Turtlenecks pentru fete la școală

Turtlenecks pentru fete la școală

Odată cu returnarea problemelor uniforme școlare cu alegerea îmbrăcămintei pentru studiu, a devenit mult mai mică, deoarece lista de „permise” a scăzut semnificativ. De regulă, o instituție de învățământ definește gama de flori dorită și uniformele școlare stil. Kit obligatoriu include pantaloni, sacou și veste pentru băieți + jachetă, fustă sau sundresie – pentru fete. Prin urmare, părinții și copiii rămân doar pentru a alege pantofi și cămăși potrivite.

În timpul răcoros al anului, broaștele de broaștele sunt o alternativă bună la cămăși stricte. Ele sunt universale și confortabile pentru copiii de toate vârstele. Astăzi vă vom spune despre caracteristicile de alegere a broaștelor de școală pentru fete: despre modele și culori adecvate, precum și cum să faceți un kit bun.

Ce modele sunt potrivite pentru școală?

Contabilitatea bluzelor cu mâneci lungi și un gât înalt au fost inventate în anul precedent, în special pentru persoanele care au fost implicate într-o lucrare de scufundări. Un astfel de costum era perfect pentru un costum de scufundări, pe lângă faptul că a păstrat cald. Ulterior, broaștele au devenit populare ca o bucată independentă de îmbrăcăminte, inclusiv copii.

Alegerea broaștelor școlare pentru fete este destul de mare, următoarele soiuri ale acestui element de garderobă sunt în special la cerere:

 • Modelul Classic Turtleneck este cea mai ușoară și mai simplă versiune: un sacou tricotat monocrom fără decor, cu un manșon îngust, lung și o poartă înaltă + potrivită pentru șosete zilnice.
 • Turtleneck fără o poartă va dori fetele care nu-i plac hainele „sub gât” + un astfel de model poate avea un suport mic de guler, sau doar o cutie mică, rotundă.
 • Turtleneck cu un manșon scurt este un model care poate fi purtat sub jacheta de școală, iar în sezonul cald – doar cu o fustă sau pantaloni + o capotă scurtă poate avea o formă interesantă, de exemplu, „lanternă”.
 • Elegant Turtleneck – O opțiune pentru sărbătorile școlare, liniile solemne și alte evenimente care fac o retragere de la stil strict, de afaceri. Decor poate fi diversă: inserții de dantelă, ruffles, ryushi și t.D. De asemenea, modelele populare cu guler-jab.
Citește mai mult  Rochii de epocă - jucați vechi

Soluții de culoare

Pentru uniformele școlare, producătorii aleg, de obicei, coloranți neutri, fără ochi, astfel încât broaștele de broasca trebuie să selecteze corespunzător.

Alegerea nu este atât de mare, este de obicei limitată la următoarele culori.

alb

Turtlenenele albe sunt cea mai căutată versiune după-după. Cel mai adesea, părinții aleg exact această culoare, deoarece se va potrivi uniformei școlare a oricărei scheme de culori. În plus, o astfel de turtleneck este indispensabilă pentru evenimentele oficiale de școală, pentru care tipul de tinuta „fundul alb-negru” este obligatoriu.

Bej

Bej broasca – o altă soluție universală. Culoarea bej este, de asemenea, bine combinată cu alte culori, este plăcută pentru ochi și nu o astfel de tip ca alb. Această categorie poate fi atribuită scafandrilor unei umbre de lapte, fildeș, fildeș și alte tonuri ușoare.

gri

Grey Turtlenecks – o soluție practică pentru zilele școlare. Culoarea gri pare foarte restrânsă, deci este capabilă să echilibreze forma școlii luminoase. Se recomandă preferința de a da nuanțe luminoase de gri, astfel încât imaginea elevului să nu pară prea sumbră.

Roz

Modele roz – broaștele de această culoare blândă vor fi neapărat ca fetele vârstei școlare mai tinere. Turtlele roz sunt o soluție excelentă dacă forma școlară este făcută în tonuri gri, maro sau albastre.

Albastru

Turtlenecks albastru pentru fete se bucură mai puțin popular în multe privințe datorită faptului că această culoare este considerată băieți. Cu toate acestea, Turtleneckul albastru poate reînvia uniforma școlii și poate face o anumită diversitate.

Ce sa porti?

Turtleneckul este un element de bază al dulapului, astfel încât acesta poate fi combinat cu o varietate de lucruri diferite. Cu toate acestea, dacă vorbim despre uniforma școlară, alegerea de haine va fi limitată. Deci, o fată poate purta o broască țestoasă:

 • sub jachetă sau vesta+
 • sub Sundress+
 • cu fustă sau pantaloni.
Citește mai mult  Blugi Gerlfrend

Dacă instituția de învățământ nu reglează strict îmbrăcăminte în care este posibil să participe la cursuri, pe partea de sus a turneului, puteți purta un pulover gratuit sau pulovere pe butoane.

În afara zidurilor școlare, o broască țestoasă poate fi purtată cu orice haine casual: blugi, jeg-uri, pantaloni sport, jachete, pantaloni scurți, fuste de diferite stiluri și t.D.

Alegerea pantofilor cu probleme de scoala de scufundări nu va fi: va fi relevant absolut orice cuplu – de la scut de pe călcâi la adidași. În sezonul rece, cizmele sau pantofii sunt dotate cu o broască țestoasă, iar în vară – sandale, pantofi de balet sau adidași textilă.

Imagini frumoase

Cei care s-au gândit deja cum să poarte o fiică la școală, vă sugerăm să vă familiarizați cu selecția noastră de imagini interesante și luminoase.

Mai jos sunt prezentate clar opțiuni posibile pentru unitățile școlare cu o broască țestoasă pentru fete de diferite vârste.

 • Turtleneck alb-negru cu lanterne și dungi cu mâneci lungi pe corset, pantaloni gri cu o clapetă originală, asimetrică și o mână mică de mână – o mare opțiune pentru evenimente școlare informale.

 • Turtleneck alb cu o imprimare neagră la gât, în combinație cu pantaloni negri clasici și aceleași pantofi. O coafura puțin neglijentă face o imagine mai adultă.

 • Turtleneck deschis roz cu poarta, decorată cu garnituri, în combinație cu un kit de școală gri: vesta și fusta plisată. Completați imaginea încălțămintelor elegante pe șnur.

 • Snow White Turtleneck de la Guipure OpenWork cu o uniformă de albastru închis Sarafan – o soluție bună pentru sărbătorile școlare în clasele junior.

 • Sleeve-Blue Turtleneck de un model clasic în combinație cu o fustă strictă a creionului: acest costum concis și elegant se va bucura cu siguranță de tineri de modă din clasele de mijloc.
Citește mai mult  Corp rochie - pentru o imagine provocatoare

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: