Sundars cu spate deschis

Sundars cu spate deschis

Outfitele Open-up nu sunt numai celebriti pe pistele covoarelor, ci și în mod surprinzător de fiecare fată și o femeie care vrea să arate uimitoare și superbă. Postura elegantă, umeri cu încredere, abandonată peste aspectul umărului – și orice proprietar al lui Sarafan cu un spate deschis va fi capabil să simtă steaua cronică seculară!

Modele

O sursă open source poate fi împărțită în trei categorii în funcție de gradul de sinceritate:

  • Neckline extrem de profundă+
  • SPINATE COMPENITATE+
  • Neckline mici.

Versiunea cea mai radicală cu un neckline profundă este caracteristică toaletei de seară. Acestea sunt variații pe tema rochiei de cocktail. Sarafan o astfel de tăietură este creată pentru femeile fatale care nu se tem de a fi concentrarea.

Mai puțin decât apelantul va fi un sunet de soare cu o spate acoperită condiționat. Aici este o lățime largă de camuflaj liber, țesătură translucidă sau construcții de panglică și inserții orizontale. Romantic Fleur și eleganța sublimă vine să înlocuiască sexul exploziv.

Sarafan cu un neckline mic se va potrivi doamnelor care nu doresc să stoarce înapoi înapoi mai mult necesară – în acest caz, fragmentul întrerupt rămâne deschis între lame. Modelul similar poate fi echipat cu un gât la nivelul gâtului. Această opțiune este bună pentru fiecare zi și potrivită pentru birou.

Variațiile cioară în Sarafans cu o spate deschisă Există multe: de la stilizarea îndrăzneață sub tipii romani la modele democratice cu curele verticale sau x.

Culori și amprente populare

Sarafan cu deschidere înapoi – acesta este un trebuie să aibă dulap de vară. Nuanțele pastelate, suprapunerile blânde de mentă sau piersic se potrivesc perfect în conceptul de plimbare – într-o astfel de Sarafane va fi la fel de confortabil și în excursii în buticuri și în afara orașului. Modele de birou de sundrese cu o paletă de corali și o culoare saturată de tort de lamaie. În seara puteți alege rochia unei umbre nobile de caramel de lapte.

Citește mai mult  Rochii pentru cifre "coloană subțire"

Sezonul actual de vară a adus sundrese scurte în tendință, care conturează favorabil corsetul, subliniind toate delicii de forme de pânză suculent, culori strălucitoare. Pe podiumurile și vitrinele magazinelor de modă, amprentele sunt nedumerite – animale și geometrice, cu elemente abstracte și inspirate de tradițiile populare. De asemenea, în combinații de modă de două perechi de culori – blând-liliac și portocaliu mut.

Pentru fetele care nu iau în considerare silueta lor perfectă, Couturier a recomandat sundresele de verificare cu spate deschise. Ornamentul corect selectat va permite deghizarea delicată a deficiențelor, trageți vizual și liniile corpului „devotați”.

Pentru designerii de format de sundhany „Mini” vor prefera să aleagă cele mai ușoare țesături (sifon, bumbac sau sitherium). Pentru modelele „în podea” sunt mătase ideale, fatină, dantelă și satin. Același lucru care preferă mijlocul de aur, ar trebui să se acorde atenție sranzelor de dimensiunea MIDI, când crearea tuturor materialelor de mai sus pot fi relevante.

Ce sa porti?

În cazul unui sunet cu o rotire deschisă, cel mai corect răspuns la întrebarea „Cu ce ​​să poarte” va fi – cu postură perfectă. Doamnă, care va ieși cu un bass înapoi, ar trebui să meargă cu umeri îndreptați și un cap foarte ridicat. Lipsa și privirea în podea – cea mai nereușită adăugare la Sundress cu un spate deschis.

Dacă nu există probleme cu postura aristocratică, imaginea poate fi adăugată de mai multe accesorii – o geantă mică realizată din piele naturală, pantofi elegant, cu o imprimare strălucitoare și un set de brățări elegante subțiri. Imaginea va fi originală și misterioasă. Dacă vorbim despre coafura – atunci părul este mai bine să părăsiți înclinarea.

Citește mai mult  Cămăși roșii într-o cușcă

Picioarele de sex feminin subțire se vor simți perfect în pantofi pe o pană sau sandale, deși soarele cu un neckline pe spate este perfect combinat cu tocuri. Sub cele mai deschise din partea din spate a sunetului, este important să alegeți sutienul drept. Este necesar să evitați variațiile cu ciocnirile din spate. În același timp, lenjeria de corp ar trebui să facă față sarcinii de susținere a pieptului, iar apoi formele luxuriante vor fi ridicate spectacol, iar un sân mic va dobândi o ușurare suplimentară.

Imagini elegante

Adorabilă Sundress Light, decorată cu model floral, ca și cum ar fi transferat pe străzile moderne din capătul de provenență francez al secolului trecut. Imaginea este completată în mod eficient de ochelari de soare masivi în spiritul lui Audrey Hepbrun, iar pantofii de lac cremă fac ca imaginea să fie completată.

Ridicarea vopselelor prezentate pe această sundresie, contrastează favorabil cu cercei de lumină și știfturi negre. Turnarea provocărilor fără bretele pentru oricine dorește să-i dezvăluie, iar tăierea asimetrică a tivului îi permite proprietarului acestei sunete să prindă fiecare respirație a unei brize calde.

Luxul laconic al Sundar „în podea” este subliniat de bronzul perfect. Rolul colierului efectuează elementul orizontal al curelelor și cele trei dungi verticale, coborând de la gât între lame, trageți vizual silueta, făcând imaginea femininului și bineveniți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: