeauna foarte densă, nu mai mică de 300 g / kV. metru. Guastorsky Tricotaje pe fleece sunt ideale pentru costumurile de sporturi cu coasere, cu o temperatură minus. Adesea, cele trei linii de pe fleece este combinată cu un impermeabil pe fleece – se pare un costum cald și elegant.

Tragerea unui costum de sport pe fleece, acordă o atenție deosebită aterizării sale pe figura. Nu uitați că orice haine ar trebui să decoreze, să ascundă deficiențele și să sublinieze avantajele. Ei bine, dacă reușiți să veniți la magazin într-unul din lucrurile lor pe care intenționați să îl apropiați de un costum de sport, de exemplu, lucrarea termică. Înșurubați costumul în mâini, verificați rezistența și uniformitatea cusăturilor. Urmăriți degetele de căptușeală Fleece, ar trebui să fie moale, pufoasă și nu ar trebui să fie ușor de potrivit.

Cum să vă îngrijiți?

Îngrijirea costumelor sportive pe căptușeala de fleece este destul de simplă, nu va necesita detergenți speciali și moduri de spălare, este suficient să adăugați o mică pulbere sau un instrument lichid și să setați temperatura de 30 de grade. Chiar și după mai multe spălări, astfel de produse nu își pierd proprietățile pozitive și nu pierd. Bleachul care conține clor, în mod natural, astfel de lucruri contraindicate. Pentru stoarcere este mai bine să alegeți un mod de cel mai mare de 1000 de revoluții pe minut. Costume uscate pe fleece rapid, deoarece acest material „respiră” și nu acumulează umiditate. În plus, fleece nu este necesară pentru fier, se micșorează și se îndreaptă independent datorită structurii sale.

Citește mai mult  Ce este un pulover și ceea ce diferă de jumper, cardigan și bluză?

Imagini

  • Costurile sportive clasice și designul laconic nu are mișcări în picioare în sport. Rularea, săriturile, înăsprirea … și puteți face toate aceste exerciții nu numai în hol, ci și pe stradă – izolarea fleece nu va da înghețată.

  • Costum de sport cald și elegant, constând din jachete și pantaloni, este potrivit atât pentru antrenamentele active în odihnă proaspătă, cât și pentru plimbări fără îndoială. Minciunile sale neobișnuite într-o combinație de două materiale – un subsol tridimensional și un impermeabil pe fleece. Mai mult, țesătura carcasei este observată nu numai în ornamentul bluzului, ci și pe lămpile pantalonului.

  • Această troică este formată din pantaloni, bluze – kengule și vesta. O combinație de culori interesante de materiale diferite și un fermoar de aur se face la imaginea sportivă a unei note de glamour.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: