Tricotat pulover

Tricotat pulover

pulover tricotat a fost mult timp un favorit printre elementele de garderoba femeilor. Nu este surprinzător, pentru că are toate calitățile care sunt evaluate în haine.

Despre istoria de tricotaje, branduri populare, alegerea de pulovere pentru diferite figuri și a citit foarte mult în acest articol.

Caracteristicile de tricotaje

Tricotaje incredibil de popular în lumea modernă. Acesta este cusut de la ea o mulțime de lucruri, adulți și copii adorat. Dar nu a fost întotdeauna așa. Uită-te la istoria tricotului.

Patrie acestui tip de material – Franța. Inițial, tricotaje a fost realizat doar straturile sărace ale populației, stratul aristocratice nu a acceptat o astfel de inovație. Ei au avut alte țesături, în ciuda neplăcere lor de utilizare.

După răspândirea tricotaje peste restul Europei, a devenit cel mai vândut și „asemănare“ materialul. Acum știu francez sa uitat la el sub un unghi nou și sa oprit pentru a stoarce.

De atunci, un marș triumfal de tricotaje început – au cusut-o varietate de haine de la ea, iar unele branduri numai pe ea specializa.

Caracteristicile canvase tricotate pot fi atribuite:

 1. Universalitate. Coase fuste, bluze, pulovere, jachete, pantaloni și mai mult.
 2. textura placuta. Tricotajele este moale, atunci când contactați pielea nu cauzează disconfort.
 3. Elasticitate. Este bine întinsă și dobândește forma sa originală.
 4. Este cald și confortabil. În timpul iernii, tricotaje se va încălzi, în vreme caldă va salva racoare.
 5. Putere. Fibre suficient de puternice, ceea ce determină rezistența la uzură.
 6. Preț acceptabil. În ciuda faptului că de la tricotaje creează haine faimoase couturierieri, în masele pieței, este prezentat și la un cost foarte accesibil.

Acum, în magazine există o mulțime de produse din alte țesături, mai scumpe, nobil. Cu toate acestea, tricotajul ocupă o poziție de lider asupra volumului și cantității de îmbrăcăminte produsă.

Citește mai mult  Jacket Club

Modele

Toate modelele de curățare tricotate, probabil, nu pot fi listate – atât de mulți dintre ei. Dar caracterizați cele mai populare și vândute destul de reale.

 • Fără butoane. Cele mai frecvente bluze purtate prin cap. Gâtul poate fi cu o tăietură, cu o „clemă”.
 • Pe butoane. Cu alte cuvinte, acestea sunt cardigane. Există modele alungite sau standard. Uită-te elegant în orice fund.
 • Pe fermoar. Opțiune convenabilă, bună atât în ​​formă neîngrădită, cât și fixată.
 • Cu inserții din țesutul unei alte texturi. Cele mai populare modele – cu guipure, dantelă, piele. Ele arata frumos, adauga originalitate de produs. În cea mai mare parte, inserțiile sunt situate pe mâneci și înapoi.
 • Lungimea manșoanelor – scurtă, lungă, fără mâneci. Lungimea optimă este selectată ținând cont de stilul întregii imagini, preferințele personale sau condițiile meteorologice.
 • Lungime standard. Modelul optim adecvat pentru toate tipurile de cifre.
 • Alungit. Tunică sau cardigan.
 • Scurtarea. Toți cei în lungime deasupra liniei coapsei.

Tipuri de tricotaje

Tricotajele sunt împărțite în mai multe tipuri.

Dens

Ideal pentru jachete și alte lucruri care trebuie să păstreze formularul.

Tricotajul rapid este acum popular în rândul tinerilor. Pare neobișnuit datorită texturii sale.

Interlock – o țesătură densă tricotată, puțin predispusă la deformare, trece bine.

O altă țesătură densă – academician. Este superb deținerea unei forme, are o performanță bună, folosită pentru a coase un spectru mare de haine de la rochii la o haină.

Tricotaj subțire

Kulirka este folosit pentru mâneci ușoare și bluze.

Velur are o suprafață catifelată, vopsită în toate culorile, compoziția include fire electante, care oferă un efect de întindere. Se coste costume de acasă, halate de baie.

Pentru curățătorii tricotaje și curgătoare, utilizați ulei de pânză. Ea plastic și fluid.

Citește mai mult  Alegeți bluze Boho

Pentru femeile complete

Pulover tricotat pentru o femeie cu forme apetisante – o opțiune câștigătoare pentru crearea de imagini zilnice. Tricotaje este capabil să sublinieze avantajele unei figuri luxoase, adaugă la arc și stil.

Există destule modele pentru femei complete care vor cădea la gust și fac o figură vizuală mai subțire.

Modelele Silhoutted sunt proporții echilibrate. De exemplu, cazanele sunt o opțiune excelentă pentru echilibrarea corpului superior și inferior. Modelul se aprinse în partea de jos va permite tragerea vârfului corpului. Folosind o clemă de guler, puteți ascunde un gât complet. Bustul magnific va fi subliniat cu o cămașă cu un gât V. Drapeții mici și plierea zonelor hobble. Dar din produse scurte este mai bine să abandonați, ei vor rupe cifra pentru părți disproporționate. Și, dimpotrivă, modelele alungite vor face calea și terminată.

Culoare și imprimare

Soluțiile de culori ale produselor de curățare tricotate sunt izbitoare de diversitatea lor. Negru, alb, gri – opțiuni clasice de colorat, ele sunt întotdeauna în modă și se combină cu orice haine. În plus, aceste culori se potrivesc în codul de îmbrăcăminte de birou, concis și nonsens.

Verde, roșu, galben, portocaliu, albastru și alte nuanțe merită, de asemenea, atenția. O paletă luminoasă poate ridica întotdeauna starea de spirit, face pozitivitate într-o zi tulbure și diversifică imaginile de zi cu zi.

Fabric tricotat Cum nu poate fi potrivit pentru desenarea imprimărilor și a diverselor inscripții. La modă, ca de obicei, ornamente etnice complicate, modele grafice, benzi orizontale și verticale, inscripții în limba engleză.

Branduri

Produsele tricotate sunt universale. Designerii creează jachete pentru diferite cazuri: la ieșire, pentru casă, mersul pe jos, locul de muncă. Și acum multe mărci sunt reprezentate pe piață, în regulile cărora există bluze de tricotaje.

Iată cele mai faimoase dintre ele:

O`stin

Ocupă accesibil la mai multe segmente de preț. Dragostea și popularitatea meritată în detrimentul producției de calitate și varietate de modele. În întreaga colecție există pulover original și cel mai frecvent tricotat.

Citește mai mult  Pulovere cu mânecă lungă

Zolla

Un alt brand de piață de masă. Dar, comparativ cu casual o`stin, există mai inteligent inteligent, să intre în evenimente ușoare și festive.

Tom croitor

Marca germană Tom Taier produce haine casual de nuanțe dezactivate potrivite pentru muncă și costume casual.

Coccapani

Acest brand se distinge printre îmbrăcămintea italiană. Modelele clasice de cafea sunt seduse, ceea ce se va potrivi într-un stil sportiv și în casual.

Ce sa porti

Jacheta tricotată oferă spațiu nelimitat pentru fantezie atunci când elaborează ceapă la modă. Se combină atât de bine cu alte lucruri care găsind fundul nu va fi o problemă.

Site-ul în tot ceea ce – codul de îmbrăcăminte slogan și stilul de birou și de afaceri. Jacheta tricotată negru, alb, gri și albastru închis culorile vor ajuta în acest sens. Se potrivește cu o fustă de creion, pantaloni drepți. Sub cardigan puteți purta bluze, cămăși, rochii de caz. Pe picioare – încălțăminte, din accesorii – portofoliu și ornamente elegante.

Pentru imaginea de zi cu zi, pulover tricotat combinat cu blugi înguste și fuste. Cel mai strălucitor și un lucru neobișnuit, cu atât mai original și mai atractiv. Nu există restricții de la pantofi – de la pantofi la paturi. Accesorii sunt permise masive și atrăgătoare.

Cu ajutorul pulover tricotat, se compilează kituri pentru o dată romantică. Principalul lucru este calm, tonuri non-rupte – piersic, bej, trandafir prăfuit.

Ieșirea de seară este posibilă și în pulover tricotat. Designerii la modă creează modele elegante cu ajutorul diferitelor tehnici – drapes, mirosuri, tăieturi adânci, adăugând elemente decorative – pietre, cristale, paiete, inserții de guipure.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: