Alegeți lenjeria termică pentru un băiat

Alegeți lenjeria termică pentru un băiat

Planificarea plimbări în vreme rece sau înghețată, toate mamele doresc ca copilul să rămână cald și nu rece, deci gândindu-se la cumpărarea unei puteri termice. Mai ales astfel de haine pentru băieți, deoarece ei cunosc în mod activ lumea și nu vor să meargă în timpul iernii și în căderea mai puțin decât în ​​zilele calde de vară.

Caracteristici, Pro și Contra

Spre deosebire de alte tipuri de îmbrăcăminte, lenjeria termică se face în conformitate cu tehnologia specială, datorită căreia fibrele formează o structură celulară și creează un strat de aer de protecție. Ea este cea care ajută la menținerea temperaturii corpului și contribuie, de asemenea, la transpirație. Datorită acestor proprietăți Lenjeria termică oferă uscăciune și căldură, indiferent de vreme pe stradă.

Produsele sunt de obicei ușoare și destul de subțiri, așa că nu interferați cu mișcarea activă. Un copil în astfel de haine este protejat de supraîncălzire și rece. Plusurile ale energiei termice și electrice poate fi, de asemenea, atribuită unei game largi, grație pentru a dobândi lucrul dorit atât pentru un copil mic și un adolescent nu este dificil.

Printre minusuri pot fi observate Cost ridicat, Dar părinții cu experiență asigura că Este destul de justificată printr-o utilizare pe termen lung și de înaltă calitate.

Pentru dezavantaje, multe mame includ, de asemenea dificultăți cu grijă, cât mai multe lucruri (în special din lână subțire) sunt necesare manual sau într-un mod special, și de asemenea, necesitatea de a utiliza o clătire specială.

Vizualizări

În funcție de funcția de a fi efectuate, toate hainele cu „Termo“ consola sunt împărțite în Trei grupuri mari. În primul rând lucrurile atribut care ajuta la menținerea cald. Al doilea grup este prezentat cu lenjerie, promovând umiditate. Al treilea grup include produse care combină proprietățile primele două grupuri. Cel mai adesea este haine cu două straturi, care se încălzește simultan și nu oferă prea multă transpirație.

Tipurile de secție termică a copiilor diferă în materialul din care se face. Cel mai popular este lână, La urma urmei, se încălzește bine, plăcut pentru corp și este lungă uzată. Pentru cei mai mici copii au recomandat haine din lână de merino. Se întâmplă bine (cârpă într-un fir) și dens (Jacquard, Niplu sau Fleece).

Mulți producători oferă termoemonică pentru băieți cu adăugarea de alte materiale naturale, de exemplu, Bambus, bumbac sau mătase. Copiii activi sfătuiesc să cumpere lenjerie termică, constând din care există fibre artificiale (de exemplu, spandex sau poliester). Astfel de lucruri nu sunt doar mai rezistente la influențele externe, ci și mai bine să respingă umiditatea, deci este în special în cerere în timpul sportului.

in afara de asta, Toate lenjeria termică pentru copii pot fi împărțite după vârstă. Haine pentru nou-născuți subțiri subțiri, cu cusături ascunse, hipoalergenice. Pentru copiii din epoca preșcolară, seturile sunt produse în care este convenabil să jucați în afara și să mergeți la grădiniță.

Băieții 7-10 ani și adolescenții sunt oferite modele confortabile și frumoase în care puteți merge la școală și angajați în sporturile de iarnă.

Producătorii

Lenjeria termică finlandeză, germană, suedeză și daneză se bucură de cea mai mare cerere. Îmbrăcămintea producătorilor din aceste țări durabile, de înaltă calitate, bine. Marks populare sunt Janus, Reima, Norveg, numele IT, Joha, Brbeck, Oxouno, Lopoma. Gama acestor producători include pantaloni, ceasuri, cămăși, ciorapi, șosete, precum și seturi gata. Ele diferă în grosimea materialului, a culorii, a grila dimensională.

Sfaturi pentru alegerea

Cel mai important criteriu pentru selectarea corectă a termoemonelor pentru băiat este dimensiunea. Indiferent, cumpărați doar Thermhths sau doriți să cumpărați un set, lucrurile trebuie să corespundă în mod necesar vârstei și creșterii copilului. Pentru a face produsele atribuite acestora, Lenjeria termică trebuie să se așeze la organism, astfel încât achiziționarea pentru creșterea inexperilor.

Cea de-a doua nuanță importantă este scopul dobândirii. Unele tipuri de cult termic sunt mai potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, de exemplu, dacă un copil calm sau haine au nevoie de el la școală sau la grădiniță. Alte opțiuni sunt utilizate pentru activități sportive și în aer liber. Cumpărarea Heathelf pentru plimbări de iarnă, nu uitați să clarificați modul de temperatură la care este utilizat produsul. Fiți atenți la compoziție, precum și inspectați fitingurile și cusăturile.

Alegerea unui anumit brand, citiți nu numai materiale promoționale de la producător, ci și feedback real de la mame care au achiziționat deja astfel de termoemonii pentru copiii lor. Părinții sunt împărțiți în ele ca impresiile lor ale șosetelor de lenjerie de corp de branduri și sfaturi de îngrijire specifice.

Video Review Iceetress Merceter pentru băieți Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: