Sweatshirt cu bass

Sweatshirt cu bass

Potrivit Wikipedia, numim haine tricotate din lână, destinate ca partea de sus a corpului. Acest produs are în fața unei clapete lungi din partea de jos în partea de sus. Când spunem cuvântul „bluză” în viața de zi cu zi, înțelegem diverse bluze și tricouri elegante. Prin urmare, în acest articol, considerăm căutări în acest context.

Apropo, în engleză nu există nici un cuvânt „pulover”. Ei vorbesc cu lucruri tricotate Un pulover sau un cardigan și produsele luminoase sunt numite bluze.

Care se potrivește?

Bluza cu Baska este potrivită pentru aproape toată lumea, dar este necesar să o ridicați corect, împingând din tipul său de figură.

 • Fetele somnoroase cu o talie subțire se vor potrivi cu bluze de stil cu o baie, fie că este un model sau oversais montat. Locația și dimensiunea de bază Puteți alege la discreția dvs.

 • Fetele cu figura „Pear” se vor potrivi cu bluza, coșul pe care se termină, fie deasupra celui mai largă parte a șoldurilor, fie mai jos, acoperind astfel „zona problemei”.

 • Dacă tipul dvs. de figură este un triunghi, alegeți modele în care Basque este situată direct pe șolduri. Astfel, echilibrați silueta, faceți șolduri mai rotunjite și seducătoare.

 • Se referă, de asemenea, la fetele cu figura „dreptunghi” sau „Apple”. Basque va face figura dvs. mai feminină și seducătoare, dați relieful seducător la formularele dvs.

Modele

Fără mâneci

Modelele de bluze fără mâneci arată elegant și elegant. Ele sunt potrivite pentru ambele lucrări și pentru a intra în lumină. Dacă doriți să purtați o astfel de bluză la birou, combinați-o cu o fustă de creioane și pantofi de stiletto, fără a uita să eșantionați jacheta scurtă.

Maneca scurta

Bluza cu mâneci scurte este universală, este potrivit pentru orice ocazie, fie că este vorba de o cină festivă sau o întâlnire de afaceri. Manșonul poate fi drept sau îndoit, în funcție de imaginea pe care ați ales-o. Dacă preferați un simplu model laconic, diluați-vă imaginea cu accesorii.

Citește mai mult  Tommy Hilfiger Sweatshoes

Cu mânecă lungă

Bluza cu mânecă lungă este potrivită pentru sezonul rece, vă va permite să arătați întotdeauna grozav. Purtați-o pentru a lucra cu asemănătoare pantalonilor sau fustei, iar în viața de zi cu zi purta cu blugi slabi.

Cu o baie de pe umeri

Modelul cu umeri deschisi este favoritul necondiționat al sezonului curent, iar coșul de pe umeri o face de două femici și romantice.

De fapt, aceasta este o bluză cu umeri deschise, iar acest element decorativ din zona umărului se numește Ruffer sau Ryshe. Dar modei moderne au iubit atât de bascul pe care nu doresc-o absolut să se despartă de ea. Prin urmare, o astfel de desemnare drăguță a avut loc pe expansele țării noastre.

Vederi ale Basque

Bascii sunt câteva specii:

 • Tăiere. Cea mai comună opțiune care este categoric nu este potrivită pentru fete complete. Linia verticală a cusătura va crește vizual silueta.

 • Open-Rose. Soluția perfectă pentru fete complete. Vă permite să mascheze ușor șolduri luxuriante și burtă proeminente.

 • Piscent. Basc format din mai multe volanov. Ideal pentru fetele care doresc să adauge volumul zonei taliei sau șolduri.

 • Geometric. Ea are linii clare, pronunțate. Ideal pentru deghizare „zonele cu probleme“, deoarece nu este îndeplinită, dar păstrează bine.

 • „Wings”. Basket format din două părți are un decalaj în abdomen. Este un accesoriu frumos și elegant, care ajută la a da volumul soldurilor. Unul dintre puținele modele care este în imposibilitatea de a ascunde zonele cu probleme.

Textile

De dantelă

Dantela bluze cu basca sunt foarte populare. Ei arata foarte feminina si sofisticata. Mai ales dantelă spectaculos în combinație cu mătase ușoară. Modelul de la dantelă este perfect pentru o dată, petreceri sau acces la lumină.

Şifon

sifon de aer transparent face simultan o imagine de blând și sexy. O astfel de bluză este perfectă pentru o dată romantică sau o petrecere de modă. Transparența ușoară dă imagine misterioasă. Punerea bluzei de lafon cu o baie împreună cu o fustă scurtă sau pantaloni strânși, nu veți lăsa un singur om indiferent.

Citește mai mult  Rochii de Acasă - ajunge acasă

Tricotat

Bluza tricotată cu Bash Soft și plăcut la atingere, este perfect pentru imaginile de zi cu zi și de afaceri. Modelele tricotate sunt potrivite pentru doamne complete, ascunzând cu succes plinătatea pentru textura lor. De asemenea, aceasta este o soluție excelentă pentru fetele subțire care doresc să sublinieze cifra excelentă. Pe scurt, aceasta este o versiune universală potrivită pentru toate ocaziile.

Tricotat

Bluza tricotată cu Baska este ideală pentru perioada rece, când fata încă mai vrea să rămână feminină și atractivă. Bluza caldă, tricotate sau croșetat, nu vă va lăsa să înghețați în vreme rea. Ea va completa perfect biroul sau aspectul ocazional.

Culoare

alb

Bluza albă arată strict și solemn. Este perfect pentru codul de îmbrăcăminte de birou. Jacheta va fi perfect combinată cu pantaloni înguste, fusta sau blugi clasici. De mai sus puteți face o jachetă sau un blazer.

Negru

Bluza neagră se potrivește perfect în seara sau imaginea festivă. Alegeți modelul din țesături de lux scumpe – Atlas, Chiffon, mătase. Selectați paiete sau margele, imită perle. Modelele combinate sunt deosebit de spectaculoase, pe care basca este fabricată dintr-un alt material.

Albastru

Albastrul este o culoare nobilă care este perfect combinată cu fundul alb, negru sau roșu. De asemenea, puteți încerca să purtați o bluză albastră cu o baie cu blugi. Dați preferință modelelor restrânse fără decor excesiv.

roșu

O bluză roșie cu un Bask arată foarte impresionantă. Ea face imaginea lui Mantite și sexy. În combinație cu jambierele negre sau cu creionul negru, ea arată de neuitat. Astfel încât imaginea nu arată vulgar, renunțați la bijuterii active și machiaj strălucitor. Da preferință unui taupu liniștit și nud.

Verde

Verde arată luminos și suculent. Este perfect combinat cu fundul alb și negru, potrivit atât pentru muncă, cât și pentru a intra în lumină. Și pentru a transforma o imagine de birou plictisitoare într-un aspect interesant ocazional, ridicați-l cu un pantof luminos.

Ce sa porti?

Blugi

Dacă doriți să creați o imagine casuală elegantă, purtați-vă bluza cu blugi. Finalizați imaginea cu un blazer sau o jachetă cu un escroc și dați preferință la pantofii de stilettos sau gleznă de la pantofi.

Citește mai mult  Care este gerl moale și cum arată?

Pantaloni

Alegeți modelele îngustate care sunt potrivite pentru imagini de afaceri stricte, petreceri de modă și arcuri de zi cu zi.

Ele sunt potrivite pentru fete cu aproape orice tip de formă și combinate perfect cu bluze cu BAS.

Fustă creion

Această fustă de stil este perfectă pentru crearea unei imagini de birou sau a unei ceapi pentru a intra în lumină. Aceasta una dintre acele modele de fuste care merg la toate fetele, iar în combinație cu o bluză cu o baie, ea va face o imagine de feminină și seducătoare. Nu uitați de pantofi sau sandale cu toc înalt.

Fusta cu basques

Dacă vă simțiți despre fetele subțiri care doresc să adauge un volum sexy la formularele lor, puteți combina bluza și fusta cu baia într-o singură imagine. Obțineți o ruptură cu două straturi pe șolduri, ceea ce va da contururi feminine din figura dvs. Aceasta este o soluție excelentă pentru a intra în lumină.

Fusta pufos

Fetele cu un sentiment excelent de stil și o figură fragilă pot încerca să poarte o bluză cu o baie împreună cu o fustă luxuriantă. Fără îndoială, o astfel de tandem va adăuga volumul la formularele dvs., deci este categoric nu este potrivit pentru doamnelor cu forme luxuriante. Mai degrabă, diluanții pot lua această opțiune pentru a fi armat dacă sunt trimise la o dată romantică.

Imagini spectaculoase

 • Doriți să obțineți o privire spectaculoasă pentru toate ocaziile? Apoi purtați o bluză albă laconică cu o baie împreună cu blugi slabi. Basque pe talie va da un volum sexy de către THIRS, echilibrat silueta. Punctul culminant al imaginii oferă încălțăminte și accesorii luminoase.

 • Dacă aveți o figură ideală, alegeți o fustă magnifică Jacquard și o bluză neagră cu o cadă pentru accesarea. Completă imaginea unui ambreiaj mic și un colier masiv. Veți arăta grozav!

 • La locul de muncă sau la evenimentul oficial, puneți bluza cu un Bask cu pantaloni largi de ciocnire sau palazzo. Pentru a da o imagine de solemnitate, da o preferință la umbra albă și de lapte. Acest lucru va ajuta la crearea unei imagini foarte îndrăznețe care va cuceri toți cei prezenți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: