Stiluri, modele și tipuri de rochii ascunse

Stiluri, modele și tipuri de rochii ascunse

Rochia este cea mai bună haine pentru fata, pentru că numai ea poate fi simțită ca o cu adevărat atractivă și binevenită. Dar, din păcate, multe fete refuză acest costum datorită defectelor figurii. Una dintre cele mai frecvente probleme – burta proeminentă. Apariția „burtă” – nu întotdeauna vinul fetei. Poate părea nu numai din cauza nutriției greșite și a sportului neglijent, ci și din cauza nașterii sau a bolii. În dorința de a deghiza stomacul proeminent, fetele folosesc de obicei două moduri radicale: sau să poarte „balahoane”, ascunzând figura, sau trageți în haine strânse, sperând că ea le face vizual.

În acest articol vrem să vă spunem despre formele existente de rochii la modă care ascund burta. Veți afla că chiar și cu o figură non-ideală, vă puteți permite haine frumoase și elegante.

Ce lungime să dea preferință: lung, midi sau scurt?

Rochie lunga

Vorbindu-l pe figura, așa că sunt minunați pentru ascunderea buricului.

Cu toate acestea, această proprietate a rochii de pe podea nu este valabilă pentru fete cu o creștere foarte mică. Rochia lungă „Thumbyling” este chiar mai mică. Prin urmare, dacă vă simțiți despre fetele miniaturale, este mai bine să refuzați.

Rochii de lungime medie

Rochii de lungime MIDI sunt potrivite pentru diferite tipuri de cifre. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să mascheze burta proeminente.

Fusta de lungime mijlocie deschide seducator picioare, în același timp, se ascund toate zonele cu probleme ale corpului.

rochii scurte

Aceasta este cea mai periculoasa zona pentru fete care sunt jenat de burta lor. Fusta mini, mai ales în cazul în care ea este întinsă de șolduri, împarte în plan orizontal figura în locul în care acest lucru nu este deloc necesară. Alegeți stiluri în vrac, care nu va face un accent în domeniul burtă. O fusta rupt este de asemenea potrivit în prezența soldurilor.

Citește mai mult  luxuriante fusta Midi - farmec magie

Pentru greșeli de evitare, este mai bine să abandoneze rochii ultra-înșurubate la toate, determinarea pentru tine lungimea maximă admisă pe palma deasupra genunchiului.

Ce culoare este potrivit mai bine?

De culoare pentru rochii au nevoie pentru a alege unul care te duci. Este foarte important să ne amintim, cat mai multe fete, știind că culorile închise face vizual o formă mai suplu, s-ar putea în garderoba lor de culori luminoase. Puteți face în gama de culoare neagră și gri, desigur, corectați figura, dar mese constant în culori închise, este ușor să uitați de alte avantaje ale aspectului dvs.

Culoare proaspătă, umbra frumoasă a ochilor, culoarea părului neobișnuit – toate acestea pot fi subliniate cu ajutorul culorii potrivite. Prin urmare, culori strălucitoare, saturate sau delicate, pastelate trebuie să fie în dulapul tău.

Rochie cu inserții laterale, contrastante în culori, îngustă vizual figura – la un astfel de stitat pentru fete cu burta trebuie să se uite la. Dacă vă plac rochii cu imprimare, alegeți directorii verticali – un astfel de desen „trage” cifra.

Puțin despre țesuturi

În prezența unui abdomen proeminent, ar trebui să evitați țesuturile, fiți bine montate. Refuzați rochii din tricotaje subțiri sau guipură elastică. Aceste materiale nu vor accentua numai toate foliile disponibile, dar și adăugarea de noi. Dacă vă plac țesăturile de deschidere, lucrați modelele de rochii cu mâneci de guipure sau gâtul zonei, dar zonele problematice vor fi acoperite cu un material mai dens.

De asemenea, trebuie să tratați țesuturile lucioase, deoarece suprafața strălucitoare pare mai mult decât de fapt. Prin urmare, rochiile de mătase și satin sunt mai bune pentru a amâna deoparte. Deci, alegerea dvs. este dens, țesături mată, cum ar fi bumbac, in, velor, crep-sifon, aluat și t.D.

Citește mai mult  Bluze cu miros

Ce culoare ajustează vizual cifra?

Nu numai lungimea rochiei, dar și culoarea sa poate ajusta vizual figura. Toată paleta de culori este împărțită în două părți: una include nuanțe calde și la cealaltă – rece. În același timp, o culoare în spectru poate fi atât tonuri calde, cât și cele reci. Nuanțele reci au o proprietate pentru a face vizual distanța față de subiect mai mult și nuanțe calde, dimpotrivă, reduceți-o. Prin urmare, pentru a crea iluzia unei reduceri a volumului, trebuie să alegeți haine în intervalul rece.

Aflați cum să distingeți tonurile reci de la cald foarte ușor. Culoarea cea mai caldă a paletei de culori este portocalie, iar cea mai rece – violet. Acum, uite cu atenție pe ventilatorul de culoare: partea care este mai aproape de portocaliu – cald și că mai aproape de violet – rece.

Valoarea finisajului

Funcția inițială de finisare a țesăturii – decorative. Dar, în cazul în care trebuie să ascundeți prezența abdomenului, finisajul este mai important, deoarece trece atenția din figura de pe costum. Forme de rochii Există un set imens: este și draperii și inserții de dantelă, broderie și aplicé și margine – puteți lista de o perioadă foarte lungă de timp. Pentru a termina să vă jucați pe mâna dvs., evitați liniile orizontale și desenele mici. Cusături decorative verticale sau broderii, draperii, care cad din partea de sus în jos – acestea sunt cele mai eficiente tehnici de corecție vizuală a figurii.

Ce accesorii ridică?

Accesorii sunt un alt asistent credincios în lupta împotriva buricului proeminent. La fel ca finisajul, ei sunt chemați să distragă atenția. Există mai multe opțiuni pentru utilizarea accesoriilor pentru a masca acest deficit:

  • Lucruri care creează linii verticale, cum ar fi eșarfe de gât lungi sau lanțuri.
  • Aruncând lucruri care creează accente în locurile potrivite, de exemplu, broșe mari sau flori artificiale (numai în nici un caz nu le rezolvă pe linia taliei – este mai bine să alegeți o zonă de închidere pentru acest lucru).
  • Folosind o varietate de curele. Curelele largi ale corsetelor ar trebui să fie plasate direct pe talie și subțire – ușor deasupra și uzură cu rochii spațioase de tăiat liber.
Citește mai mult  Cardiganuri albe

Sfaturi: Ascunde stomacul și laturile

  • Lenjerie de corp corectivă – Acesta este un lucru pe care doamnele cu o talia cu o problemă ar trebui să fie purtați dacă nu în fiecare zi, atunci cel puțin în cazurile în care trebuie să vă uitați la toate sute. White -Apling Lensen este un tip diferit – separat și de jos sau un model solid, reamintind jumpsuit.
  • Producem postura corectă: De îndată ce începem să fugim, mușchii abdominali sunt instantaneu relaxați și burta „cade”. Încercați când mergeți să vă bazați pe coloana vertebrală: atunci stomacul se ridică automat și arătați mai subțire.
  • Schimbați atenția asupra avantajelor figurii dvs., iar defectele sale vor fi mai puțin vizibile. Ce-ti place cel mai mult? Poate că acesta este un piept magnific și poate picioarele frumoase spate sau subțiri. Ceea ce sunteți mândru că asigurați-vă că accentuați cu ajutorul stilului selectat al rochiei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: