Totul despre rochii de Anul Nou pentru fete

Totul despre rochii de Anul Nou pentru fete

Poate că nimeni nu este în așteptare pentru sărbătorile de Anul Nou, cum ar fi copii. Pentru ei, noul an nu este doar o schimbare de numere pe calendar, și timpul de magie, cadouri, împlinirea dorințelor. Și, desigur, pe matineu la grădiniță sau la școală, orice fată vrea să fie cel mai frumos și elegant. Și în acest ea va ajuta sa ales cu succes rochie de Anul Nou.

Particularități

Pentru a alege o rochie care este perfect pentru o prințesă mică, trebuie să luați în considerare următoarele puncte:

 • Focus pe datele naturale ale copilului: o fată subțire este potrivit pentru o rochie cu o fusta luxuriantă, plină – cu o formă de siluetă, inserții verticale și dungi+

 • Acordați atenție materialului din care este cusută: ar trebui să fie naturală, plăcută la atingere, nu au cusături interioare grosiere capabile să livreze disconfort+

 • Nu învățați tentația de a achiziționa un costum în magazinul online, ca și în cazul copiilor, este ușor de ghicit – face o greșeală cu dimensiunea, stilul, atât de preliminar este necesar+

 • Nu cumpărați niciodată o rochie de Anul Nou fără a vă consulta cu fata în sine – ar trebui mai întâi ca ea, și nu tu+

 • Verificați accesorii potrivite pentru copii: jantă, geantă, părul, mănuși, bijuterii.

Prezentare generală a timbrelor

Vorbind despre cele mai populare și în cerere sos de rochii pentru celebrarea Anului Nou, este în valoare de a spune următoarele: cel mai bun va fi cel care se va potrivi cu fata luată în mod specific. gamă de culori, lungime, silueta – toate acestea ar trebui să fie armonizată cu datele externe ale copilului, se completează, și nu pentru a ascunde demnitatea. Aceste stiluri sunt considerate cele mai populare.

 • Rochie de bal. Acesta a fost mult timp un clasic. tinuta de lux cu o lungă luxuriantă fusta, dantelă, sclipici va decora fata de orice vârstă, îi va permite să se simtă ca o regină reală a Bala.
 • Rochie „2 în 1“, cu o fusta detașabilă – decizie foarte comod si practic. Într-o rochie lungă, fata va fi capabil să vină la partea oficială a evenimentului, iar în scurt – pe discotecă.

 • Rochii din retrostile acum la vârf de moda. Mai ales ele sunt bune pentru petreceri tematice. Pentru caracterul complet al imaginii, este necesar să se respecte cu strictețe stilisticii selectate, care este, alege accesorii, machiaj machiaj si coafura din acea epocă, în cazul în care subiectul a rochiei este luat din.

 • O siluetă în formă de o formă. O altă opțiune clasic. Datorită unui simplu năruie, o formă de rochie poate purta o fată de orice creștere, vârsta și fizicul.

Culori și imagini

Gama de culori de rochii de Anul Nou pentru fete extinse. Regula principală care ar trebui urmată de selecția costumului este absența ordinii, a floarelor, neplăcerilor. Anul Nou – Timp de culori strălucitoare, strălucire strălucitoare și pietre, dantelă și broderie. Și, de culoare, de fapt, poate fi orice.

 • Paleta de bază: alb, gri, bej. Mut, tonuri neglijente va deveni un fundal excelent pentru diverse decoratiuni: margele, margele, paiete, strasuri, aplicatii brodate genial. La rochia de culoare de bază puteți ridica orice accesorii: colier, brățări, coroană, curea fantezie strălucitoare.
 • Pastel nuanes: Nyudova, Peach, roz roz, liliac luminos, menta, albastru. Potrivit pentru fetele de orice vârstă. Poate fi suplimentat cu o coroană de culori artificiale în tonul rochiei. Aceste culori sunt bune pentru a crea o imagine de zână.

 • Tonuri luminoase. Trendovy sunt considerate roșii și nuanțele sale, galben, violet, smarald verde, albastru „electric”. Cele mai bune fete de adolescență potrivite. Culorile suculente nu necesită bijuterii suplimentare decolorate, este suficient să diluați imaginea unor sergioase frumoase, o defecțiune fantezie sau o geantă de mână la modă.

 • Paleta de nuanțe întunecate. Acestea includ negru, cerneală, maro de ciocolată, „asfalt umed”. Astfel de costume sunt de dorit să poarte numai elevi de liceu. Culorile întunecate sunt foarte solicitante la selectarea accesoriilor, fie că este vorba de un colier, cercei masive, diadem sau ambreiaj.

  În ceea ce privește selecția imaginii de Anul Nou, totul depinde de subiectul festivalului și de preferințele fetei în sine.

  Unul rămâne neschimbat: imaginea trebuie să fie gândită la cel mai mic detaliu. Rochie, încălțăminte, coafură, machiaj ușor, componente suplimentare – totul ar trebui să fie perfect armonie între ele.

  Alegeți un costum după vârstă

  Alegerea unei rochii, într-un fel sau altul, se va datora vârstei fetei. Luați în considerare opțiunile.

  Până la 2 ani

  1. Rochii elegante pentru copiii mici sunt cel mai bine ridică cu o fustă luxuriantă, chiar sub genunchi. În cazul în care mama sau bunica – aculwomen, ei pot lega un cârlig sau spițe de o aripă, iar copilul se va transforma într-o zână sau fluture. Imaginea suplimentară va ajuta bagheta magică decorată cu un asterisc.
  2. O prietena poate fi transformată în bomboane dulci, Puneți o rochie roz strălucitoare într-o mazăre multicoloră, legată de un arc mare pe cap.
  3. Și doi ani vor dori ideea reîncarnării în nepoata lui Santa Claus însuși – Snow Maiden. Pentru a face acest lucru, va trebui să cumpărați o rochie albastră blândă, să-l împingeți cu argint tinsel și să completați cuplajul de zăpadă.

  3-5 ani

  Fetele de această vârstă au deja idoli în fața personajelor de desene animate, astfel încât ei se pot spune să spună ideea imaginii de Anul Nou. Copilul poate dori să devină regina Elsa, rapunzel sau alb de zăpadă, În consecință, costumul său trebuie efectuat în stilistul selectat.

  Copiii la vârsta de 3, 4 ani și 5 ani sunt încă vizitați de o grădiniță, astfel încât ei pot fi întrebați un anumit subiect de alegere a rochiei de Anul Nou.

  Cel mai adesea fetele devin fulgi de zăpadă și băieți – iepurași.

  6-9 ani

  În clasele mai tinere ale școlii, fiecare copil știe deja exact cine vrea să fie pentru noul an.

  O fată la vârsta de 7 sau 8 ani este puțin probabil să vrea să pună costumul de mască tematică, mai degrabă, echipamentul prințesei va fi atras.

  De aceea Rochia este cea mai bună pentru a alege o lungă, decorată cu panglici, dantelă, pietre, paiete. Diadem și coafura înaltă cu bucle de pe față vor ajuta. Machiajele sunt permise, sablare.

  10-13 ani

  Vârsta adolescentului este un moment în care fetița începe să-și realizeze feminitatea, vrea să-i placă băieții, vreau să arăt ca „adult”. Prin urmare, pentru petrecerea de Anul Nou, ar trebui să aleagă astfel de costume:

  • La vârsta de 11 sau 12 ani, pentru celebrarea Anului Nou, puteți alege un costum în stil de 50 de ani: o rochie la genunchi cu o fustă luxuriantă într-o mazăre mare, completată de o curea roșie și margele luminoase+
  • În 13 ani, o soluție excelentă va fi o rochie în stil grecesc cu un corset, acoperit cu sclipici și pietre+
  • La vârsta de 14 ani și până la bal, ca un nou an, puteți alege o rochie de cocktail luminos la genunchi sau puțin mai mare, cu o siluetă montată.

  Următorul videoclip vă va spune cum să creați o rochie de Anul Nou pentru ca fata o face singur.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: